tiistaina, toukokuuta 13, 2008

Wincapita A-studiossa

Tämänviikkoisessa A-studiossa on tulossa ulos verrattain laaja ja pitkään valmisteltu juttu Wincapitasta.

Jutussa haastatellaan sekä viranomaisia, toimintaan osallistunutta sponsoria että Wincapitan toiminnasta pitkään epäilyksiään esittäneitä kriitikoita, myös tämän blogin pyörittäjiä. Toimintaakin lienee luvassa.

A-studio siis Ylen tv yhdessä keskiviikkona 14.5.2008 kello 21.05.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"verrattain laaja ja pitkään valmisteltu juttu Wincapitasta."
Varmaan todella laadukas tapaus tulossa...

"Jutussa haastatellaan sekä viranomaisia, toimintaan osallistunutta sponsoria että Wincapitan toiminnasta pitkään epäilyksiään esittäneitä kriitikoita, myös tämän blogin pyörittäjiä."
Onhan se todella hienoa, että haastatellaan viranomaisia ja toiminnasta pitkään epäilyksiään esittäneitä kriitikoita, myös tämän blogin pyörittäjiä, joiden tietämys toiminnasta on tasan nolla. Mutta hei, kaikille jotain, ja joillekin enemmän.

"Myös toimintaa ja yllätyksellisiä juonenkäänteitä on luvassa." Yllätyksellisiä juonenkäänteitä on todellakin luvassa (ei ehkä kaikille niin yllätyksellisiä). Mutta nämä juonenkäänteet eivät tule esille tässä ohjelmassa... ;)

Se parhaiten nauraa ja niin edelleen...

Anonyymi kirjoitti...

juonenkäänteet eivät tosiaankaan näy ohjelmassa vaan... hyvää on kannattanut odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jop, mielenkiintoinen viikonloppu tulossa.
LOOL

exsecho kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tämän ketjun ensimmäinen viesti on täysin käsittämätön ja samalla järkyttävä (siis jos ei ole trolli).

Näin ulkopuolisena, asioihin puhtaasti järjellä suhtautuvana, vaikuttaa uskomattomalta että joku voi vielä TÄSSÄ VAIHEESSA uskoa, että kaikki tulee vielä järjestymään.

Ihmisen psyyken kyky suojata itseään kieltämällä todellisuus näyttää tosiaan olevan rajaton.

Anonyymi kirjoitti...

sijoitustoiminta ei ole persaukisten hommaa ja pari kolme kuukautta on lyhyt aika.Capitaan tuskin kukaan on laittanut viimeisiä egujaan.Säätiö selättää...

Anonyymi kirjoitti...

Lehdistötiedote on annettu.

Roland451 kirjoitti...

Persona, kura vēlas jūs izkrāpt, aizbildinoties ar iemīlēšanos tevī, noteikti ir izpildījusi mājasdarbu, sagatavojusi ticamu stāstu par aizmuguri un izveidojusi vāku, ko var zināmā mērā aizsargāt. Tātad vienkārši, vienkārši jautājumi nesniegs vajadzīgo ieskatu, lai apstiprinātu savas aizdomas par personas nodomiem. Vienīgais veids, kā atpazīt romantikas krāpnieku, ir rakšana zem virsmas un izmeklēšana, kas var likt personai, kas atrodas otrā galā, sašķobīties. Tās ir drošības un atkopšanas aģentūras, uz kurām varat paļauties, lai veiktu rūpīgu izmeklēšanu vai atgūtu savus zaudētos līdzekļus, neatkarīgi no tā, vai tā ir tiešsaistes krāpšanās ar romantiku vai krāpnieciskā valūta, izmantojot vietni Lallroyal .org. Tās ir drošības/atgūšanas komanda, kas specializējas līdzekļu atgūšanā no tiešsaistes krāpniekiem. jebkurā pasaules daļā.