keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Kokemuksia Wincapitasta

Usein huijausten uhreiksi tulleet ihmiset syyttelevät itseään ja häpeävät huijatuksi tulemista. Mutta huijauksen uhrin ei tarvitse olla tyhmä, ahne tai lapsellinen. Hän voi olla myös hyväuskoinen, rehellinen ihminen, joka ei huomaa, etteivät kaikki pyri toimimaan yhtä rehellisesti. Huijaus on usein niin ovelaa, että sopivalla hetkellä skeptisinkin lankeaa.

Huijatuksi joutuneen on syytä puhua tilanteestaan muiden ihmisten kanssa. Erityisesti keskustelu huijauksen uhriksi joutuneiden kesken on usein hyödyllistä ja vapauttavaa.

Oheinen Wincapitan jäsenen kirjoittama kuvaus omasta kokemuksestaan sijoitusklubissa oli tänään ilmaantunut MuroBBs:n Wincapitaa koskevaan keskusteluun. Kirjoitus on niin asiallinen ja selkeästi muotoiltu, että päätin kopioida sen myös tänne. (Mikäli kirjoittaja vastustaa uudelleenjulkaisua, yhteyttä voi ottaa kommenteissa tai sähköpostilla!)

Kaikkia lukijoita kehotetaan kirjoittamaan omista Winclub/Wincapita-kokemuksistaan kommentteina tähän tekstiin. Siitä voi olla apua sekä itselle että toisille. Vaikka muuten kommentit on tähän asti jätetty näkyviin, tällä kertaa typerät ja pilkkaavat kommentit poistetaan heti havaittaessa.

Kusetettuko?

Aikani tätä keskustelua luettuani ajattelin nyt kertoa teille hieman yhden Wincapitaan sijoittaneen tarinaa, joka ei ole kuulopuhetta eli kyseessä ovat omat kokemukseni. Pahoittelen tekstin hajanaisuutta.

Sijoitin Wincapitaan hieman alle 6 kuukautta sitten eli en ole saanut nostettua tuottoja penniäkään ja olen koko ajan vakuuttuneempi siitä, etten koskaan saakaan. Kaikki alkoi lähes vuosi sitten kun eräs sukulaiseni alkoi puhumaan klubista, joka tuottaa uskomattomia voittoja (n. 200%/6kk). Aluksi tietysti epäilin koko hommaa kusetukseksi, koska joitain vuosia osakkeisiin sijoittaneena olin oppinut (tai luulin oppineeni) ettei niin valtavia voittoja voi sijoittamalla saada. Lisäksi ko. sukulaiseni ei ollut itse sijoittanut klubiin vielä penniäkään, joten hänellä ei myöskään ollut omia kokemuksia aiheesta. Syksyllä hänen luonaan kävi kuitenkin henkilö, josta oli tuleva hänen sponsorinsa, joka sai sukulaiseni vakuuttumaan toiminnan tuottavuudesta ja laillisuudesta. Tästä innostuneena sukulaiseni sijoitti klubiin kaikki säästönsä ja hieman lainaakin (yhteensä n. 45 000 €) ja alkoi suostuttelemaan minua mukaan toimintaan. Varsin vakuuttavasti hän esitteli klubin toimintaa ja kertoi kaiken pohjaavan suurella vivulla tehtävään valuuttakauppaan.

Jonkin verran sijoittamiseen perehtyneenä tiesin, että valuuttakaupalla voi teoriassa saada melkoisia voittoja, mutta jatkuvien voittojen tekeminen on käytännössä mahdotonta. Kysymyksiin toiminnan takana olevista henkilöistä hän osasi sanoa vain, että hänen sponsorinsa tuntee ko. henkilöt henk.koht. ja he ovat hyvin luotettavia ja asiantuntevia sijoittajia. Jotenkin sukulaiseni sai minut kuitenkin puhuttua ympäri (en vieläkään ymmärrä miten, kai se oli vain sitä perin inhimillistä ahneutta) ja sijoitin klubiin 5000 euroa. Kaiketi minulla oli niin valtava luottamus tähän sukulaiseeni ja hänen harkintakykyynsä, etten vaivautunut itse olemaan kovinkaan kriittinen asian suhteen.

Sijoitin siis klubiin 5000 €. Jonkin aikaa tämän jälkeen MTV3:n uutisissa oli puhetta Wincapitan toiminnasta. Vasta silloin aloin itse tutkimaan asiaa hieman enemmän ja törmäsin mm. tähän keskusteluun. Onneksi tein näin, koska pian sukulaiseni kehotti minua tekemään lisäsijoituksia klubiin jotta saisin enemmän tuottoa rahoilleni. Etenkin ns. panostusmaksimin nostaminen niin, että yhdellä A-lisenssillä sai nyt ostaa enemmän X-lisenssejä kuin aiemmin (jolloin tuotto tietysti kasvaa huimasti) oli kuulemma hyvä syy siirtää rahojani tililtä tai osakkeista Wincapitaan. Ilmeisesti moni näin teki ja siirsi suuria määriä rahaa Wincapitaan täyttääkseen panostusmaksimin.

Itse olin tässä vaiheessa jo sen verran epäileväinen, etten lisäsijoituksia tehnyt vaikka täytyy kyllä myöntää, että 1500 € kävi jo Moneybookersin tilillä valmiina Wincapitaan siirrettäväksi kunnes tulin järkiini. Sukulaiseni kuitenkin lainasi lisää rahaa (eikä todellakaan miltään pankilta) ja pisti ne Wincapitaan. Päätöstä hieman kritisoituani ja mm. tästä keskustelusta kerrottuani hän piti minua vain hölmönä kun en luota tähän uskomattomaan rahantekokoneeseen (hölmö kyllä olenkin, mutta aivan toisista syistä). Lisäksi kukaan epäilijöistä ei kuulemma edes ymmärrä kuinka Wincapita toimii ja levittävät siitä vain vääriä tietoja (mihin huomautin, että tietoja klubin toiminnasta ei näytä olevan kenelläkään paitsi parilla ylätason edustajalla).

Tässä vaiheessa olin jo varsin epäileväinen ja kun Wincapita ilmoitti säätiön perustamisesta niin menetin uskoni koko toimintaan. Koko ajan tuntui tulevan uusia syitä sijoittaa klubiin lisää rahaa. En kuitenkaan lakkauttanut jäsenyyttäni, koska jostain syystä ylläpidin käsittämätöntä toivoa, että saisin rahani kokonaan takaisin.

Lopputulos on kuitenkin se, että sukulaisellani on Wincapitassa rahaa kiinni 50 000 - 60 000 € ja itselläni 5000 €. Omalta kohdaltani olen vain harmissani jos/kun rahat menetän, koska kyseinen summa ei ole niin suuri ettei minulla olisi sitä varaa menettää, mutta sukulaiseni kohdalla olen hieman peloissani. Hän ei ole koskaan ollut hyvä käsittelemään pettymyksiä, joten koko summan menettäminen voisi olla hänelle varsin tuhoisaa. Hän kuuluu juuri siihen ryhmään jonka pitäisi saada ensimmäiset tuotot Wincapitasta tämän kuun 15. päivä. Omalla kohdallani aika olisi vasta ensi kuussa. Yhä toivon, että sivut jotenkin tulisivat toimintaan 17.3. mennessä. Mikäli näin ei käy niin teen rikosilmoituksen petoksesta. Onneksi en sponsoroinut ketään mukaan toimintaan, koska kaikki näyttää nyt todellakin menevän kankkulan kaivoon.

Toivottavasti tämä tuo vähän selkeyttä siihen miksi ja millaisia summia ihmiset ovat toimintaan sijoittaneet. Veikkaisin, että valtaosa on tapauksia, joille toimintaa on esitellyt joku "luotettava" tuttava tai sukulainen ja jos toiminnasta ei ole kiinnostuttu niin sponsoriksi halajava on ottanut tämän oman arviointikykynsä ja älynsä loukkauksena. Niinpä osa on varmasti sijoittanut toimintaan pitkäkestoisen painostuksen tuloksena ja välttääkseen välirikon tulevan sponsorinsa kanssa. Luulen kuitenkin, että toiminnan kaatuminen aiheuttaa näitä välirikkoja vielä enemmän.

Lopuksi sanoisin, että pilkatkaa minua vain minkä ehditte, ette kuitenkaan voi sanoa mitään mitä en olisi itse miettinyt. On nimittäin nyt lähipäivinä tullut pari yötä valvottua ja kirottua omaa tyhmyyttä sekä sitä, etten varoitellut sukulaistani enemmän. Yliopiston käyneenä pitäisi kuitenkin olla sen verran älliä päässä, ettei ihan kaikkea usko. Kriittinen ajattelu on kuitenkin kaiken A ja O. Kalliiksi tulevat oppirahat monille ihmisille, jotka eivät sitä ansaitse.

43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kristus!! 60000€! Se on aika paljon rahaa se. Itsekin menetin aika paljon verkostomarkkinoinnin takia, mutta rahassa en sentään kuin 1/60 tuosta määrästä. Jos kaverisi nyt todellakin menettää tuon niin yritä tukea häntä kaikin tavoin. Voi meinaan parit yöunet jäädä nukkumatta.

-movettaja2-

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa nuo summat aika uskomattoman suurilta kun jäsenten yleisin panostus on kai ollut yleensä siinä max 10keuroa.

Mutta näköjään klubin jäsen tässä on kyseessä kun tietää eri lisenssit ja systeemin.....

No nyt ei auta kuin odotaa vielä vähän ja sitten katsotaan mitä tapahtuu.

Paljonko muilla on vielä "omia" sisällä Clubissa?

Anonyymi kirjoitti...

Sijoitin aikanani itse alle 2000 euroa (kimppasijoitus). Olen saanut klubista noin 25.000 euroa (-28 %)ja suurinpiirtein saman verran on nytkin sijoitettuna. Avasin uuden käyttäjätunnuksen naisystävälleni ja lapselleni noin puoli vuotta sitten. Niistä en ole saanut vielä mitään tuloja, mutta uskoisin että saan toukokuussa.

Mikäli alkuperäisen viestin kirjoittaja saa tuottoja kuukauden päästä, pyydän häntä siitä myös kertomaan. Uskomattoman pessimistä toimintaa. Itselläni on toistaiseksi vain todella hyviä kokemuksia tähänastisesta toiminnasta. Tiedotuksessa on kyllä parantamisen varaa..

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli suomi 24 keskustelussa vasta

"" Näinpä, itse panin likoon 12 k hyvän tuttavani suosittelemana.
Vasta sen jälkeen, kun olin saanut salasanat sun muut ID:t ja pääsin sisältä katselemaan touhua alkoi tuntua, että tämä on kusetusta.

Selailin keskustelupalstoja ja sieltä löytyi kertomuksia ponzi-huijauksista. Tämä Winclub , johon liityin viime syksynä täytti kaikki ponzi-huijauksen tunnusmerkit. Toiminta pyrki houkuttelemaa koko ajan uutta rahaa sisään erilaisilla uusilla säännöillä ja ohjeistuksilla; hienoja kaavoja nousevista panostusmaksimeista jne..
Virtuaalituotot loppuaikana näyttivät jo yli 7 % viikkotuottoa valuuttapeliin panostetulle pääomalle.

Minulla on muutamia tuttavia, jotka ovat myös panneet rahaa tähän tivoliin yht. n. 60 k. Kerroin heille mielipiteeni tästä touhusta; huijausta, huijausta, huijausta !!!!!
Tuttavani pitivät minua luulosairaana, kun luulottelin heille semmoista. Mieleen tuli kiihkouskovaiset ihmiset.
Eräskin heistä, jolla oli mahdollisuus kotiuttaa oli ainoastaan siitä pahoillaan, kun ei pystynyt panemaan enempää rahaa sisään.

Tämä oli todella hieno ja opettavainen kusetus, jossa hyväksi käytetään ihmisten ahneutta. Se on tehty niin hienosti, että itse pääpirut saattavat päästä oikeudellisesta vastuusta, kuin koira veräjästä. Tiedä sitten onko kusetettujen joukossa semmoisia jotka turvautuvat oman käden oikeuteen ? Toivottavasti on.

Lopuksi Gandhin opetus: Viisaat oppivat toisiltaan, tavalliset kantapään kautta ja tyhmät eivät milloinkaan ""

Anonyymi kirjoitti...

Viisas on tietenkin mieltänyt riskin ja sijoittanut vain sen verran minkä olisi muutenkin mässäillyt menemään. Jos joku menettää jotain, niin ne jotka eivät ole mukana! Elämä on oppimista ja erilaiset kokemukset opettavat, ei muiden tekemisten tarkkailu ja vahingonilo tai myötäsuru tee ihmisestä kokenutta tai taitavaa tai onnellista. Aina on niitä jotka säälivät menestyjää, joka joutuu etukäteen maksamaan hinnan etuoikeuksistaan. Kumpaan haluaa kuulua, se on omissa käsissä ja kumpi on onnistuneempi valinta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, meitä on samassa veneessä muitakin. Itse olen sijoittanut kaikkiaan noin 40.000€ enkä ole vielä saanut ensimmäistäkään kotiutusta. Nyt tässä sitten odotellaan ja katsotaan miten hommassa käy.

Anonyymi kirjoitti...

Olette te uskomattomia. Sijoittamisen perusteoreema on, että tuotto ja riski kulkevat käsikädessä.

Määraikaistalletus on riskitön 25 keur asti ja on reaalikoroltaan 0%.

Winclubin tarjoma tuotto 200% / 6kk on niin järjettömän suuri, että riski on myös yhtä järjetön.

Jos 200% / 6 kk olisi oikeasti
mahdollinen, niin 1000 euron
alkupääoma olisi 5 vuoden päästä
59 miljoonaa euroa! 7 vuoden
päästä 5 MILJARDIA!

Jokainen terveellä maalaisjärjellä
varustettu ymmärtää, että tuo ei
ole mahdollista.

Jos joku tarjoaa minulle tuollaisia tuottoja, niin juoksen äkkiä karkuun.

Sääliksi käy winclubiin "sijoittaneita"...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sieltä saa tuottoja. Eräs tuttavani on tässä viimeisen vuoden aikana nostanut n. 50.000 eur joka kuukausi. Olen ollut itse operoimassa siirtoja, kun kysymyksessä onn henkilö, joka ei ole tottunut käyttämään tietokoneita eikä ymmärrä englantia. Itsekin olen klubissa mukana ja luotan täysin, että homma menee ihan hyvin. Ei pidä uskoa kaiken maailman muropalstoja. Rauhoittelen kaikkia klubissa mukana olevia. Ottakaa ihan rauhallisesti. Ei tässä mitään rikollista ole.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hieno (???) kirjoitus, mutta asialla murolainen, joka ei tiedä ajanjaksoista klubissa, ja siitä miten sijoitukset tulevat maksuun.

"Hieman alle 6 kuukautta sitten sijoittaneella" kaverilla ei todellakaan ole kotiutuspäivä ensi kuussa. Tämän tietävät kaikki klubilaiset, kuten myös tietävät sen että kuinka pitkään menee ensimmäisestä sijoituksesta siihen, kun tulee se ensimmäinen mahdollinen kotiutuspäivä.

Itselläni tuli se juuri helmikuussa, ja kaikki toimi kuin junan vessa. Rahat tulivat kuten pitikin, eikä asiassa ollut mitään ongelmaa.

Eli - jos haluatte noita satujanne kertoilla, niin koettakaa kertoa ne edes siten, että jonkinlainen uskottavuus säilyisi asiaan.

Ei minulla muuta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Siis mitähän sä nyt oikeen selität :D Asiakassivu on ollut viikon kiinni, eli nyt alkaa näköjään armoa tihkumaan.
Mites 16. päivä, siirrytkö sitten taas kateuden puolelle?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Väität siis tosissaan, että karenssi on 7 kuukautta? Vai lasketko vain taas väärin?

Syyskuussa tehty sijoitus on ollut sisällä 6 kuukautta loka-maaliskuun. Tällöin kotiutuksia voi tehdä huhtikuussa (seitsemännessä kuussa). Ajoituksessa ei näytä olevan yhtikäs mitään vikaa.

Typeriä väitteitä on toki palstoilla esitetty - kuten esimerkiksi se, että klubi jostakin syystä avautuisi 16.3., vaikka päivämäärä on täysin hatusta repäisty. Jos jonkinlaista joululaulua Wincapitasta kirjoitellaan.

Mutta tuo yhden jäsenen kokemusta kuvaava teksti on tällä sivulla siksi, että siinä ei ole kyseessä provokaatio vaan täysin uskottava järkevän ihmisen kirjoittama kertomus. Provojen kirjoittelijat eivät tuollaiseen yleensä kykene. Voit tietysti väittää sitä valheelliseksi, mutta juttusi eivät nyt oikein vakuuta.

Tässä tilanteessa ei nyt muutenkaan ole kysymys siitä, että leveroidun valuuttakaupan suuret riskit olisivat sattuneet realisoitumaan. Kyse on siitä, että tämä väitettyä valuuttakauppaa harjoittava "sijoitusklubi" hävisi yhtäkkiä viikko sitten kuin taivaan tuuliin.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki kusetettu on laittanukkin suomi24 palstalle viestin jossa klubin viimeisten kauppojen tiedot
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000000003&conference=4500000000000561&posting=22000000033593103

Kattokaapa klubilaiset eikö luvut ole oikeita!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä ko. jäsenen sponsori ei ole osannut ohjeistaa tuota kotiutusta oikein, vaan vain tuo 6kk on jäänyt mieleen. Ei olisi mitenkään uutta että sposorit eivät itsekään osaisi asioita oikein selittää.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

"Olisiko muilla toisenlaisia kokemuksia - myös positiivisia siis?"

Ja tuohon piti vielä kommentoida, että olenhan siitä jo maininnutkin - ensimmäinen kotiutukseni oli helmikuussa, eli olen varsin tuore jäsen (jota kaiken tiedon mukaan pitäisi olla kusetettu rankimman mukaan), ja kotiutukset tulivat täysin normaalilla tavalla. Olen toimintaan erittäin tyytyväinen.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinä hyökätään myös toimintaa vastaan monin muin tavoin, aikomuksena saada jäsenistö säikähtämään, ja tekemään jotain mitä ei muuten tekisi."

Ja mikähän se sitten mahtaa olla? Rikosilmoitus kenties? Minkä nyt luulisi jokaisen jäsenen, jolla rahaa sisässä on, jo ymmärtävän tekevän ilman mitään pelotteluakin...

Käsittämätöntä miten ahneus saa ihmiset sokaistumaan noin pahasti... Toki jos nämä puolustelijat ovat niitä ns. päätekijöitä, jotka pelaavat aikaa, jotta saavat rahansa turvaan, niin sitten ymmärrän tämän käytöksen. Sponssien osalta tuo ajan pelaaminen on aivan turhaa, tai no toki sitä voi yrittää myydä asuntoaan ja muuta omaisuuttaan ja paeta sitten jonnekin kauas.. fakta on kuitenkin se että homma kaatui ja todennäköisesti asia tullaan viranomaisten taholta vielä selvittämään... Onhan tässä nyt mennyt kuitenkin jo kuukausi ja niitä klubiin jääneitä oikeita rahoja, tuskin enää löydetään. Pahimmassa välissä tässä nyt on ne sponssit jotka hyväuskoisia ovat mukaan houkutelleet... Ennemmin tai myöhemmin joudutte kyllä teoistanne vastaamaan, tavalla tai toisella...

Voimia teille rahanne menettäneille, jotka olette vilpittömin mielin mukaan lähteneet!

Petteri

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://www.globalresortsnetwork.com/

https://www.globalresortsnetwork.net/members/maarnio/customer_sign_up.html

http://www.payplan.us/

tällä tehdään seuraavaksi..

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t492865,15195

Asianomaisen vastaus häntä kohtaan kohdistettuihin väitteisiin löytyy yllä mainitulta sivulta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kenelläkään ei täällä ole tarvetta puolustella kokemusta kuvaavaa tekstiä miltään muulta kuin toisen klubin jäsenen kummalliselta hyökkäykseltä. Alkuperäisen tekstin kirjoittaja on kirjoittanut aiheesta uudemman viestin keskustelupalstalle. Jotta asia tulee loppuunkäsitellyksi, lainataan tuotakin viestiä nyt tässä, mutta toivotaan, että tämä keskustelu siirtyy nyt muiden mukana olevien hyviin ja huonoihin kokemuksiin.

"Aiemmin kerroin kokemuksistani Wincapitan suhteen ja näköjään tekstini on päätynyt blogiin (http://verkostomarkkinointi.blogspot.com/2008/03/kokemuksia-wincapitasta.ht ml ) missä on alettu käydä keskustelua siitä olenko todella Wincapitan jäsen. Epäilyjä jäsenyydestäni on esitetty, koska ilmoitin sijoittaneeni klubiin hieman alle 6 kuukautta sitten ja saavani ensimmäiset tuotot huhtikuussa.

Täytyy kyllä myöntää, että kirjoitukseeni oli päässyt lipsahtamaan yksi epäselvyys eli tarkalleen ottaen huhtikuussa minulla olisi vasta mahdollisuus uudelleensijoittaa tuottoni X-lisensseistä (A-lisensseistähän tuotot maksetaan aina tiettyinä viikkoina kahdesti vuodessa, muistaakseni toinen viikko oli viikko 43) ja varsinaisen kotiutuksen voisin tehdä vasta toukokuun 15. päivä kun tuottojen pitäisi tulla Wincapitan tililleni. Tekstini oli varsin pikaisesti kirjoitettu enkä jaksanut sen hetkisessä mielentilassani tarkistaa kirjoittamaani tekstiä kovinkaan hyvin ja niinpä sinne jäi tämä epätarkkuus voittojen kotiuttamisen ajankohdasta. Tavoitteenani oli joka tapauksessa vain toimittaa ihmisten luettavaksi jonkinlainen tapauskertomus aiheesta.

Pahoittelen virhettäni, mutta ainakin tämä osoittaa sen, että klubin jäsenillä on todella suuria vaikeuksia uskoa toisen klubin jäsenen olevan huolissaan omista ja muiden sijoituksista sekä siihen, että jäsen voisi epäillä Wincapitan toiminnan laillisuutta vaikka onkin saanut kaiken informaation (mikä ei ole kovin paljon) mitä jäsenelle tarjotaan. Mikäli toiminta jatkuu 16.3. niin hyvä näin, koska en todellakaan halua, että sukulaiseni (ja minä) menettää sijoittamansa rahat. Jos joku yhä epäilee jäsenyyttäni niin epäilköön. Sillä ei ole minulle varsinaista merkitystä, mutta tällä kertaa halusin asiaa vielä selventää, koska suoraan sanottuna olen hyvin pettynyt klubin toimintaan ja haluan tuoda esille sen seikan, että kaikki Wincapitan jäsenet eivät ole varmoja toiminnan jatkumisesta ja tuntevat olonsa petetyiksi. Tämän asian tuomiseksi ilmi on uskottavuuden vuoksi lienee välttämätöntä vastata "syytteisiin" joiden mukaan en ole klubin jäsen."

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Voisitko Mursis vaikka rohkeasti poistaa nämä muut kommentit, joissa käsitellään tuon postin todenperäisyyttä (eli kaikki).

Tarkoitushan oli kai se, että ihmiset kertovat omista kokemuksistaan - ei siinä että arvostelevat muita. Eli syykin poistamiseen on selvä.

Hyvä aihe tukehtuu nyt tähän p*skapuheeseen, jossa ei edelleenkään faktoja toiminnan puolesta näy.

-FinnPeak

Anonyymi kirjoitti...

> "Ja tuohon piti vielä kommentoida, että olenhan siitä jo maininnutkin - ensimmäinen kotiutukseni oli helmikuussa, eli olen varsin tuore jäsen (jota kaiken tiedon mukaan pitäisi olla kusetettu rankimman mukaan), ja kotiutukset tulivat täysin normaalilla tavalla. Olen toimintaan erittäin tyytyväinen."

Voitko Anonymous sanoa, että montako prosenttia sijoittamastasi pääomasta sait tuolla ekalla kotiutuskierroksella takaisin? Oletko toistaiseksi plussalla vai miinuksella tuosta hommasta. (Perinteisesti sijoituksissa kotiuttamattomia voittoja ei kannata vielä laskea voitoksi)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäistä tekstiä koskeva turha tinkaus ja muut asiattomat ivailut on nyt poistettu.

Toivottavasti jäsenet rohkaistuvat kertomaan tässä lisää kokemuksistaan ja tuntemuksistaan erityisesti nyt, kun Wincapita on ajatutunut jälleen melkoisen mediaryöpyn kohteeksi.

Uskotteko, että Wincapita palaa toimintaan? Mitä teette, jos näin ei käy?

Anonyymi kirjoitti...

Sylttytehdas löytyy, kun aletaan kiipeäsmään ketjua ylöspäin sponsorista sponsoriin. Jokainen tuntee aina seuraavan.

Jos ei virkavallalla ole halua tätä tehdä, voisi palkata yksityisetsivän. Tai jonkun muun "suostuttelijan".

Eiköhän kaikki kyrpiintyneet olisi valmiita laittamaan vaikka 100 e kostokolehtiin jonkun polvenmurskaajan palkkaamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Voisin toimia torpedona.siis matka pattayalle tilaukseen. Koyhan kusetus loppu nyt!!