keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Better Life Finland

Koska Move Networks Oy:n toiminta ja aloituspakettikauppa on aktivoitunut uudelleen ja herättänyt myös keskustelua, on ajankohtaista päivittää hieman tilannetta.

Moven / Better Lifen / Well Nutritionin taustaa lyhyesti

Move Networks Oy:n toimintaa koskeneiden rikosepäilyjen tutkinta alkoi vuonna 2005. Moven edustajaksi pääsemiseksi oli täytynyt ostaa 999 euron hintainen aloituspaketti. Tätä aloituspakettikauppaa epäiltiin pyramidipeliksi.

Juttu tuli päätökseensä tammikuussa 2009, kun Turun hovioikeus antoi asiassa vapauttavan päätöksen. Hovioikeuden mukaan oli epäselvää, syyllistyttiinkö aloituspakettien kaupan toimeenpanossa rikokseen, koska pyramidipelit kiellettiin vasta vuonna 2006 voimaan tulleessa rahankeräyslaissa.

Rikostutkinnan jatkuessa Moven pääasialliseksi tuotteeksi muodostui "kolmiulotteinen verkkokauppakeskus" Shop to Earn eli s2e.fi. Sivustolle piti tulla runsaasti eri tuotteita ja palveluita myyviä yhteistyökumppaneita, joiden verkkokaupasta ostaessa saisi eräänlaisia bonuspisteitä. Yhteistyökumppaneista vallitsi varsinkin aluksi sekaannusta, eikä niitä liiemmin saatu haalittua. Sittemmin s2e suljettiin "päivityksen vuoksi" kesäkuussa 2007. Sivusto ei koskaan enää avautunut.

Samoin Moven toiminnan puhuttiin laajentuvan Ruotsiin ja mahdollisesti muihin pohjoismaihin jo vuoden 2007 paikkeilla. Toisin kävi.

Move kuitenkin oli vuoden 2006 lopulla lakannut vaatimasta uusilta edustajilta 999 euron paketin ostamista. Toiminnassa keskityttiin yrityksen (tuolloin) tuottamien Well Nutrition -vitamiinien postimyyntiin.

Verkosto näytti jokseenkin hiljenevän, joskin aika ajoin uutisiin nousi esimerkiksi väkisinmyyntitapaus ja yrityksen kestotilaukset, joita käsiteltiin mm. Kuningaskuluttaja-ohjelmassa. Myös Kuluttajavirastolla on ollut ongelmia vitamiinikauppiaiden tilausehtojen kanssa. (Tarkemmin Moven historiaan voi tutustua esimerkiksi tällä sivulla.)

Better Life nyt

Vuoden 2008 aikana Moven toiminta keskittyi aiemman Move Networksin ja s2e:n sijasta Better Life Finlandin nimelle. Vuodenvaihteen 2008-2009 tienoilta asti Moven / Better Lifen edustajaksi pääsemiseksi on jälleen vaadittu 990 euron hintaisen paketin ostamista. Verkosto vaikuttaa pitkän hiljaisuuden jälkeen aktivoituneen. Blfinland-sivuston taustalla on kuitenkin Move Networksin sijasta samojen taustatahojen yritys TMP Invest Oy.

Better Lifen aloituspaketti sisältää 36 kuukauden käyttöön tarkoitettua vitamiinipakettia, yrityksen myyntimateriaalia sekä pinssi. Jälleen kerran edustaja pääsee maksamaan myös yrityksen omasta markkinointimateriaalista. Esimerkiksi Turun käräjäoikeus katsoi tuomiossaan, että yrityksen tulisi tarjota tällainen materiaali ilmaiseksi.

Nykyistä toimintaa ei ehkä voisi enää epäillä pyramidipelistä. Aloituspaketista maksettu hinta on toki varsin suuri. Vitamiinien vuositilaus maksaa kuitenkin myös pelkille vitamiinien käyttäjille peräti 406,80 euroa vuodessa! Jos ja kun tällaisia tilaajia on olemassa, voidaan ajatella, että tuotetta kuitenkin myydään markkinahintaan.

Yhteistyökumppaneina ovat mm. aiempien kumppaneiden joukosta sähköfirma ja kännykkäkauppa, Finora-kännykkäliittymät sekä esimerkiksi juuri Well Nutrition -vitamiinit. (Vaikka Well Nutrition on erillinen yritys, wellnutrition.fi-verkkotunnuksen omistaa Move Networks Oy.)

Palkkiojärjestelmä on lähes sama kuin aiemmin. Jälleen kerran lyhytesitelmän kaavassa esitetään, kuinka edustaja voi tienata jopa 2100 euroa viikossa, kun vain tarpeeksi monta edustajaa ja uutta vitamiiniasiakasta liittyy hänen verkostoonsa samalla viikolla tasapainossa "molempiin linjoihin" tai asiakkaat jatkavat tilauksiaan. Samalla kuin myyntityöhön käytetty työaika pienenee, ansiot vain kasvavat.

Jokainen voi laskea, kuinka epätodennäköisiä tällaiset tulot ovat. Esimerkkinä mainittakoon, että esimerkiksi yli vuoden jatkuneita kestotilauksia pitäisi edustajan verkostossa olla (tasapainossa!) yhteensä lähes 1000 kappaletta, jotta näistä tilauksista syntyisi jatkuva 2100 euron viikkotulo.

Pelkkien aloituspakettien myymisestä sama tulo syntyisi, jos edustajan nk. alalinjaan liittyisi (tasapainossa!) peräti kaksitoista edustajaa joka viikko. Jotta nämä edustajat ja edelleen heidän alapuolelleen liittyneet edustajat pääsisivät hekin jatkuvasti 2100 euron viikkotuloille, verkoston suuruus ylittäisi maailman väkiluvun muutamassa kuukaudessa.

Pelkästään oman 999 euron alkupanostuksen takaisin saaminen - muista kuluista puhumattakaan - vaatii yleisesti ottaen useiden tuhansien liikevaihdon aikaansaamista oman myyntityön ja edustajien värväämisen kautta. Kuten aina verkostomarkkinointiin liittyessä, edustajuutta harkitsevan kannattaisi laskea, kuinka suuri mahdollisuus edes omien takaisin tienaamiselle on.

Well Nutrition -vitamiinit

Edustajat ostavat Well Nutrition -vitamiineja paitsi itselleen, myös markkinoivat niitä lähipiirilleen. Provisioiden saamiseksi jokaisen edustajan edellytetään oman pakettiostoksensa lisäksi hankkivan seitsemän aktiivista Well Nutrition -asiakasta. Yli 400 euron vuosihintaan nämä asiakkaat tilaavat yhteensä lähes 3000 euron edestä vitamiineja vuodessa.

Jälleen kerran verkostomarkkinoinnilla tarjottu tuote on varsin paljon kalliimpi kuin vastaava tai samankaltainen tuote vapaammilla markkinoilla. Verkostomarkkinoinnissa useille tasoille maksetuista pienistä provisioista syntyy lopulta suuri puro, joka nostaa tuotteen hintaa loppukäyttäjälle merkittävästi. Yhden hintavertailun voi lukea vaikkapa tästä keskustelusta. Jos hinnan ja laadun suhteesta on eri mieltä, hintavertailuja saa toki kommenteissa vapaasti esittää.

Jo vuosia sitten nettikeskustelussa kiinnitettiin huomiota siihen, kuinka Well Nutrition -vitamiinien kuvaus nettisivuilla vastaa useilta kohdin sanatarkasti Tohtori Tolosen terveystuotesivuilla olleita selostuksia. Better Lifen sivuilla on lisäksi julkaistu mm. yhdysvaltalaisen eläinlääkäri Joel Wallachin varsin kyseenalainen kirjoitus "Kuolleet lääkärit eivät valehtele". (Kirjoitus on ehkä alun perin ilmestynyt tällä sivulla.) Wallach on tunnettu väitteistään, joiden mukaan kuolema johtuu lähinnä mineraalien puutteesta ja sopivilla mineraaleilla ihminen eläisi helposti yli 120-vuotiaaksi. Terveys paranee näin kiviä syömällä.

124 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ainut ongelma kirjoituksissasi on se, että puhut totta vain osittain.

Ansaita mallissa olet mm. täysin metsässä.

Anonyymi kirjoitti...

Taas näitä "olet väärässä mutta en kerro miten" kommentteja. Jos oli joku virhe tekstissä voi kertoa mikä se oli. Muuten kommentti on taas turhaa liirumlaarumia joltakin raukkaparalta joka ehkä vuosia uskoo näihin hommiin kunnes vasta tajuaa ettei jutulla voi tienata!

Perustelkaa kommenttinne.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihminen ei voi tienata rahaa tekemällä Better Life...Miksi olen saannut minun pankkitiliin yli 1000 euroa? Pystytko vastamaan?

Ankarampi Itkonen kirjoitti...

eli olet kympin voitolla? no huh...tai oletko kulujasi vähentänyt tästä?
Ps. älä vielä tilaa ferraria =)

Anonyymi kirjoitti...

Alku investointi on tienattu takaisin. Kesti minulle vähän yli 3 kuukautta. Kaikki mitä saan tämän jälkeen on VOITTOA.
Yleensä kun yrittäjä aloittaa oma liiketoiminta, se kestää 2-3 VUOTTA päästää saman pisteeseen kun olen itse nyt!
Suosittelen jokaiselle Better Life!

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoijaa näitä kommentteja... Opettelisitte pojat ensin edes kirjoittamaan oikein.

Anonyymi kirjoitti...

...paras keino tienata rahaa on verkostomarkkinointi. Mutta ei tuotteiden myynti...ei ole hauskaa tuputtaa rasvoja tutuille yms..on olemassa vaivatonta ja kannattavaa vm:ia, johon ei myöskään tarvitse koko sukanvartta tyhjätä. Tärkeintä on aloittaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan, innovatiivisen ja globaalin yrityksen edustajana, jolta saat jatkuvaa tukea ja valmiit raamit menestykseen. Koska paraskin verkostomarkkinointi-idea (Herbalife, Amway jne..) kuivuu aikanaan kokoon, on tärkeää kuulua edustajien pioneerijoukkoon. Katso siis tämä http://www.my.ws/elisa7 ja mieti oliko se kenties ensimmäinen vai viimeinen ajosi Ferrarilla...

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa yksi kommentoija on "tienannut" tonnin takaisin. Kun vähentää kulut niin tappiolle takuulla menee. Jos vielä 3 kk työlle laskee vähänkään hintaan niin eipä paljon tämä mahtava mahdollisuus houkuta.

Kiinnostaapa tietää sekin montako edustajaa on alalinjassa ja ovatko he koska mahdollisesti omillaan.

Miten muuten voi olla vm pioneeri kun suomessakin on kaikki nurkat jo näillä viritelmillä koluttu niin että mukaan saadaan enää vain aivan nuoria, jotka eivät ole vielä ottaneet näissä takkiin? Tai maahanmuuttajia joille ei näistä ole varoitusta annettu.

Anonyymi kirjoitti...

Kuukausi 1: en tehnyt yhtään mitään.
Kuukausi 2: toinen viikko näin kouluttajan kanssa 6 tuttua. 2 aloitti liiketoiminta, 2 sanoi että eivät ole kiinnostuneitä, ja 2 tilasivat vitamiinit. Ymmärsin silloin, että olin tehnyt virhein kun en aloittanut heti toimimaan...(aikaa joka meni siihen: n. 8 tuntia.)
Kolmas viikko nähtiin heti kouluttajan kanssa minun A ja B henkilön tuttavia(6 per henkilö)...jaettiin sen työn...minun kouluttajalle meni n. 8 tuntia, ja minulle 8. A henkilö sai 3 jäsen tehty, ja 1 yhteyshenkilö. B sai 1 jäsen tehty ja 2 yhteyshenkiloä. Neljäs viikko lähdin lomalla 2 viikkoa Espanjaan. Ketään ei tehnyt oikeastaan mitään kun olin pois(yksi kaveri teki vain 2 jäsentä).
Kuukausi 3, toinen viikko. Heti kun tulin lomalta, järjestin niiden kavereiden kanssa tapaamisia. Nähtiin, kouluttajan avulla sen toisen viikon aikana 20 ihmistä(tapaamisia)tuli sen viikon aikana 4 yhteyshenkilöä, ja 8 jäsentä.(siihen meni noin 13 tuntia minulle/12 kouluttajalle)
Kolmas viikko. 7 tapaamista. Tuli 2 yhteyshenkilö ja 2 jäsentä.(aikaa minulle siihen meni 4 tuntia)
Tulos: Minun tulos: 1040 euroa.
Minun työtunnit: 33 tuntia.
Minulle on nyt muita minun tiimissä jotka pystyvät itse hoitaa tapaamisia. Se ensimmäinen vaihe on kaikein vaikein...

en5ca kirjoitti...

Verkostomarkkinoinnin yhteydessä ei yksittäisten ihmisten kohdalla ole kyse yrittäjyydestä. Korkeitaan harrastuksesta, jota yhteisö itse tukee tuloksiin perustuvilla avustusmaksuilla, mutta ei missään nimessä varsinaisesta elinkeinosta. Verkostomarkkinoinnilla ei ole mitään tekemistä varsinaisen markkinoinnin kanssa.
Better Life vaikuttaa tämän perusteella enemmän osuuskunnalta (kuten S-ryhmän S-etukortti), jonka jäsenet saavat hyötyä yhteisistä kulutustottumuksistaan.
Mietin tuota lukiessani kuinkaan moni noista markkinoitavista yrityksistä/tuotteista ei ole vähintäänkin Moven osaomistuksessa. Niitä varmaan on, ja ne kannattaisi kertoa avoimesti.
Se tässä haiskahtaakin. Enää ei myydä 400 euron merkkipolkupyöriä 100 eurolla (tai päinvastoin)tai muita brändejä. Nyt myydään tuotetta, jonka tuotantokustannukset ovat liikesalaisuus, hintaan 35 euroa kuussa, ja kiertoteitä valmistetaan itse tuotteet. Näin välttyvät ikäviltä käsitteiltä kuten markkinahinta.
Tietysti hyvä myyntimies uskoo itse tuotteeseen ja tarvittaessa sijoittaa siihen, ja tässä tapauksessa jakaa vielä lähipiirileen parempaa elämää.

Anonyymi kirjoitti...

Jees, itse jouduin koukkuun tähän sontaan... Hävettää myöntää. Minut manipuloitiin isoilla tulolupauksilla ja helpolla duunilla mukaan. Okei, en nähnyt vaivaa, koska en todellakaan halunnut ympäripuhua sukulaisiani tai ystäviäni mukaan tällaiseen hölmöilyyn. Minulle luvattiin, että ostoluoton ja bl-sopimuksen voi purkaa, jos siltä tuntuu ja nyt kun haluaisin niin tehdä niin ei kuulema onnistukaan. Maksan nyt omasta tyhmyydestäni. Hurmosta pönttöön vaan ja hallarahallara-meininkiä eventiin! *tana!

Oma mielipiteeni on, että tässäkin kommenttilistassa positiiviset vastaukset ovat bl:n osakkaiden kirjoittamia :)

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö joku jaksaa lähteä näihin pyramididiileihin mukaan? :D

Siistiä, ja tällä kertaa bonuksena huippuvitamiinin myynti! No eihän siihen tarvita kuin myyjältä tarpeeksi hyvä pokerinaama myydä tuohon hintaan nappeja mitä saa vastaavia kaupasta "hieman" halvemmalla.

Anonyymi kirjoitti...

En tajua ihmisiä jotka jaksaa täällä kritisoida näitä juttuja rankalla kädellä vaikka ovat aika hukassa koko hommasta. Joko he ovat itse kokeilleet jotain vastaavaa ja epäonnistuneet, tai sitten he ovat kateellisia ihmisille jotka tienaavat verkostomarkkinoinnilla, tai sitten heillä ei ole parempaa tekemistä kuin inistä täällä.
Kuinka moni vitamiineja myyvä yritys lähettää vitamiinit joka kuukausi postilaatikkoon, kuinka moni vitamiinivalmistaja tarjoaa bonusjärjestelmän jolla säästät rahaa. Esimerkiksi nettiliittymän vaihtamisella saat 20euron säästöt kuukaudessa, tällöin vitamiinille jää hintaa reilu 10e kuukaudessa. Saatko jostain vastaavat vitamiinit 10e.llä postilaatikosta sisään. Tuossa vain yksi etu, säästöä voi tulla parhaimmillaan reilu tonni vuodessa. No turhaapa teille puhun kun kohta angstaatte kuinka skeida koko homma on kun tiedätte kaikesta kaiken koska teillä on ilmeisesti aivoissa jokin ominaisuus jonka avulla tiedätte asiat ilman kuulematta ja perehtymättä niihin. Yksi vaihtoehto on, että ette vain ole kovin fiksuja ja ette osaa suodattaa tietoja Internetistä. No oli miten oli, minähän se tyhmin kaikista kumminkin olen:D

Anonyymi kirjoitti...

*paf*
Verkostomarkkinoijien kateuskortti käytetty. Uskomatonta miten vastaava paska edelleenkin uppoaa ihmisiin.
Entisenä Moven edustajana/agenttina/whatever on vaikea myöntää virhettään, että oli hommissa aivopestynä ja tekee pahaa nähdä sama tapahtumassa kaikille muille.

Epäilen kovin, että "me" olisimme niitä, joiden on vaikea suodattaa tietoja internetistä, koska suurin osa tässäkin blogissa kirjoitetussa tekstissä on hyvin neutraalilta ja objektiiviselta kannalta kirjoitettuja. Jos totuus on vaikea niellä, se kertoo enemmän teistä, ei meistä :)

Ilmeisesti tälläkin Turun poikien viritelmällä opetetaan ajattelemaan tulevia massiivisia tuloja, ennemmin kuin tällä hetkellä olevia. Huvittavaa kuulla, kun höynäytetyt kaverit, läheisiä tai ei, kertovat tienaavansa paremmin kuin 2700€/kk ja laskupinot sen kuin kasaantuvat ja rahat finaalissa ennen kuun puoltaväliä. :)

Ja vai että tonnin säästöt vuodessa? Millä matematiikalla? Kaupassa 20kpl multivitamiinipilleripaketti maksaa alle 3€, kun viimeksi näin. Se on yli kymmenen kertaa halvempi kuin se "postiluukusta tuleva". Juu, mukaan liittyy varmasti kalanmaksaöljyä ja kalkkia, mitä ikinä olikaan. Voin silti taata, että kuukauden paketin täsmälleen samoja pillereitä saa alle viiteentoista euroon siinä samassa, kun käy ostamassa itselleen vaikka viikonloppuviettoon tarkoitetut oluet. Ja aivan turhaa väittää, että on valmistettu korkeimmista raaka-aineista, koska näiden raaka-aineiden todellisen alkuperän tietävät vain pääjehut ja liirumlaarumilla on helpompaa pitää ruodussa kuin totuudella ;)

Mutta tee kuten haluan! Toivon, että saat omasi takaisin, plussaa siitäkin ja kaikki alalinjastasi myös. Ikävä kyllä se on matemaattisesti mahdotonta, joten joku alalinjastasi pettyy, mutta mitäs siitä, kunhan itsellä menee hyvin, eikö je?

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuten ollut kaukana ettten omaa persettä raahannut siihen retkuun. "kouluttaja" sanoi että tonnin pitäis maksaa jäsenyydestä, no minä kynäkädessä olin allekirjoittamassa 990euron rahoitussopimusta. Mut sit kouluttaja onneks mainitsi ettei sitä heti tarvitse allekirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on se ihme. Että siis tavallaan BL toimesta voi tienata mutta ne isot rahat on jo jaettu. Turha uskoa että "alalinjalaiset" pääsevät koskaan mihinkään todelliseen rahaan. Ja yksi asia mitä kannattaa seurata ei ole niinkään se että saa jotenkin sinniteltyä sen 1000 takaisin, mutta oikeesti; kuinka monta tuntia kokonaisuudessaan siihen hölynpölyyn kuluu. Kun nyt sattumalta tunne kaverin(joka yritti saada minuakin mukaan) niin laskettiin hänen kaikki käyttämänsä aika ja se oli massiivinen hänen kohdallaan. Ei kannata edes puhua tuntipalkasta. Se onkin juuri tämä työ, eli markkinointi mikä ensisijassa auttaa yrityksen johtoa mutta valuu hukkaan aloittelevalta. Jos olet ollut muutaman kuukauden mukana ja saanut 1000 takaisin, et ole todellaakaan missään liiketoimessa mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi vain, mutta jos tienaat pari tuhatta euroa parissa kuukaudessa ja alku investointia oli n. tuhat euroa...Olet tosiaan, nimenomaan BUISINEKSESSÄ!
"Tavallista" liiketoiminta vaatii 2-3 vuotta töitä jota saat OMAT RAHAT TAKAISIN. PISTE.

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan Better Life Finland aloittaa suomen kielen kurssien järjestämisen? Olisin kiinnostunut osallistumaan; sen verran vakuuttavaa jälkeä on ko. yrityksen edustajat tällä palstalla tehneet.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä tossa better lifessä noi pillerit on turhia, mutta ne edut mitä saat esim nettiliittymästä yms on ihan hyviä. Aika paljon eri paikkoja mistä saa pieniä etuja. En tosin millään jaksa uskoa, että saisit/jaksaisit kerätä niitä etuja yli 400é:lla vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Menkää tekemään oikeaa b2b myyntiä ja lopettakaa tollanen "1h/päivässä duuni niin tienaat tuhansia". voi paska. toi on niin moneen kertaan nähty miten noille firmoille käy... ei kai niitä vuorotellen turhaan haasteta kärikseen ja siitä eteenpäin... tälläkin hetkellä useita tapauksia kuluttajaasiamiehellä menossa...
käyttäkää nyt järkeä ennen ku laitatte nimeä noihin papereihin.

nimim. auto ja talo ostettu ihan oikealla Myynnillä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa meinikia nakojaan suomenmaalla taas. :D

Kuulin tasta jutusta kaverilta, ja oli pakko vahan naureskella. Kuitenkin kavin ihan hotellilla kuulemassa viimeksi suomessa kaydessani.

Kerron kuitenkin teille julkisen salaisuuden miten tienata 30 000 EUR/kk

1) Kaykaa lukio
2) Opetelkaa sujuva englanti
3) Kauppakorkeakouluun lukemaan rahoitusta tai vastaavaa
4) London Cityyn duuniin tai Wall Streetille.

Koko ajan investointi n. 8 vuotta, mutta mitka liksat!

Viela pari vuotta taalla (Lontoo) niin 3-4 miljoonan osakesalkku kasassa. Sitten voinkin jaada elakkeelle n. 35 vuotiaana ja tienata n. 150 000 EUR/v pelkilla osingoilla :)

Mutta leikkikaa te BL:n jasenet silla aikaa, kun oikeat ihemiset tekee enemman rahaa ku ootte koskaan kuullu.

- Associate at Goldman Sachs

Anonyymi kirjoitti...

Maailmassa ei ole tapaa jolla laillisesti voisi tienata pienellä vaivalla paljon rahaa!!Hyväuskoisia ovat ne,jotka tähän uskovat.
Better Life:in osallistuneet eivät tule kaikki samaan suuria voittoja.Ne jotka ovat lähteneet ensimmäisinä mukaan varmasti saavat,mutta faktaa on se ettei tämä tule toimimaan pitemmän päälle eli jossain vaiheessa uusien ihmisien saaminen mukaan ei enää onnistu.
Suosittelenkin siis että te jotka ette ole vielä liittyneet niin älkää liittykö tai harkitkaa ainakin hyvin tarkkaan onko kannattavaa.Suosittelen koulutuksen hankkimista ja ammattilaiseksi opiskelemista.Jos myynti ja markkinointi kiinnostaa ja kenties jo luulet sen osaavasi mene kouluun ja putoa jaloillesi!!Sitten ymmärrät paremmin miksi Better Life:in tapaiset jutut eivät kannata pitemmän päälle etkä tule höynäytetyksi.

Anonyymi kirjoitti...

KYllä kaikki tämän sivun positiiviset kirjoitukset ovat ihan suoraan Better Lifen osakkaiden kirjoittamia :)

Ystäväsi tai tuttavasti haluua tavata sinut ja hänellä on joku aivan loistava bisnes josta tienaat ihan älyttömän helposti hyvät massit, hän ei kuitenkaan voi kertoa asiasta enempää ennen kuin näette. Todellisuudessa tapaat sen ystäväsi tai tuttavasi joka vie sinut tapaamaan jotain "herra isoherraa" joka puhuu ihan puutaheinää eduista ja vitamiineistä jotka maksaa 1e/pv, ja väittä kivenkovaa että ei ole kyse mistään pyramiidi hommasta eikä vitamiinien kauppaamisesta tai ihmisten värmäämisestä. Piirrä nyt hemmetti soikoon vaikka paperille kuva siitä että ensin olet vain sinä ja hommaat mukaan 2 henkilöä jotka hekin hommaavat 2 jne jne, mikäs kuva on paperissa?!
1
11
1111
11111111 oho? muistuttaakos pyramidia?


Eikö ihmiset oikeasti ymmärrä sitä että TÄSSÄ MAAILMASSA EI OLE LOPUTTOMASTI IHMISIÄ JA ETTÄ TÄMÄ HUUHAA TOUHU TUSKIN LEVIÄÄ KOKO MAAILMAN LAAJUISESTI?!

Tsemppiä vaan kaikille mukaan lähteneille :)
Ja kyllä olen käynyt kuuntelemassa ja ottamassa selvää

Anonyymi kirjoitti...

"1
11
1111
11111111 oho? muistuttaakos pyramidia?"

Piirrä nyt sama asia paperille muuta lähde kasvattamaan "jalkoja" sivuille! OHO! Muistuttaakos perhosta?!

Sori, oli ihan pakko kuittaa...

Se että joku näyttää paperilla pyramidipeliltä ei sitä välttämättä ole. Se että kaupitellaan jokaiselle mukaan tulevalla tonnin aloituspakettia josta ylälinja tienaa on ehkä enemmän pyrämidipeliä kuin paperille piirretty kuvio.

hmpla kirjoitti...

2vko mukana ja 550e saldo, duunii tehny ehkä 5h/vko tän eteen. Käyn normaalisti kyllä OIKEASSAKIN(?) työssä ja tää on vaa iltaharrastus. Lukenu moisen läjän kirjoja tässä läpi ja ottanu kaike selvää (move,vgi,seven jnejne) ja tiiän mikä noissa kussu. Tää o vähä samalaine setti ku asuisisit tuppukylässä ja löydät lähikaupungista itselles uuden emännän ja meet sen kaa paikalliseen kuppilaan/nesteelle ekaa kertaa, sielä se paikan "kerma" tuomitsee heti "LUMPPU" vaikka ees moista tunne. Sama juttu tässä, oon roudannu epäilijät pöytään ja kappas, kaverit o messis täl hetkel ja tehny hyvin rahaa jo takaisinkin. Jos tää nyt olis iha laitonta toimintaa nii kertokaa mul miksi mukana ~200yritystä ja svea-rahoitus? eikai ny perkele rahoitusfirma lähtis mukaa mihkään vilppiin toimintaan saatika nuo ~200 erikokosta yritystä? ja mistä se "suomen vahvimmat 2009" AAA:n sertifikaatti voi olla peräisin? -> FAKE?, NOOT, soitin ite asiakastieto.fi:lle ja kyselin ja perkele, kyl se vaa paikkas pitää. Se o vaa vähä saatanan huonoo hiihtokenkää skeptisille ihmisille, jotka luulee tietäväs kaikenkaikesta jo pelkästää lukemalla jostai suomi24:sta tai kattomalla mite entisillä näillä lafkoilla menny. Mut jokane tehkööt valintojaan ja ite en oo katunu päivääkään tätä bl:ää, vituttaa vaa miks en lähteny elokuun lopussa mukaan ku pyydettiin.

Anonyymi kirjoitti...

200 yritystä?
Osaatko mainita enempää kuin viisi? WellNutrition, laajakaista, puhelin ja sähkö on vain 196 vajaa kahdestasadasta. Ja sitten se joku kebab-paikka Kampissa, eli 195 vajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niiinpä, rahalla saa ja hevosella päääsee, tuo sertifikaatti on aivan vastaavaa "tunnustus" kuin että firma ostaa itselleen jäsenyyden Suomen Suoramarkkinointiliitossa.
Jos luotettavuutta siis lisää se että "yritys" ostaa itselleen tuollaisen "kunnian osoituksen" niin mikäs siinä :D

Unknown kirjoitti...

Itse ostin kyseisen vitamiinipaketin koska kaverini tarvitsi jeesiä. Onko yrittäminen Suomessa vieläkin noin rasismista? Sama tonni menee illassa baarissa ja jos joku haluaa kokeilla niin? Jos itselläni olisi aikaa niin saattaisimpa kokeilla. Usein nämä "morkkaajat" ovat koulutettuja perseaukisia jotka kehtaavatkin rinnastella eri rahantulolähteitä esim. wincapita. Helvetin moni rikastui itseni mukaan lukien. Hauskaa perhejoulua.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tilasin Well Nutrition. Olen käyttänyt myös yhteistyökumppanit. Espanjassa vuokrasin auto Hertzilta ja säästin rahaa. Säästän rahaa kun käytän muitakin kumppanit. Kilpailutin sähkö/puhelin/netti yhteys(säästöt tuli). Vaihdoin firmat, ja sain S-Ryhmä lahja kortit 120 euron edestä! Kiitos minun siskolle!

Anonyymi kirjoitti...

Ainahan joku tienaa, ja tienaajia löytyy niin kauan kuin pyramidiin liittyy lisää uusia jäseniä. Viimeisimmät jäsenet(joita on suurin osa) menettävät rahansa. Olen jo melkein sitä mieltä, että tyhmälle on oikein menettää rahansa, toisaalta ärsyttää sekin, että joku henkilö käärii kaikki rahat taskuunsa.

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä miksi verkostomarkkinoinnissa "työskentelevät" eivät käytä tuota energiaa ihan oikeiden töiden tekemiseen? Siitä saa vielä ihan oikeasti rahaakin.

Anonyymi kirjoitti...

olisi tosiaan kiva kuulla nuo yhteistyökumppani yritykset joltain joka on toiminnassa mukana? Olen itsekin ollut tapaamisessa mutta en lähtenyt toimintaan mukaan. Kuulemma on mahdollisuus asiakkaan saada jotain kimppaostostarjouksia mutta tätä ei olla vain vielä saatu käyntiin, jotkut tosissaan ovat maksaneet jo 2 vuotta saadakseen nämä edut.. miksi better life ei päivitä listaa tarjouksista pienelle nettisivulleen jos sellaisia on?

Anonyymi kirjoitti...

Jäsenet ja yhteyshenkilöt pääsevät tunnuksillaan katsomaan kaikki yhteistyökumppanit ja käyttämään kimppaostoskauppaa. Idea on, että kun kuulut Better Lifeen, pääset käyttämään etuja. Ei niitä kaikille esitellä netissä, sillä liiketoiminta perustuu suositteluun. Täydellistä vielä on se, että yhteistyöyrityksiä voi toivoa itse lisää ja kimppaostoskaupaan voi ehdottaa tuotteita/palveluita, mitä ikinä mieli tekee ostaa!

Better Lifen sivuilta (www.betterlifecommunity.com) yhteydenottolomakkeella voi ottaa yhteyttä, mikäli haluaa jäseneksi ja ei tunne suosittelijaa.

ps. Liikevaihto eli siis yhteyshenkilöiden provisiot muodostuvat Better Lifen jäsenistä, EI siis uusista yhteyshenkilöistä. Ihan vaan tiedoksi. Yhteyshenkilöt saavat samat edut kuin jäsenet ja tienaavat uusista jäsenistä provisiota.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo niin mee, että ne jotka ahkerammin työskentelevät, saavat vähemmän työskentelevien kaverien massit? Kyllähän siinä tienaa, mutta vaatii melko moraalittoman mielen, että uskaltaa huijata kavereilta rahat omaan lompakkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä jokaisel on menneisyys ja kuvailtu menneisyys/tuomiot on kumottu jo ties miten moneen kertaan.
Kaks vuotta vanhoilla jutuilla ei ole tässä hetkessä mitään sanaa. Joten kannatais päivittää omat tiedot ja ottaa asioista OIKEESTI selvää.

Mikään ei tunnu liian hyvältä ollakseen totta, mutta luo TOSI hyvät mahdollisuudet saada elämästään paremman ja mielenkiinoisen bisneksen, sekä mahdollisuuden auttaa muita. Voin rehellisesti sanoa, että olen jo tässä vaiheessa saanut sekä fyysisesti, henkisesti että älyllisesti + rahallisesti takaisin rahani arvoisesti ja enemmänkin.

Kuinka moni yrittäjä aloittaa bisneksen ja kaatuu aina ensimmäisellä, ehkä toisella tai kolmannellakin kerralla, mutta vain luovuttajat antavat periksi.

Better Life tulee olemaan vuonna 2010 Suomen edullisin nettikauppa, jossa yhteisön voimin saadaan kaikki haluamamme tavarat halvemmalla. Ja Better Life tulee olemaan vuonna 2010 myös Suomen suurin ja palkitsevin etuohjelma.

Jos ajatellaan että sellainen hlö kuten Donald Trump on lanseerannut oman verkostomarkkinointi yrityksen 13.11.09 ja vannonut tekevänsä miljardeja sillä voittoja, jo ensimmäisen vuoden aikana, niin ei tää nyt ihan turha bisnes ole. Ei se jos joku keksii hyvän tavan tehdä rahaa ja sitä nopeammin kuin joku muu omalla "mahtavalla idealla", tarkoita aina sitä että nyt vedätetään. Tässä iskee näkyviin vaan tää perus ihmisen kateus siitä, jos joku menestyy paremmin ja itse vaan junnaa paikoillaan.

Tässä bisneksessä focus on siinä että auttaa muita ja siinä sitten teitty hyötyy sitten itsekin. Mutta rehellisesti, kuinka monessa yrityksessä johdon focus on siinä että alamaiset tienaavat, jolloin ne tienaa. Muuten johtokaan ei saisi mitään. Ei kovin monessa! Yleensä johto käärii kermat päältä ja heittää työntekijöille vaan rippeet. Puhutaan vaan miten tärkeitä työntekijät on, mut annetaanko siit lisää palkkaa tms? EI!!! Yt-neuvotteluja vaan satelee.. Tässä oikeesti panostetaan ihmisiin, tehdään kaikki asiat yhdessä tiimissä ja jos jollain tulee huono hetki, häntä auttaa koko tiimi pääsemään eteenpäin. En mä ainakaan jättäis ikinä mun tiimiä pulaan ja se olisi jo mun omia etujakin vastaan!

Voisin veikata ettei monikaan yritys olis kovin kummoisesti menestynyt, ellei ihmiset olis vähän "verkostoituneet". Jokaisessa bisneksessä pitää luoda kontakteja eli verkostoitua, jos haluaa menestyä.

Jos haluaa säästää markkinointikustannukset, pitää asiat levittää suosittelulla/viidakko rummuilla. (esim. Facebook = ei latiakaan markkinointiin)

Joten, jos haluatte olla skeptisiä, olkaa..

Jos haluatte säästää rahaa, tervetuloa yhteisöömme! :)


"Jos haluaa saada elämässään jotain uutta, pitää myös kokeilla/tehdä jotain uutta.." :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi voi,ku ei tää homma pyörikkään siinä, et ainoana tarkoituksena kaupitella vitamiinit..
Tarkoitus on nostaa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia; fyysistä, henkistä & taloudellista.
Meil on tällä hetkellä yli 250 yhteistyöyritystä, joista voi saada jäsenkortilla yrityksestä riippuen 5-50% alennusta. Better Life-kumppaneiden toimialalista:
Asuminen,Autoilu,Elintarvikkeet,Eläimet,Elämykset,Fengshui,Henkilökohtainen valmennus,Hieronta,Hiukset&Kynnet,Hyvinvointituotteet,Kahvilat,Kasvot&Keho,Kellot&Korut,Kimppaostos,Kokous,Kukat,Kuntoilu,Lahjatavarat,Lapset,Majoitus,Matkustaminen,Muut hyvinvointipalvelut,Opiskelu,Peruspalvelut,Pesulapalvelut,Rakentaminen,Ravintolat,Siivous,Silmät ja näkeminen,Sisustaminen,Vaatteet,Valmennus,Vapaa-aika
Karkea esimerkki:Jos et tunne MUA ja tuut mun liikkeeseen hakee tonnin normihintaisen Versacen puvun, saat korttia näyttämäl satasen hinnasta pois (-10%). Ei siin vaihees vitamiinien hinta pahemmin mietitytä..Me kilpailutetaan jäsenen sähkö, puhelin, netti, tulevaisuudessa vakuutukset jne.
Kyllähän ne vitamiinit on hintavampia ku normit-myönnän. Mut on kuullu myös ihmisistä, jotka käyttää samoihin kamoihin kuukausittain 50-120e. Ilman mitä lisäetuja. Eikä porukka opi käyttää niitä säännöllisesti, ku ei muista hakee tai ehdi hakee aina uusia kun vanhat loppuu. Ja se hyöty niiden käyttämisestä ei siten maksimoidu. Itselleni on käynyt näin ja ku tauteja jatkuvasti liikkeel, ni sit oot heti kipee. Nyt oon ollu ainoana tutuistani terve, samal ku porukka ollu ympärillä monia kertoja kipeinä. Mutsi unohti ottaa vitamiinit pari pvää, heti alkoi polvia taas särkee. Positiivisia kokemuksia on kuultu paljon! Kaverin verenpaine on nykyään taas normi, vaik sillä sydänlihas-tulehduksen jälkeen se oli jatkuvasti koholla ja nykyään poika voi myös huoletta vedellä pottumuusia joka on tehty maitoon. Laktoosi-intoleranssi siis.
Sitäpaitsi nyt on tullut jäsenelle vielä mahdollisuus suositella tätä eteenpäin. Tarkoittaa sitä, että kun kaveri liittyy, saa jäsen 40e S-ryhmän lahjakortin. Tämä on mahdollista max 10 kaverille/vuosi = 400€ arvosta S-ryhmän lahjakortteja. (Vitamiinit/jäsenmaksu= 33,90/kk= yht 406.80/vuosi.)Sit kun jäsen jatkaa vuoden jälkeen tilausta, niin se suosittelija tulee saamaan kaveristaan joka kuukausi 3e= 10x3=30e/kk Tämä tekee jo melkein vitamiinien hinnan/kk. PLUS kaikki edut+kimppaostos.

jatkuu..

Anonyymi kirjoitti...

..jatkuu

Parin viikon sisällä lanseerataan tää meidän kimppaostos-nettikauppa (=Suomen halvin 2010), niin tulee porukka hyötyy viel aikalailla enemmän.
esim. mitä siel on tarjol nyt pre-launch vaiheessa:
Samsung LedTV 40" B6050 Full HD
Normaali hinta 1790 €/kpl
Mikäli ostetaan
> 20 kpl => 1645.00 €/kpl
> 30 kpl => 1589.00 €/kpl
> 50 kpl => 1525.00 €/kpl
> 100 kpl => 1489.00 €/kpl
Löysin saman telkkarin vertaa.fi:stä hintaan 1991€
2.Medilaser Espoo Oy tarjoaa Better Lifen jäsenille mahdollisuutta ryhmäalennukseen molempien silmien LASIK-taittovoimaleikkauksesta seuraavasti:
Jäsenet saavat alennuksen kahden silmän taittovoimaleikkauksesta Medilaser Espoossa allaolevan taulukon mukaisesti. Minimimäärä varauksia siis 10 kpl.
Normaali hinta on 2670€.
Mikäli yllämainittuja on
>10 henkilöä => alennus 100€
>20 henkilöä => alennus 200€
>30 henkilöä => alennus 300€
>40 henkilöä => alennus 400€
>50 henkilöä => alennus 670€ (nettohinta 2000€)
Et sellast.. Aika monel meil on plussa ja S-ryhmä ym. ties mitä kortteja koska haluu säästää. Niistä saa vaan enimmäkseen kerättyä bonus-pisteit tai sitten jonkun pienen alennuksen. Meidän kortilla saat konkreettisen alennuksen heti 5-50% + hyvinvointi-palvelun vitamiinien merkeissä suoraan postiluukusta kotiin.
Ja tässä voit itse toivoa mukaan yrityksiä, joista niitä alennuksia haluat. Myös kimppakaupasta voit itse toivoa mitä haluat ostaa/ yrityksen kilpailuttavan. Auto, prätkä, telkkari, sohva, imuri, läppäri, pleikkari, lomamatka jne. jne. ihan mitä tahansa..
Ja edelleen tää homma on vasta kehitysvaiheessa.
Mut päätös on jokaisen oma, eikä ketään täs olla kusettamassa, eikä pakottamassa mukaan. Itseasiassa sellaisia epävarmoja empijöitä EI edes haluta mukaan!!!
Maailmassa on 20% tekijoitä ja 80% mukana raahattavia.
Itse voi mennä siihen joukkoon mikä tuntuu sopivalta..
Kunhan jengi vaan tajuais mistä oikeesti on kyse eikä vaan jauhais paskaa ilman faktoja tai liikeideaa tarkistamatta. Vaan siks koska joku luuseri on jossain luovuttanut ku ei ihmeitä tapahdu ilman työtä ja sit jossain pierassut jotain itku paskaa ilmoille, ni kaikki uskoo sitä joka itkee sen perseelleen mennyttä elämää.. heh.. :) sen kun..
Ja pyramidi pelist sen verran: jos teen tässä asiat oikein on mulla mahdollisuus tienata enemmän, kuin minun ylälinjoissa olevien.Toisin se menee normi yrityksessä, jossa kaikki suurin kassavirta menee johdolle ja omistajille. Vai onko joku perus duunari joskus tienannut yhtä paljon ku sen lafkan omistaja? Yleensä pomoilla on ne talot ja autot ja hienot lomat.. EI duunareilla, jotka painaa perse ruvella yötä päivää montaa duunia ja pelkää tulla ees kipeeks, koska sit ei saa yhtä paljon rahaa, jos saa rahaa ollenkaan.En sit tiedä..
VIVA LA REVOLUCION!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka todennäköistä on että siihen laserleikkaukseen tulee mukaan 50 ihmistä? Tällä hetkellä voi saada jo alle 2000 euron hintaan molempien silmien laserleikkauksen jos ostaa sen muualta.

Ja noi taulutelkkarit tulee(jos tulee ikinä perille asti) Fonepointilta http://keskustelu.suomi24.fi/node/6411529

Väittäisin että yritysten kassavirrasta pieni osa menee pomoille ja suurin osa työntekijöille. Jos isossa yrityksessä on esim. 20 000 työntekijää ja annat niille tuntipalkkaan euron korotuksen niin kai tajuat kuinka helvetisti se on rahaa?? Et varmaan ymmärrä tosiasioista juuri mitään, BL porukoilla kun on tapana sulkea silmänsä kaikilta negatiivisilta tosiasioilta, niin selitän vähän tarkemmin. 1 euro/tunti x 20 000 työntekijää = 20 000 euroa/tunti = 160 000 euroa/päivä = 800 000 euroa viikko = 4 miljoona/kk = 48 miljoonaa/vuosi(todellisuudessa summa on vielä suurempi). Tokihan jokainen firma voisi maksaa aivan helvetisti palkkaa lisää, mutta se ei hyödytä työntekijöitä, koska sen jälkeen kaikki hinnat nousee ihan helvetisti. Better Life YH voi tienata vain sen takia koska ne vitamiinit maksaa aivan älyttömästi!!

Anonyymi kirjoitti...

"Samsung LedTV 40" B6050 Full HD
Normaali hinta 1790 €/kpl
Mikäli ostetaan
> 20 kpl => 1645.00 €/kpl
> 30 kpl => 1589.00 €/kpl
> 50 kpl => 1525.00 €/kpl
> 100 kpl => 1489.00 €/kpl
Löysin saman telkkarin vertaa.fi:stä hintaan 1991€"

Löysin saman telkkarin hintaseuranta.fi palvelusta hintaan 1392€, kaiken lisäksi sitä myy firma joka toimittaa ostetut tuotteet eikä maksa sun rahoilla vaan omia velkarästejään. Mikä parasta sen voi ostaa yksin, ei tartte odottaa että 100 kaveria ostais saman.

Anonyymi kirjoitti...

http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/275033#totsikko

Eli kimppaostos on täyttä paskaa, joku rupee täällä viel pokkana mainostaa, että saa 1700 euroo jos 20 kaverii messissä. Sen saa yksin alle 1400 euron! Aukaskaapa niitä silmiä!

Anonyymi kirjoitti...

no nii. pisti hymyilyttää kun puhuitte palkan 1e lisäyksestä.itse toimin yrittäjänä tosin en missään bl:ssä,olen toki käynyt kuuntelemassa ja totesin .. no jääköö sanomatta.
eli kannattaa myös huomioida sellainen pointti,kun annan työn tekiälle 1e korotuksen pitää mun saada nostettua tavaran hintaa 1e,ja vain sen takia kun palkan sivu kulujakin täytyy maksaa,firmalle siitä jää n:40senttiä.josta sit ruvetaan vähentää tuotanto kulut ym.eli näin me rikastutaan.

Anonyymi kirjoitti...

no nii. pisti hymyilyttää kun puhuitte palkan 1e lisäyksestä.itse toimin yrittäjänä tosin en missään bl:ssä,olen toki käynyt kuuntelemassa ja totesin .. no jääköö sanomatta.
eli kannattaa myös huomioida sellainen pointti,kun annan työn tekiälle 1e korotuksen pitää mun saada nostettua tavaran hintaa 1e,ja vain sen takia kun palkan sivu kulujakin täytyy maksaa,firmalle siitä jää n:40senttiä.josta sit ruvetaan vähentää tuotanto kulut ym.eli näin me rikastutaan.

Anonyymi kirjoitti...

itse olen jäänyt miettiin et onko homma ns pimeätä,kun muutama tuttu on työttömänä jne etuuksilla ja tekee ko yrityksen hommaa. jos ei niin kyl määkin sit lähden tohon touhuun..

Anonyymi kirjoitti...

Se on pimeätä jos itse päätät jättää tulosi ilmoittamatta verottajalle. Laillista se ei tosin ole, lisäksi kaverisi joutuvat maksamaan verot ja tuet takaisin korkoineen jos kiinni jäävät.

Anonyymi kirjoitti...

en mie oikeesti lähtis tuohon,kerran jouduin kuunteleen ja en pidä siitä joukko hurmos tyylistä,melkein kuin jossain uskoon lahkossa. :) enkä siitä et joku käskee valita ne tärkeimmät ystävät ja muut unohtaa. mikä olikaa 100 ihmistä lista.mut jokainen lähtee kuka haluaa jne. hei muuten oikeasti.jos joku oikea bisnes mies lukee tätä niin pistäkää osoite.mul on oikeasti loistava idea.

Anonyymi kirjoitti...

hah jäbä joka kirjoitti ei ite vaan hallitse mitään eikä mitään tavoitteita eikä omaa elämää. kokeilisit jotai uutta ihmiset pelkää jtn mikä on liian hyvää ja helppoa niille annetaan mahdollisuus mut ne pelkää ottaa vastaan.. hah

Anonyymi kirjoitti...

ööö...
kerro mulle mikä on helppoa ja hyvää???

Anonyymi kirjoitti...

Kaverini oli jäsenenä (yhteyshenkilönä) Better Lifessä muutaman kuukauden ja hänellekkin sanottiin liittymisen yhteydessä että voi lopettaa jos siltä tuntuu. Nyt hänkin maksaa tyhmästä ideasta liittyä siihen.

Lisäksi tämä on menettänyt muutaman hyvän kaverinsa Better Lifen takia. Kaverini ja hänen kouluttajansa (vai miksikä niitä nyt kutsutaan) saivat ympäripuhuttua heidät mukaan Better Lifeen ja nyt he eivät pääse siitä irti.

Itsekin kävin siellä juttelemassa Better Lifeen liittymisestä. Kysyin muutaman helpon kysymyksen suostuttelijalta esim: "entä jos Better Life kaatuu ennen kuin olen saanut laittamani 990€ takaisin, niin palautetaanko osa rahoista?" vastaus oli "ei Better Life kaadu!" "entä JOS??!!" "EI KAADU!". Todella ammattimaista puhetta. Toinen kysymys oli juurikin tämä jos haluan lopettaa joudunko kumminki pulittamaan 990€. Vastausta sain hakea kissojen ja koirien kanssa, mutta pitkän väännön jälkeen suostuttelija suostui jopa myöntämään että se summa pitää maksaa loppuun.

Tällästä touhua.

Apteekkari kirjoitti...

Tyhmiltä rahat pois vaan! Se on oikein!

Eniten mua naurattaa että tuo tuote maksaa siis yli 400e vuodessa. Saat "samat" kolmet eri pillerit apteekista PAREMMILLA ravintoarvoilla hintaan ~60e/vuosi.

Jos joku siis saa massia myymällä huonompia kalanmaksa-, ja multivitamiinitabletteja kuin apteekista saa niin GO GIRL GO!

Anonyymi kirjoitti...

"Kun myyjien maksimimäärä (esim. 5 %) on yhden yhtiön toiminta-alueella saavutettu, on sen avattava uusia tuotantolinjoja ja levittäydyttävä uusille maantieteellisille alueille. Muutoin lähtömaassa olevat edustajat eivät voi saada itselleen voittoa tuottavaa alalinjaa. Käytännössä silloinkin alalinjasta voi saada järjestelmän pyramidirakenteen vuoksi voittoa vain pari prosenttia osallistujista, koska suurin osa edustajista sijoittuu hierarkiakaaviossa alimmille tasoille.
Vaikka verkostomarkkinoijia on paljon, on alan liikevaihto kuluttajien kokonaiskulutuksesta erittäin vähäinen. Suomen Tilastokeskuksen julkaisemien tietojen mukaan laskettuna verkostomarkkinoinnin kautta myytiin vain 0,18 prosenttia kaikista tuotteista ja palveluista vuonna 2004 [40] ja vähittäiskaupankin osuus oli korkeintaan vain 0,33 prosenttia. [41] Joissakin tuoteryhmissä verkostomarkkinoinnin osuus on kuitenkin paljon suurempi. Näitä tuotteita ovat muun muassa ravintolisät, monivitamiinivalmisteet, ateriankorvikkeet, laihdutustuotteet, ihonhoitotuotteet ja kosmetiikka"

Huijausta tai ei. Jos ei voita niin häviää.

Unknown kirjoitti...

Hei ihan oikeasti Haistakaa vittu koko yhteiskuntaa en syytä teitä ihmiset täälä valvoo todennäköisesti paljon supo miehi! koska nimenoman verkostomarkinointi luo vapautta ja meidän koulutusjärestelmä puhu täyttä paskaa meille! Valtamedia vetää meitä kun pässi narusta mukanaan, ei ihme, kun itsenäisesti ajattelevat ihmiset ovat harvoin osaa lauma. eli he joilla on oma arvostelykyvyt ovat vain 3 % väestöstä. menkä Jumalauta tutki mikä on ollut kaikken aikojen historian suurin pyramiidi hujaus tarkistakaa tä sivu läpi kotoisin www.lampuri.fi ja täälä on valtion värvättyjä pellejä jotka alitajuisesti nussi ihmisten aivoja todennäköisesti, jotta teitä orjautettaisin vain. Ne ihmiset jotka luulevat olevansa vapaita ovat pahiten orjutettuja yhteiskunnanoravanpyörässä. Ja kattokaa semmonen leffa kuin Zeitgeist addedum suomenkielisellä teksti...: llä jos englanti on ruostessa niin voitte sen jälkeen kysellä asioita itseltä. Jos haluatte tietää miten koko betterlife toimi niin kannatta kysy alan ammatilta joka on tehnyt alaa. jos kätesi on rikki et mee todennäköisesti itke naapuri jussin luo vaa lääkärin luo! älkää puhuko täälä vaa ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun 044-2199272 niin voin kohdata joka ikisen kiritiikkon mielellän järestän pian todenäköisesti omia luentoja ja kerron missä illusiossa oikeasti te elätte! ihmisiä vitutta kun muilla menee paremmin kuin itsellä sit huonosti se syy löytyy peilistä loppujen lopuks. Aloitti sedu koskinenkin nollasta mut ei se vittu oo sattuma kun 5 % maapallon ihmisistä omistaa 95 % rahoista voit päätellä että koulujärestelmä on tehty sellaiseksi että ollan aina palkansajia. kertokaa mulle maailmassa yks asia mikä ei toimi pyramiidina. Nokia, mac, kahvilat, koulut(valtio) jne.. siel on aina ylinpänä joku mut palkansaajilla ei oo tilaa sinne ylös verkostomarkinointi on toistenpäin siel on aina tilaa kaikille. Soittakaa ihmessä 044-2199272 älkää tulko tänne oikeasti jauhaa älkää hyvät ihmiset niinku valehtelko itelenne!

Unknown kirjoitti...

Hei ihan oikeasti Haistakaa vittu koko yhteiskuntaa en syytä teitä ihmiset täälä valvoo todennäköisesti paljon supo miehi! koska nimenoman verkostomarkinointi luo vapautta ja meidän koulutusjärestelmä puhu täyttä paskaa meille! Valtamedia vetää meitä kun pässi narusta mukanaan, ei ihme, kun itsenäisesti ajattelevat ihmiset ovat harvoin osaa lauma. eli he joilla on oma arvostelykyvyt ovat vain 3 % väestöstä. menkä Jumalauta tutki mikä on ollut kaikken aikojen historian suurin pyramiidi hujaus tarkistakaa tä sivu läpi kotoisin www.lampuri.fi ja täälä on valtion värvättyjä pellejä jotka alitajuisesti nussi ihmisten aivoja todennäköisesti, jotta teitä orjautettaisin vain. Ne ihmiset jotka luulevat olevansa vapaita ovat pahiten orjutettuja yhteiskunnanoravanpyörässä. Ja kattokaa semmonen leffa kuin Zeitgeist addedum suomenkielisellä teksti...: llä jos englanti on ruostessa niin voitte sen jälkeen kysellä asioita itseltä. Jos haluatte tietää miten koko betterlife toimi niin kannatta kysy alan ammatilta joka on tehnyt alaa. jos kätesi on rikki et mee todennäköisesti itke naapuri jussin luo vaa lääkärin luo! älkää puhuko täälä vaa ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun 044-2199272 niin voin kohdata joka ikisen kiritiikkon mielellän järestän pian todenäköisesti omia luentoja ja kerron missä illusiossa oikeasti te elätte! ihmisiä vitutta kun muilla menee paremmin kuin itsellä sit huonosti se syy löytyy peilistä loppujen lopuks. Aloitti sedu koskinenkin nollasta mut ei se vittu oo sattuma kun 5 % maapallon ihmisistä omistaa 95 % rahoista voit päätellä että koulujärestelmä on tehty sellaiseksi että ollan aina palkansajia. kertokaa mulle maailmassa yks asia mikä ei toimi pyramiidina. Nokia, mac, kahvilat, koulut(valtio) jne.. siel on aina ylinpänä joku mut palkansaajilla ei oo tilaa sinne ylös verkostomarkinointi on toistenpäin siel on aina tilaa kaikille. Soittakaa ihmessä 044-2199272 älkää tulko tänne oikeasti jauhaa älkää hyvät ihmiset niinku valehtelko itelenne!

Anonyymi kirjoitti...

Olen yhden juuri aikuisuuteen opettelevan nuoren äiti. Haluan tällä kirjoituksellani varoittaa teitä aikuisuuteen opettelevat nuoret tästä betterlifecomunity firmasta.

Jos pystyn yhdenkään nuoren pelastamaan näiden ”kusettajien” kynsistä, johon oma lapseni joutui, niin saan hyvän mielen ja se palkitsee menettämämme mielenrauhan ja rahat.

Tunnen syyllisyyttä tähän poikani tapaukseen, koska en ole osannut häntä tässä asiassa opastaa. Minun nuoruudessani näitä / tällaisia verkostomarkkinointeja ei ollut, joten tässä en ole osannut häntä opastaa tulevaa aikuisuutta varten.

Poikani puhelimessa on puhelinmarkkinointikielto, silti häntä lähestyttiin markkinointitarkoituksessa puhelimitse! Se meni läpi koska soittaja oli hänen ystävänsä. Lue entinen ystävänsä! (ts: älä luota ystävään!) Hänet kutsuttiin kuuntelemaan näistä pillereistä ja annettiin ymmärtää, että liittymällä ko toimintaa saa helppoa rahaa!

Ns infotilaisuudessa annettiin ymmärtää, että liittymällä markkinoijaksi, ei omaa rahaa tarvitse sijoittaa ja samalla annettiin näyttöpakkaus markkinoitavista pillereistä. Tiedon, että omaa rahaa ei tarvitse sijoittaa antoi myös infotilaisuuden pitäjä ja antoi sen myös kirjallisena, koska minä olin tehnyt kysymyksiä paperille ja halusin äitinä myös tietää ko toiminnasta.
(Juuri oikeaan ammattiin opiskelemaan lähteneenä ei ylimääräistä rahaa ole.)
Kun poikani sitten ympäripuhuttiin markkinoijaksi, oli joku jo tilannut kasan pillereitä kysymättä häneltä yhtään mitään kappalemäärästä. niitä oli 35 + tämä näyte, joka pojan pitää nyt sitten maksaa myös, vaikka se oli tarkoitettu näytteeksi. Hän ei siis itse niitä tilannut.
Samalla hänet huijattiin tekemään osamaksusopimus 1200 eurosta!! (En tiedä mitä oli kahviin laitettu, että tällaiseen paperiin nimensä kirjoitti)

Kun sitten totuus huijauksesta selvisi, yritimme irtisanoa sopimuksen, mutta kusettajafirma oli ollut ovela ja kirjannut sopimukseen tekstiin; tämä on kahden toimittajan sopimus, mihin ei kuluttajasuoja päde. Eli yht’ äkkiä oli poikani yrityksen omistaja. Tästä ei hänelle sanottu mitään. Kuluttajaneuvojalla käynti vahvisti tämän. He kyllä sanoivat tuntevansa firman ja tiesivät tämän toimivan näin. Eli pojallani ei ole mitään oikeutta enää. Lakimies yritti myös, mutta yksityisellä ihmisellä ei ole mitään suojaa tällaisia suseja vastaan.

En anna pokani näitä huuhaa pillereitä myydä eteenpäin. Eikä hänkään halua. Hän haluaa pitää ystävänsä.
Teen niistä juhannuskokon ja kerron kaikille vierailleni tästä firmasta ja varoitan heitä. Ystäväni ovat saman ikäisiä kuin minä ja heillä on saman ikäisiä lapsia, kuin minulla. Olen jo aloittanut tämän firman ”markkinoinnin” mutta eri hengessä kuin tämä betterlifecommunity halaa. En edes usko, että nuo pillerit ovat aitoja.
Laskin, että apteekissa samat pillerit saa n. 20 eurolla, kun nämä olisi pitänyt myydä 39 eurolla paketti!
Jotta hänen tämä velka näistä pillereistä olisi maksettu myymällä pillereitä, pitäisi pojan myydä näitä n. 212 pakettia… eli ei koskaan ole voitolla.

Eli hyvä nuori: ajattele kaksi kertaa, ennen kuin lankeat tähän firmaan. Tietenkin jokainen tekee oman päätöksensä, mutta kannattaa katsoa kehen luottaa, eli älä luota kehenkään, kun rahasta on kysymys ja tästä / tällaisesta firmasta!

tellu kirjoitti...

Olen yhdyshenkilö Better Lifessa... Tiedän tasan tarkkaan mitä teen ja miksi teen.... Jos teitä kiinnostaa ja on kysyttävää niin ottakaa asioista selvää ihmisiltä jotka osaavat/tietävät asiansa ja ÄLKÄÄ KUUNNELKO/LUKEKO näitä ihmisiä jotkat eivät tiedä kyseisestä asiasta mitään... Niin kuin monessa kommentissa oli MIKSI ihmisten pitää mollata toisia tai heidän tekemisiään KATEUSKO??? Jos haluavat menestyä jossain tekisivät asiansa eteen jotain eikä kirjottais negaa asiasta joista ei tiedä mitään tai ovat ymmärtäneet täysin väärin ;D

Mielestäni Better Life on hyvä juttu... kasvava juttu joka leviää ympäri suomea... ja jos teillä ei ole tätä jäsenkorttia ni se on teidän moka ku ette saa alennuksii tai ootte raihnasii... hih... älkää syyttäkö firmaa tai meitä tekijöitä ;D

Anonyymi kirjoitti...

"Laskin, että apteekissa samat pillerit saa n. 20 eurolla, kun nämä olisi pitänyt myydä 39 eurolla paketti!
Jotta hänen tämä velka näistä pillereistä olisi maksettu myymällä pillereitä, pitäisi pojan myydä näitä n. 212 pakettia… eli ei koskaan ole voitolla."

Tuo vitamiinipaketin hinta on kyllä 33,90e eikä 39e kuten tuossa sanotaan. Jotta tienaa 1200e itselleen on noita paketteja myytävä 37kpl eikä 212kpl kuten kirjoittaja väittää. 7 ensimmäistä pakettia tulee yrittäjälle ilman voittoa, mutta sitä seuraavista jokaisesta tienaa 40e. 40e x 30e = 1200. 212 vitamiinipakettia myymällä tienaa siis 212 x 40e = 8480e.
Itse olen saanut myytyä 123 vitamiinipakettia. Eli olen tienannut 129 x 40e = 5160e. Eli olen noin 4000e voitolla kun olen tätä bisnestä tehnyt noin 5 kuukautta. Mielestäni ihan hyvät sivutulot. :)
Mielenkiintoista lukea tuollaisia turhia, pelkäksi provokaatioksi tarkoitettuja kirjoituksia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se nyt hemmetin hienoa, että joku on tienannut 1000€ 3kk tai joku muu 5000€ 5kk. Lasketaan: Työtunnit tuota 3 tai 5 tonnia kohden ovat ehkä vähäisemmät kuin mitä "normaalityössä", mutta kyllähän sitä ihan joutuu kunnan hommiin menemään jos noin *askan kuukasipalkan haluaa. Lisätienestinä!?! mikä teitä ihmiset vaivaa? Pilata sitten ne vähäisetkin ystävyys ja sukulaissuhteet sotkemalla anoppi ja kaverin tyttöystävät sun muut siihen samaan soopaan. "lässyn lässyn. Et ole ottanu asiasta selvää./Olet itse vain epäonnistunut." En ole kokeillut, enkä kokeile. Katselen vain vierestä ja itken verta kun kaverit tohon hömpötykseen rahansa laittavat.

Anonyymi kirjoitti...

Jos paketti maksaa 33,90€, niin millä siitä voi maksaa provikkaa 40€?? Jos tarkoitat että saat vuositilauksesta 40€, niin silloinhan saat 3,33€ per vitamiinipaketti? Silloinhan pitäisi myydä noin 360 pakettia vitamiineja että saisi omansa takaisin? Kirjoittaja jota mollasit kertoi että pitäisi myydä 212 pakettia, joka on noin 150 pakettia vähemmän mitä pitäisi myydä sinun kaavasi mukaan.

No, antaa olla, tipuit varmaan jo kärryiltä, selvästi olet ollut myymässä vitamiineja kun muut ovat käyneet ala-asteella matematiikan tunneilla.

Anonyymi kirjoitti...

kovasti teitä kiinnostaa mistä se raha kertyy... miksei asioista voi ottaa selvää niiltä ihan kasvotusten.. ;D

minulle ei sen väliä kunhan lupaukset pidetään ja rahat tulee ajallaan... ja auttaminen on hieno asia... tässähän saa terveyttä, sekä säästöö... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän täällä aika moni ole ihan kasvotusten ottanut niistä asioista selvää. Ongelma vaan on että edustajilta ei saa vastauksia kuin niihin kysymyksiin joihin he haluavat vastata.

Luuletko tosiaan että edellisen BL edustaja kirjoittelijan matematiikan taidot jotenkin paranevat kasvokkain juteltaessa?

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan tätä maata (Suomi), olis todella kurjaa jos kaikki ihmiset täällä olisivat iloisia ja positiivisiä kansalaisia joilla ei olis mitää nekatiivistä sanottavaa mistään eikä vois korostaa kateuttaan toiselle nekatiiviselle kateelliselle kaverilleen, koska kaveri olis kateellinen kun ei itse keksinyt mitään nekatiivistä kerrottavaa kateelliselle kaverilleen

Anonyymi kirjoitti...

Olen kateellinen kaverilleni joka on kahdessa kuukaudessa saanut 500 euroa kasaan. Normaali duunarilla menee vajaa viisi päivää samaan eikä tarvitse maksaa työnantajalle että saa tehdä töitä. Työnantaja myös maksaa kaikki työnteosta aiheutuvat kulut.

Anonyymi kirjoitti...

Naurattaa moinen kun ihmiset ketkä ovat mukana toiminassa sanovat että ottakaa asioista selvää.. Vaikka itse edustan sitä osaa joka ei kyseisessä "Bisneksessä" ole mukana niin monessa asiassa jota tänne on kirjoitettu on myös perää. Varsinkin meillä suomalaisilla on yksi ongelma joka on ahneus ja nimenomaan rahanahneus. Kun on kyse rahasta suljemme silmämme kaikelta muulta ja ainoa asia mikä mielessä liikkuu on raha. Itse olen kuunnellut mitä tapaamisessa luvataan ja hehkutetaan kovilla ansioilla mutta kun heiltä kyselee ja selvittelee asioita eivät he niihin osaa vastata sillä tarinaa joka on kerran heitetty liikkeelle jatketaan ja jatketaan ja näin ihmiset tulevat huijatuksi koska uskovat kaiken kun on kyse suurista rahasummista. Ja onko kenellekkään tullut mieleen sellaista asiaa että mikäli haluat tienata 2100 €/vk sinun tulee yltää yrityksessä 5 portaalle. Ja kun 11 porras tavoitetaan on koko maailman väestö bisneksessä mukana! Ja kun kaikki niin hehkuttavat tätä bisnestä että mikään tässä ei ole laitonta niin onko kukaan ottanut selvää yrityksen perustajista? jokainen heistä on tuomittu laittomasta rahankeruusta mutta ei itse yritystä.. Ja kuinka moni bisneksessä mukana olevista ilmoittaa tulonsa verottajalle?
Mutta jokainen tekee itse päätöksensä mutta vinkkinä vain ottakaa OIKEASTI asioista selvää!

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kun kaikki niin hehkuttavat tätä bisnestä että mikään tässä ei ole laitonta niin onko kukaan ottanut selvää yrityksen perustajista? jokainen heistä on tuomittu laittomasta rahankeruusta "

Voitko sä todistaa ton väitteen... aika paksuu tekstii...

Anonyymi kirjoitti...

...Aivan hirveetä loskaa. Ne "kouluttujat" saa näköjään tungettua tota kuraa joidenki damarien aivoihi siellä romanttisella teehetkellä edelleen. Onnea ja menestystä, glhf!

Pekka Hannonen kirjoitti...

Ensimmäinen verkostomarkkinointi yritys, Californian Vitamin Company perustettiin -40 luvulla, koska sen omistajat huomasivat uusien asiakkaiden olevan vanhojen ystäviä/sukulaisia, he loivat palkkiojärjestelmän tukeakseen kehitystä/kasvua.

Web 2.0 ja tietoinen markkinointi, ei ainoastaan pakota koko teollisuuden alaa muutokseen, myös antaa yksittäiselle toimijalle markkinointi kanavan, joka toimii/on ilmaista. Yli 90% verkostomarkkinoijista ei koskaan päädy voitolle ja toisaalla; tuotteista/rahasta on kysyntää... Internet vetovoima markkinointi toimii!

Kiitos artikkelista!

Anonyymi kirjoitti...

Irti Better Lifesta: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8869281

Alman Maleh kirjoitti...

Irti Beter Lifesta? Miksi ihmeessä ihmiset menisivät irti beter Lifesta? Ne jotka sanoo, että beter life on huijausta tulkaa ite kokeilemaan ja ottaa ITSE asioista selvää. kyllä mieli muuttuu kun saa nopeasti takaisin pienellä työllä sijoittamansa pääoman (vain 3 kk max jos jaksaa tehdä hyvin duuni) sitten KAIKKI tämän jälkeen vain voittoa. saa uusia kavereita ja tukea. aina on joku joka auttaa kun tulee ongelmia! Voin suositella beter life kaikille jotka haluavat olla voittajia! voittajat ovat häviäjiä, jotka päättivät vielä yrittää kerran :)

TOI OLI PROVOO, MUTTA NYT AIHEESEEN

Eli mitä helvettiä nämä Better Wife vai mikä onkaan janarit tulee pätemään tänne jollain sisäpiirikokemuksillaan? Niin kuin monta kertaa on sanottu, vain tämän pyramidipaskan perustajat pikkurikastuvat tällä touhulla blaa blaa kaikki tietää. muutamat, noin 2 prosenttia tyypeistä noin karkeasti arvioiden saa sen yli 2000e/kk. Paperitehtaalla JOKAINEN työntekijä tienaa reilusti yli 2000e/kk, plus peruspäivärahat ja muut.

Nää tyypit, jotka selittää esim noi hoono suomi läpät ovat better life värvääjien tekemiä paskanjauhantakirjotuksia tai muuten vaan ihmisten LÄPÄLLÄ tekemiä kommentteja, jotka ovat myös oikeasti Better lifeä vastaan.

Ja tyypeille, jotka selittävät innoissaan, kuinka jää voitolle 5000e viidessä kuukaudessa; maksatte itse kaikki "liiketoiminnasta" aiheutuvat kulut, teillä ei ole minkään järjestön suojaa takananne, olette ihan yksin tuntemattomien aivopesunarkomaanien seassa verkosto-vitamiinimarkkinoilla, jossa on enemmän myyjiä kuin ostajia. ystävyyssuhteet menee poikki suurimmalla osalla ja muuta kivaa x 100.

Ja tosiaan kannattaa miettiä noita vaihtoehtoiskustannuksia. better life orjana työskentelet todella pitkän ajan saadaksesi edes omat rahat takaisin. Samalla olisit voinut tienata ihan millä tahansa muulla duunilla moninkertaisesti tuon määrän.

ps. Värvääkö ZinZino enää aivopesunarkomaaneja myymään 550 e kahvikonetta, jonka saa nettikaupasta saksasta 35 eurolla?

skillstick kirjoitti...

Tänään kaverit yrittivät houkutella itseäni mukaan tähän sontaan, ja nauroin heille päin naamaa. Huhhuh! Mistä näitä TYHMIÄ löytyy, jotka innostuu tästä hommasta ja lähtee mukaan?

Anonyymi kirjoitti...

Niin että kukaan ei ole päässyt siihen 500€/vko tai siihen 2100€/vko?
Miksi siitä hehkutetaan niissä kokouksissa, jos ei niihin pääse kukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Lähdin mukaan BL:iin hälläväliä-periaatteella. Laitan itse vitamiineihin 50 euroa kuukaudessa. (Syön vain inversion femme nimistä merkkiä ja c-vitamiinia).

Käyn töissä normaalisti 40h viikossa ja pidän työstäni. Kuukausipalkkani on 2000 enkä saa tehdä ylitöitä. Tarvitsen lisää rahaa.
Ajattelin saavani sitä Better Lifestä pienellä vaivalla.
Ja niin sain.
Viiden tunnin työllä olin tienannut jo 240euroa.

Käyn edelleen töissä ja aina välillä teen better lifea. Olen tienannut sijoittamani rahani takaisin. Mieheni ilahtui kun teimme ulkomaanmatkan BL-rahoilla koska omasta palkastamme emme olisi pystyneet säästämään.

Maksan normaalisti veroja kaikesta tienestistä.

Anonyymi kirjoitti...

Otin Better Life kortin. Sanoin sille jätkälle päin naamaa, että mitään paskaa en rupea myymään, en sitoudu mihinkään, enkä maksa mitään.

Mul on nyt sitten BL:n edut ilmaseks ilman mitään helkutan vitamiinejä...

Anonyymi kirjoitti...

"Otin Better Life kortin. Sanoin sille jätkälle päin naamaa, että mitään paskaa en rupea myymään, en sitoudu mihinkään, enkä maksa mitään.

Mul on nyt sitten BL:n edut ilmaseks ilman mitään helkutan vitamiinejä..."

Joo-o, aika hyvin oot ilmeisesti perillä koko hommasta.. Tosiaan mitään ei tarvitse myydä, vaan annetaan ilmaisia etukortteja tutuille, jotka säästävät rahaa sen avulla. Samalla sitten kun kaverisi ostavat halvemmalla tuotteita, Sinä saat suoraan rahaa tilillesi.

Tuo uudistus tapahtui pari viikkoa sitten, että ei tarvitse kaupitella mitään vaan vain jaetaan ilmaisia kortteja. Vanhasta systeemistä en itse juurikaan pitänyt, mutta tämä uusi on todella hyvä setti. Ja jos joku jotain muuta väittää, niin ei ole joko ymmärtänyt asiaa tai ei tiedä asiasta tarpeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Viime kesä. Ahh. Ja Better Life värväys. Ah. Tuli hieno olo kun jokin pieni ääni mun päässä sano "ei, sä et voi olla noin tyhmä, älä lähe messii". Kuuntelin sitä pientä ääntä ja tässä sitä ollaan. Ei ole velkaa. Eletään opintotuilla ja sossulta välillä jos tuet heittää. Töissä käyn kun jaksan. Eli siis kaksi ihmistä elää alle tonnilla kuussa ja maksaa siitä alle tonnista vuokran, laskut, tupakat ja ruoat.

Siis Better Life. Vittu mitä paskaa. Meitä yritti värvätä hyvä ystävä, sanotaan vaikka pentti. Pentti oli siinä mukana "kouluttajansa" kallen kanssa ja kalle hehkutti kuinka ihanaa on syödä vitamiineja ja tienata ihan vitusti viikossa nii se sai tilattua sen unelmien auton jostakin ulkomailta ja se olis ens viikolla sen pihassa. Selitti siis jostakin avo porchesta yms yms. Pääset mukaan kun maksat ton 990 e ja rupeet värvää lisää ihmisii. Ni sit alkaa tulla hynää.. Yea right. Kuunneltiin siinä hetki, kunnes testasin ja sanoin "ei me kyllä ihan heti 990e opiskelijoina revitä, et ei oo kyl ylimäärästä." Kalle siihen "ei mut kato meijä firma(blaa blaa blaa) antaa sulle luottoa nii et saat pienellä kuukausmaksulla maksettuu sen 990 sit loppuu"... Noh sanottii et mietitään. Soitin sitten parin päivän päästä Pentille ja sielläpä oli yllättäen pentin seurassa jokun bl edustaja nimeltä vaikka kake. Kysyin pentiltä että mikä tää homma on et haiskahtaaa aivan saatanasti pyramidi peliltä.?? Pentti antoi kakelle puhelimen ja kakehan siitä suuttui niin että rupesin haukkumaan puhelimessa ja riehumaan etät mitä mä tollasia rupeen syytteleen. siinä vaiheessa tuli se lopullinen päätös että ei. Ei vaan lähetä. Kalle tarjoili ja lupaili töitäkin millä voidaan kustantaa jollekkin firmalle mikä maagisesti lainaa meille tonnin tostavaan, tarkistamatta mitää taustoja... ja ei.. me ei lähdetty mukaan ja oon vitun onnellinen siitä. Kysyin pentiltä tänään että ootko muuten tienannu sillä nii se sano että eipä ole rahoja kuulunu. Siitä on kumminkin vuosi ja pentti väänsi ja värväsi melkeen vuoden. Nyt miettii että mistä käärii rahat että pääsisi junalla vanhempiaan moikkaamaan turusta helsinkiin??

Anonyymi kirjoitti...

tällein vielä että kalle ajaa vieläkin vanhalla ruosteisella volvolla :DD

Anonyymi kirjoitti...

better life vedätys
näiden herrojen tarkotus on ensi tapaamisessa selittää mahdollisimman paljon asioita mahdollisimman lyhyessä ajassa jotta kokonais kuva ei aukeaisi vaikka tyhmä ei olisikaan.sitten kehutaan kuinka elämä pelastui pillereitä popsimalla ja houkutellaan uusi henkilö jatkuvien kehujen saattelemana tilaamaan näitä mömmöja myös!kummasti heiltä unohtuu mainita tilaus ehdot ja koska kuukaus erä on pieni se ei myöskään pahalta kuullosta.tilauksen peruminen onkin vasta nastaa.aivan sama mihin numeroon soitaa niin sama jamppa vastaa jos vastaa ja lupaa jotain asialle tehdä odottaen tietenkin että vähintään 14 päivää kuluu!haistakaa iso vanha vittu kaikki better lifen pellet ja myös well nutritionin kusettajat!!

Anonyymi kirjoitti...

pidetään siitä huoli kaikki täyspäiset jotka jollain tavalla on tietosia bl:n paskasta,et nää kirjotukset jatkuu!voi olla et joku säästyy siltä paskalta!kiitti kaikille bl:n dissaajille!!!

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kun kaikki niin hehkuttavat tätä bisnestä että mikään tässä ei ole laitonta niin onko kukaan ottanut selvää yrityksen perustajista? jokainen heistä on tuomittu laittomasta rahankeruusta "

"Voitko sä todistaa ton väitteen... aika paksuu tekstii..."

En tuota väitettä itse kirjoittanut, mutta minä voin todistaa tuon väitteen.

Uutinen: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Verkkokaupan+perustajille+sakkoja+pyramidived%C3%A4tyksest%C3%A4/1135226234770

Move Networks Oy:n tiedot yritystelestä: http://www.yritystele.fi/i/1688954

TMP Invest Oy:n tiedot yritystelestä:
http://www.yritystele.fi/i/1902558

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/rikos/2009/01/785851

Anonyymi kirjoitti...

Totta tässä BL- bisneksessä on kuitenkin se, että se ei ole millään tavalla laitonta. Tämä asia selviää lakikirjoista, mikäli niitä osaa tulkita.
Huono asia Better Lifen toiminnassa on se, että siinä vissiin joutuu tekemään oikeasti töitäkin. Tämähän ei monille käy tässä sosiaalipummien luvatussa maassa.
Ne ihmiset, jotka haluavat yrittää niin go for it. Tekemättä mitään voin luvata että Better Life- bisneksellä ei tienaa, mutta säästää siinäkin tapauksessa. Ne jotka tienaavat myös säästävät.
Loppujen lopuksi tarkoituspohjakin on hyvä, luoda parempi etujärjestelmä Suomeen, joka ei ole ketjusidonnainen.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille luusereille jotka täällä kirjoittelee, että oon mukana ja nyt olen kusessa, niin pitäiskö oikeesti yrittää tehdä jotain??!

Asenne tässä hommassa ratkasee ketkä tienaa ja ketkä ei!! Jos on niin luuseri, ettei saa mitään aikaan niin joo Better Life ei ole sinua varten.. ÄLÄ LÄHDE MUKAAN, mutta jos oikeesti on asennetta ja tahtoa pelissä mukana niin SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.

Ite olen lopettanut omat työni ja saman teki tyttöystäväni noin 3viikkoa sitten. No nyt molemmat tienataan vähintään sen verran mitä ennenkin, mut on sen eteen painettu vitusti töitäkin!! Ei se raha sieltä ilmaiseksi tule, mut mielummin istun kahvilla ihmisten kanssa, kun joka vitun arki päivä raahaudun toimistolle pöydän taakse kouluttamaan just sellasia saamattomia IDIOOTTEJA, joiden elämää pyörii 40 vuotta oravanpyörässä ~1800e/kk palkalla jonka jälkeen jäädään kuninkaalliselle eläkkeelle ja saadaan se 700-1000e eläkettä. Jos nyt löytyy asennetta ja tahtoa ansaita tällä bisneksellä rahaa niin se onnistuu!! Jos siihen menee vuosi, niin mitä vitun väliä sillä on? ei se viikossa tule tai kuukaudessa, mutta mielummin painan tätä vuoden ja kattelen sitten, ku 40v kuuntelen 5pv viikossa herästyskelloa ja olen just sellanen luuseri, niinkun suurinosa suomalaisista näyttää olevan.

Mut hyvä juttu et luusereita on niin helvetisti, eihän siinä olis mitään järkeä jos kaikki ymmärtäis tän homman ja jokainen tienais.. 20% niistä ketkä lähtee mukaan tulee tienaamaan rahansa takaisin ja hiukan enemmänkin 5% tulee tienaa tulevaisuudessa ihan kivasti rahaa ;) Itse olen päättänyt kuulua tähän 5%.

Jokainen voi varmaan ite tehdä päätöksen et onko nää paskanjauhajat täällä tehneet jotain sen eteen et sitä rahaa rupeis oikeesti tulemaan vai EI!!

Anonyymi kirjoitti...

Mieluummin olen työtön, kuin tämän roskafirman kusetuksen kohde. Toivon rehellisesti, että ne jotka ovat joutuneet/ajatuneet tämän firman toimintaan lähtisivät hetimiten pois. En ymmärrä minkä takia "helppo raha" ja "vähä työ" voivat houkuttaa ihmistä, koska ensinnäkään sellaisia termejä ei ensinnäkään ole.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kävin tossa viime viikolla tapaamassa kouluttajaa. Kaverini soitti edeltävällä viikolla ja pyysi vain kahville. Ihmettelin kyllä paikkaa, yleensä suuntaamme toiseen kaupunkiin, mutta ajattelin että mikäs siinä. Kouluttajahan siellä oli vastassa kaverini kera... :) Luvassa oli helppoa rahaa, parisataa viikossa, kun käy koulutuksissa ja värvää uusia 5 tuntia viikossa. Alkoi kuitenkin hieman epäilyttää, kun tyylikkäät miehet painostivat tekemään päätöksen heti. Miettimisaikaa ei jätetty, ei edes sitä viikkoa, sehän on jo aivan liian myöhäinen ajankohta, sillä Better Life leviää koko ajan ja näin ollen joku muu tulisi ja veisi ihmiset jotka aioin värvätä. Tulevaisuuden palkkio oli yli 8000 euroa kuukaudessa, mutta miten se on mahdollista, jos et saa alempaan kastiin tarpeeksi porukkaa... Ja nämä rahat käärivät vain ne pääjehut.

1
500€
/ \
2 2
350€ 150e
/ \ \
3 3 3
100€ 250€ 150€

Siinä ihan konkreettinen esimerkki, että viimeisenä "töihin" ruvennut ei voi ikinä päästä korkeimmalla pallilla istuvan tuloihin.. :)

Jos palaan kouluttajan tapaamiseen, niin parasta oli kun istunnon aikana minulta kysyttiin, että onko pankin avainkortti mukana, että olisin saanut "bisneksen" heti käyntiin ostamalla vitamiinit. Aina terve ihminen olen ollut, ei käynyt mielessä kysyä tarvitsenko edes mitään nappeja vedellä...

Onneksi kuitenkaan en mitään sitten tilaillut tai alkanut pisteitä keräillä ja näiden juttujen lukutuokioiden jälkeen päätin, että katkaisen kortin saman tien ku se joskus saapuu. Go Better Life!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/huijaukset/pyramidihuijaus/ <-- tosta voi kattoa lisää. Täyttää täysin pyramiidihuijaus kriteerit. Olkaa varovaisia jos teille luvataan visiokuvilla autoja, lomamatkoja tai hyvät ja nopeat tulot. T:MIKA

Anonyymi kirjoitti...

Mikalle sanoisin heti, että itte oot yks hiton pyramiidihuijaus. Enos nussi äitiäs ja eno ol tullu mummustas ja niinedelleen.

Siis mistä näitä "naapuri-ei-saa-tienata-ku-mä-käyn-kaupassa-ostamassa-makkaraa"-tyyppejä oikee sikiää. No siitä Mikan enosta vissii.

Siis onko suomi nii vitun kateellista kansaa, että se ei tajuu sitä, et ku me kaikki tehtäs hommia yhes, ni kaikkillois hyvä olla.

Joku ny miettii tietty sitä, et miks mun tarttis tehä mitää ko toi naapuri tekee senki eestä. VITTU! Nyt vittuu sieltä sohvalta ja tekee asioita! Nokia ei o suotta maaliman arvostetuimpia brändejä. Syy: NE VITTU TEKEE ASIOITA KOKOAJAN!!! Eli jossää lukija tykkäät siitä , että sä hankit nyt 1500 euroa kuukaudessa ja saat tulevaisuudes jonku 900 euroa kuukaudes eläkettä, ni PAINU VITTUU TAKAS! Elämässä on muutaki ko se koiran kusestus joka ilta!

Enkä mä jaksa täs enää selittää yhtää mitää, koska kohta kuitenki joku "MÄ-TIEDÄN-NÄÄ-KUSETUSPYRAMIIDIHOMMAT"-tyyppi.(Vittu mä haluaisin tommosen asiantuntijan ehottomasti mukaan better life toimintaan!)tulee ja kertoo meille miten tää homma kusee kuitenki kohta.

ÄLY HOI ÄLÄ JÄTÄ! (ainaki suomalaises kateellisuuden valtios suurin osa tosiaa jää).

Anonyymi kirjoitti...

Aiaiai, kuinka vitun kusipäitä ne ihmiset osaa ollakkaan. Selittäiskö joku meikäläiselle mikä vittu siinä kusee jos firmat voittaa asiakkuuksia, asiakkaat säästää ja kenttäduunin tekijöille maksetaan siitä korvausta. Siitä voisi vielä mainita, että jos joku teille sanoo "sun ei tarvii tehdä mitään" niin haistakoon vittu. Aluksi teet asioita mistä ei makseta paljoa, lopuksi maksetaan PALJON sellaisista asioista mitä et ole tehnyt. Ja mikä helevetti siinä on vaikeaa ymmärtää, että tämä on ennenkaikkea johtaja/yrittäjäkoulutusta. Esim. koulussa tuli luettua tasan 2 kirjaa (Tuntematon Sotilas ja joku mitä en edes muista) mitkä eivät millään tavalla ole auttaneet elämääni eteenpäin ja nyt viimeisen 1v aikana yli 15 kirjaa luettuna niin ei se mitään ruudinkeksijää vaadi huomatakseen eron. Lopettakaa se saatanan mussutus ja tehkää jotain sille säälittävälle elämälle

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kaverini oli kuullut asiasta ja ehdotti minullekin, näin että nyt on hyvä mahdollisuus saada rahaa, ja lähdin mukaan, nyt tuli toisin ajatuksiin, eli voiko tosta lähteä pois ja olla maksamatta ne lahjakortit mitä kuulu osta. Tapauksesta on 2 päivää

Anonyymi kirjoitti...

Kaverini oli kuullut asiasta ja ehdotti minullekin, näin että nyt on hyvä mahdollisuus saada rahaa, ja lähdin mukaan, nyt tuli toisin ajatuksiin, eli voiko tosta lähteä pois ja olla maksamatta ne lahjakortit mitä kuulu osta. Tapauksesta on 2 päivää

Unknown kirjoitti...

Ymmärtääkseni jokaisessa "kaupassa" kuuluu olla 14vrk palautus oikeus. Eli kun saat sopimuspaperit niin lue ne tarkasti ja tutki sieltä mitä tehdä.
Sitten tähän tylsyyteen on nyt vaan pakko kertoa oma mielipiteeni tähän ko keskusteluun ja myönnän kuuluvani jakelijaksi.
Itse oon helvetin skeptinen kaveri verkostomarkkinoita kohtaan mutta en itse yritystä vaan TEKIJÖITÄ!!!
Mikään ei vituta mua niin paljon ku paskaa puhuvat kuspäät lupailemas miljoonia ja kertomas ku teppoki tienaa!!! kiss my ass teille mulkut.
Vitamiinit on ihan täyttä sackher-kakkua, osta ny vittu 2vuoden vitamiinit joiden päiväys loppuu vuoden päästä,nice!
joo-o, nää on mun mielipiteet mutta miksi helvatus mä sitte oon ite mukana?? Tätä te normi 7-16 paskalla liksalla elävät pellet ette tiedä/ymmärrä. -En siis todellakaan usko että tienaan ko. yrityksessä omaisuuksia, teidän laskelmilla jään jopa takkiin ja pahasti. KYLLÄ..ja VÄÄRIN!! okei, maksoin tonnin, enkä usko näkeväni sitä rahaa BL:n tilillä, joten sanotaan että tein tonnin tappion 1vuodessa + muut kulut ni hävisin just 2000euroa.. Mutta se mikä hyöty on ITSENSÄKEHITTÄMISESSÄ, SUHTEIDEN LUOMISESSA, YRITTÄJYYDESTÄ OPPIMINEN, KIRJOJEN LUKEMINEN, OMAN TALOUDEN OPPIMINEN, ja paaaaljon muuta (verotuksen lait jne jne). Näillä eväillä ja tiedoilla todellakin muuttuu elämä koska tiedän mitä se vaatii, mitä haluan ja mitä teen. Kuten sanoin, en ehkä BL:llä menesty mutta niin paljon oon oppinu ja luonu suhteita (aina on joku joka tuntee jonkun) että nyt lähti ihan oma OY pyörimään 3kaverin kanssa. (joista 2:een oon muuten tutustunu verkostomarkinoiden kautta!!)
Miten tämä sitte lasketaan tuliko takkiin vai ei? eli on riski että BL:llä en tienaa latiakaan (110e oon tosin jo tehny... ei kyl lämmitä silti) mutta en niin urpo ole että sen varaan elämäni laskisin. Kuitenkin mulla on paperilla joka vitun päivälle tehtäviä,tavoitteita,ansioita laskettuna ja katsottuna niin että 45v oon eläkkeellä ja ensimmäinen miljoonan puolikas tulisi olla vuonna 2013. Toteutuuko suunnitelma, en tiedä. Mutta katsotaan parin vuoden päästä kumpi on pidemmällä, sinä joka arvostelet muita tekemättä itse mitään vai minä joka käytti 4kk aikaa tehden täyden toimintasuunnitelman itselleni ja pyrkien joka ikinen päivä noudattamaan sitä?? noh, kumpikohan pelle???
Kaikkeen ei siis missään nimessä tarvii uskoa koska näitä kusettajia valitettavasti vm:ssä paljon on, mutta maalaisjärki ja henk.koht tieto asiasta on valttia.
Kuten varmasti olet jo huomannut, mullakin on paljon kritiikkiä yritystä kohtaan, mutta mikä meidän ero? mä oikeasti tiedän mistä puhun mutta en jätä ajatuksiani PELKÄSTÄÄN NEGATIIVISIIN ASIOIHIN vaan huomaan myös ne HYVÄT PUOLET!!!
Ajatelkaa siis omilla aivoilla, älkääkä säälittäviä valittelijoita jotka ei ikinä menesty elämässään...

Anonyymi kirjoitti...

Joo'o, muutama kaveri mukana tossa hommassa, itte en lähteny, enkä aio lähteäkkään. Seuraan kyllä mielenkiinnolla että miten mahtaa kavereiden käydä. Tuntuvat vaan äijät olevan täysin aivopestyjä.

t. "ei oo rahast kiinni"

Anonyymi kirjoitti...

noista nutreista/firmoista bl hankkii asiakkaita lisää niille ei ole muuta virkaa,ne nutrit ovat bl:lle halpoja ja myyvät teille 900e ja ite maksaa esim 50e ni eikö puhuta voitosta bl suuntaan eikö?..se mitä tulee tohon kaverin hankintaan mieti realisesti ok saat 2kaveria mukaan mut mieti sitä millaset mahd todellisuudessa saada 10 kaveria kun varmasti löytyy enemmän kieltäytyviäkin.perustelkaa minulle kuinka moni käyttää esim ton tämän hetkisiä tuotteita sun kaveri piiristä/ostaa joka viikko 25e arvosta tavaraa?itse olen huippu urheilija enkä saa noita millään täyteen jos en osta sen takia et saan 25e kulutettua joten sekin on jo sun palkasta pois/lasket sun palkasta myös verot pelkät verot vie sun palkan 1300 1vkoa kohden voit miettiä mikä sun kokonais tulot on varsinki suomessa kun et ole valtiolla töissä sua ei lasketa rikkaaksi..se joka on lähteny tähän -toivon kaikkea hyvää- itse tiedän nämä touhut mihin johtaa ja kuin niille käy jotka on niin sanotusti jo pitkällä tässä firmassa..

Anonyymi kirjoitti...

annetaan poikien leikkiä sit kun tää loppuu ne jotka on bl leivissä ja ku tulee se päivä jolloin hommat loppuu kaveri tulee nöyränä takas esim varastoon duuniin..ja siitä se lysti alkaa!!!rahat loppu joutuu taas elää kädestä suuhun voi pikkasen syödä miestä ku ihanne bl duuni ei toiminukkaan niinku mä sen suunnittelin..

Anonyymi kirjoitti...

ne jotka aikoo bl muista ehtottomasti viedä verokortti mikana =)

Anonyymi kirjoitti...

SAGRO,sedun bangkok ravintola nurin et se sedu koskisesta!!!katotaan sagro 10v päästä asiaa uudestaan ni tota missä asut mis olet töissä millä ajat mitkä on sinun sen hetkinen talous joten odotan sagro odotan mielellään sun rikasta elämää..ite asun tällä hetkellä espanjassa joten olet tervetullu käymään ihan koska tahansa..itse minulla on ravintola ja tienaan hyvin 5000kk ni voisit kertoa sitte sun firman asioista miten olet vielä parantanu sun tulevaisuutta bl:ssä..voin soitella sinulle ku tulen suomessa käymään..pistä uutta nroa jos vanha..

Anonyymi kirjoitti...

Miksi täällä jokainen tappelee bl:än työntekijöiden kanssa ottakaa molempien yhteystiedot ylös ja kattokaa 4-7v päästä kuka on kuka paras voittakoon..mitä täällä sana harkkaa käydä!!!eikö näin ole parempi ni se kumpi hävii toinen saa hyvät naurut mulle voi lähettää nrot haluan nähdä bl:ssä onnistuneen...veikkaan et nää bl jätkät on kelan rahoilla tai varasto duunissa.. T:Mika..

Anonyymi kirjoitti...

Hah hah haa..siis voi luoja mitä kusetus toimintaa.
kävin Bl:n Fuckin halleluja tapahtumassa..joo oli hienot tuli showt ja menevät musat..voi vittu olis kiva nähdä niiden aivopestyjen ilmeet kun oikeesti huomaavat että tämäkin satu loppuu aikanaan.
Ainahan näissä hommissa tienataan ihan huolella ja kaikki on niin ihanaa..yhtä suurta perhettä.
Siellä on tämä turkulainen Kolmenkopla..Niin läpimätä huijari orkesteri,jotka on syntyneet kusettamaan tyhmiltä rahat pois.
''Ei se ole tyhmä joka pyytää,vaan se joka maksaa'' vanha turkulainen sananlasku. :)
Eikun jättämään vakiduuni ja mars värväytymään Betterlife Commuuniin....Yeah..

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko aiemmin kirjoittanut nimimerkki "teija", joka toimii bl-yhteyshenkilönä ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee ja miksi, tai joku muu vastaavassa asemassa toimiva kertoa, onko toiminnan seurauksena nyt päässyt rahoihin käsiksi? Kovasti alkuun hehkutetaan, mutta arvatenkin rahojen kadottua ollaan asiasta melko hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

Uskokaa nyt ihmiset, että saatte samat edut ilman better lifeakin... jos menette kimppaostoksille esim.. autoliikkeeseen, niin saatte ryhmä alennusta jo siittä, ettekä siihenkään tarvitse better lifea..
Ja mitä ihmettä noilla eduilla oikeasti tekee, halvat sähköt saa ku netistä haet sähkönhinta vertailun kotisivut ja kilpailutat sopimuksen halvimpaan sähköön, ettekä siihenkään tarvinnut better lifea.
95% betterlife eduista on turhaa, koska et niitä ikinä tarvitse..
mitä teet eduilla, joissa on se 5-15% hyöty jos et niitä etuja joka päiväisessä etkö edes joka kuukautisessa elämässäsi tarvitse, ei ne edut tuo sitä sun 990€ vitamiini rahaa takaisin ja nuo edut saa myös ilman better lifeakin jos haluaa...

Anonyymi kirjoitti...

kuten huomaatte jos tämä olisi toiminut,niin kaikilta olisi tullut positiivistä palautetta,muuta jos on enemmistö vastaan niin hei,senhän jo huomaa että huijaustahan tämä on. otan onneksi asioista selvää ensin. minua ei huijata.

Anonyymi kirjoitti...

jos tääl käy 1-2 bl ihmist jotaa joskus teijä iloksenne kirjottelemas ni ei se tarkota sitä etteikö tää toimis.. se paljo tienaa on kii siit pal jaksaa tehä.

Anonyymi kirjoitti...

Pyramidi uskovaiset
Pyramidi uskovaiset ovat uskossaan vahvoja, usko säilyy vaikka rahaa menee. Milloinkohan tämäkin Turun vikkelien poikien pulju on nurin? No ei se mitään eiköhän pojilla ole jo uusi pyramidisysteemi viritteillä, ja sama kuvio toistuu, ja toistuu, ja toistuu....

Anonyymi kirjoitti...

Pyramidi uskovaiset ovat uskossaan vahvoja, usko säilyy vaikka rahaa menee. Milloinkohan tämäkin Turun vikkelien poikien pulju on nurin? No ei se mitään eiköhän pojilla ole jo uusi pyramidisysteemi viritteillä, ja sama kuvio toistuu, ja toistuu, ja toistuu....

Anonyymi kirjoitti...

Sinä huonoa suomea puhuva somali. Jos kerran Better Life toiminta on niin kannattavaa ja hyvää miltä saat sen kuulostamaan, niin minkä takia edes yrität puolustella sitä? Eikös menestyvä liiketoiminta perustu siihen, että yrityksen omistajat käärivät dollarit siltä pojalta, että yrityksellä on menestyvä liikeidea? Minkä muun takia haluat Better Life -skeidaa puolustella, kuin sillä verukkeilla, että yrität pestä sen mainetta, jotta useampi tyhjäpää (sinä mukaan luettuna) liittyisi toimintaan ja maksaisivat sen 1200e mikä kilahtaa suoraa pyramidin huipulle. Liikeidea on tietenkin suorastaan nerokas... ...niin kolmelle perustajajäsenelle, jolla jokaisella on talousrikoksia liuta tileillään. Olen pelkästä vahingonilosta niin iloinen, että viitsin edes vaivautua lukemaan surkeita räpellyksiäsi tälle palstalle. Take care!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisten tyhmyydellä ei tunnu olevan mitään rajaa. Onneksi luonnonvalinta hoitaa nämäkin idiootit pikkuhiljaa pois. Satoja tuhansia vuosia siihenkin menee, mutta valo on tunnelin päässä:)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kannattaisi näiden "huippumyyjien" mennä vaikka telemarkkinointiin, siellä saa ihan tuntipalkankin... Ja ei varmasti itse tarvitse myymäänsä tuotetta ostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Better Life... Te, jotka olette ks. toimintaa hehkuttaneet täällä, kuulostatte samalta kuin kiihkouskovaiset, kun heidän uskoaan epäilee tai edes yrittää viritellä keskustelua aiheesta.

Paasaatte rivitolkulla numeroita ja unelmianne hurmiossa. Ja mitä enemmän hehkutatte, sitä enemmän kuulostatte siltä, että teitä on höynäytetty ja pahasti.

Äidille, jonka poikaa oli huijattu: hienoa työtä, laita sana kiertämään.

Ja mikä tämä hoono soomi -ilmiö täällä on? Hyväuskoisia maahanmuuttajiako tässä huijataan?

Hankkikaa ihmiset koulutus ja menkää oikeisiin töihin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo menetin parhaimman kaverini tolle BL paskalle..ja kaikki suomen "pikku julkkikset" siinä mukana...aika läppä ei voi muuta sanoa...

Anonyymi kirjoitti...

voin olla tyhmä tai sitten en olen aloittanut juuri kyseisen toiminnan kaverini kautta en kuulemani perusteella kadu asiaa ja vaikka menis syteen tai saveen niin vittu en kadu! kyllä mulle ylimääräinen raha kelpaa "pienellä" työllä.. ja mitä sitten vaikka en sais rahaa.. johonkin ei niin järkevään ne olis kuitenki loppupelistä osa mennyt.. ja jos tää homma kusee ja joudun itte velkoihin niin enpähän oo vielä tähän mennessä kuullut että velkoja ois saatu hautaan mukaan??? o.O eikä ne mene perinnöksikään jos osaat elää elämäs! riskejä pitää ottaa elämää ei voi olla elämättä ja liian tylsäks menee jos et uskalla ikinä mitään riskeeratakkaan.. ja kun kuitenkin taastulee tekstiä että mee oikeisiin töihin vittu mikä on oikea työ?? huora vai? se olis helppoo makoilla vaan ja levittää jalat ja ottaa lopuk maksu mutta siinä voi käydä pahemmin.. sut voidaan tappaa voit saada tauteja ym.. ei sillä en ole kokeillut kylläkään.. mutta eikö jokainen saa tehdä mitä haluaa?? itse olen vielä työlistalla vaikka olen äitis lomalla häät olisi muutaman vuoden päästä niin miksei voisi kokeilla jos sitä kerkeis kerätä rahaa itselleen.. ja jos en saa rahaa niin mitä sitte ei raha ole tärkeintä vaan elämä! älkää jaksako marmattaa asioista kun ei siitä tule kuin vittuuntunut mieli ihan kaikille! mutta kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumalauta, tyhmänä tuli lähdettyä mukaan viimevuoden loppupuolella. Kauaa en kuitenkaan tätä paskaa tehnyt, koska se vei kaiken vapaa-ajan ja muutenkin helvetin vastenmielista. Soitella puoltutuille, että tulisko stadiin kahville. Vakityön lisäksi, mitä tein vapaapäivinä? Notkuin stadissa, pyytelin kavereita tapaamisiin ja sain parkkisakkoja.

Nauran teille kaikille yhdys_sana vammaisille urpoille, ketkä huutelee täällä dollarinkuvat silmissä, puvut päällä ja luulette olevanne koviakin bisnesmiehiä/naisia. Ei täällä kukaan turhaan tietämättömänä huutele, kuinka perseestä tää kyseinen toiminta on.

FAKTA on se, että jossain vaiheessa tämä vain lopahtaa. Tätä ideaa seuranneena, on toiminta muuttunut ajanmittaan aikalailla. Miksi? Pääjehut kun huomaavat, että uudet asiakasrekisteröinnit ovat laskussa, niin keksitään vähän päivitetty idea, millä saataisiin taas lisättyä asiakasmäärää. Ikävä kyllä jossain vaiheessa se loppuu..

Sit hehkutetaan: "Jos Donald Trump onnistui, kyllä mekin onnistutaan". Yep, toivossa on hyvä elää.

Tsemppiä kuitenkin kaikille tuleville Donalt Trumpeille!

Anonyymi kirjoitti...

mäki syytän punttist siit ettei mun lihakset kasva! no en kyl ees käy siel mut sitähä en kehtaa kertoo =(
tehään omat valinnat! oma elämä!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi elämä! Tästä nyt voisi jauhaa valomerkkiin asti ja siitä vielä jatkoille. Tosiasia on kuitenkin se, että turha lähteä edes kommentoimaan tuleeko Better Life onnistumaan vai ei, kun nähtävästikkään eräät täälä ei tunne edes bisnes-suunnitelmaa, markkinointimalleja yms yms. Ottakaa selvää. Kysykää heiltä, jotka ovat tässä jo onnistuneet, ja kommentoikaa sen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Olin Move Networksissa kun se perustetiin ja nyt näin jälkeenpäin kun on selvinnyt totaalisesta aivopesusta sen negatiivisessa merkityksessä, voin kokemuksesta kertoa, että hyväuskoisia on hyvä höynäyttää. Itsenikin piti laittaa 999€ mutta laskua ei tullutkaan joten se oli ilmainen, tosin yksi diipa daapa äijä, tiedätte varmaan kuka, lainasi minulta 1800€ eikä ole maksanut ja vaan vittuili päin naamaa kun sen sattumalta rautatientorilla näin.

Anonyymi kirjoitti...

verkostomarkkinointi on liiketoimintaa jossa on provisio palkkaus, eihän ne maksa muistakaan töistä jos ei ilmesty töihin. verkostomarkkinoinnissa voin ilmestyä töihin missä itse haluan milloin itse haluan.

Anonyymi kirjoitti...

muistakaa te jotka muka tiedätte asiasta niin koulutukset maksaa,ajaminen koulutuksiin maksaa,eventit ym maksaa, eventissä koko hel.... päivä eikä tarjottu edes syötävää!! joo olen ollut tässä mukana ikävä kyllä ja on kyllä kun joku uskon lahko....miten sekaisin joku helkutin kouluttaja voi ihmiset saada...kuka vaan voi sanoa että mun tilille tupsahti 1000€ mitäs siihen sanot? Mistä sen tietää...en oo yhtään tilinauhaa vielä nähny..jos joku aikaisemmin kirjoitti että tienasi 1040€ ja työtunnit oli 33 aloituspaketti sen 999 € tai osa maksulla 1200€ aika monta koulutusiltaa takana a`7€ ,eventti 50€ + että sinne pakotetaan ostamaan kavereille kanssa lippuja kun niin kätevästi menee lasku puhelin laskun kaa samaan. Ja tähän paskaan kun lankeaa niin ei kyllä todellakaan ole voitolla! Älkää vouhottako niistä hirmu tuloista vaan laskekaa paperille joka euro joka menee tohon hommaan. Voi alkaa itkettämään.

Anonyymi kirjoitti...

Mun on pakko kertoo tästä kaikille... Kuulin yhdeltä tutulta aika mielenkiintosta juttua yhdestä "kovasta tekijästä" vai mikskä ne noita edustajiaan kutsuu.. Jonkun tällesen better life tapahtuman jälkeen se kova tekijä oli pettäny tyttöystäväänsä, joka oli suurin piirtein elättäny kyseistä miestä maksamalla kaikki laskut ja ruoat. Se tyttö heitti sen miehen pihalle ja nyt se jätkä asuu kimppakämpässä jonkun toisen tyypin kanssa ja oli viime syksynä kahden auton loukussa, ku oli pakko ollu hankkia joku lexus tms. ihan uuden bemarin tilalle, joka ei ollu menny kaupaks kuitenkaan. Ulospäin annetaan kauhean hieno kuva, mut todellisuus on jotain ihan muuta eli ollaan ihan persaukisia. Ei oo rahaa asuu yksin ja lexus on ostettu lainalla!! :D Ja sit kuulemma se muija, kenen kanssa tyttöään petti, tuli raskaaks ja nyt se mies on haastamassa sitä tyttöä oikeuteen hyväkskäytöstä. Yksinään se onkin naisten vika, jos raskaaks tulee yhdenillanjutusta. Että niinkin rehellistä porukkaa Better lifen "kovissa tekijöissä" hahahahahahah

Anonyymi kirjoitti...

Mut onnistuttiin kusettamann mukaan tähän kans. blint networksiin vai mikä olikaan. Ei vi**u. kuinka stnan lapsellinen mä oikeen olin ku menin liittymään siihen paskaan. Onneks selvisin 200 eurolla.

Koko homma on täyttä kusetusta.

käy sääliksi niitä jotka vieläkin kekkuloi mukana niissä piireissä ja soittelee häirikköpuheluita.

Anonyymi kirjoitti...

olin aikoinaan vuodenpäivät mukana tällases, samat oli pääjehut mitä betterlifessäkin mutta jo movee aiempi yritys (ukoilla oli jo silloin kolmas yritys meneillään). Aikastalailla paljon tein työtä tuon homman eteen tuona aikana, monta aamustailtaan-päivää tuli väännettyä sillon alkuinnoissaan ja senkin jälkeen viel jonkin aikaa.. mitä jäi käteen? ei mitään. kerran taisin 150€ tienata, mut se ei kata lähellekään sitä mitä satsasin.. jälkeenpäin sanoisin, että jos tällaiseen päättää lähteä, niin kannattaa malttaa kuukausi ja sinä aikana ottaa selvää toiminnasta ja toimintatavoista ja velvoitteista ymym, kaikesta, ja yrittää niiden pohjalta rakentaa REALISTINEN (ei varmasti ekaan pariin kuuhun tule tonnin tilejä) suunnitelma kuinka alkaa pelaamaan. Vaikka isoille tuloille oliskin mahku niin sekin raha tulee kovan työn ja tuloksen kautta näissäkin hommissa, sanoivat edustajat mitä tahansa! mahkuhan siinä on, se on myönnettävä..mutta ei suomessa, me ollaan niin varpaillaan olevaa kansaa tällasten suhteen

Anonyymi kirjoitti...

Itse lähdin silkkaa tyhmyyttäni, epätoivoisena ja persaukisena mukaan BL:ään ja muistaakseni vuosi sitten sain maksettua viimeisen erän rahoituksesta, ainoo vaan että pulju kaatu jo n. 1,5 vuotta sitten. Nyt näillä samoilla veijareilla on uusi pisnes: nimittäin kahvinkeittimet :) lisää infoa www.zinzino.com

Anonyymi kirjoitti...

Tää koko threadi on aika naurettava. Tyhmät kouluttamattomat ihmiset luulee, että on olemassa oikotie onneen. Hankkikaa itsellenne kunnon opiskelupaikka niin voitte joskus tienata muutakin kun sen 1500e paskasta toimistoduunista. Better lifellä rahanteko ei onnistu

Anonyymi kirjoitti...

Mursis-valomerkki hohtaa Suomi24:n taivaalla kuin Batman-signaali koskien Turun koijareiden ZinZinotusta. ;)

Blogin on aktivoiduttava uudelleen viattomien puolesta.
Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Tässä myös opettavainen juttu verkostomarkkinoinnin hunoista puolista. https://www.voice.fi/ilmiot/a-75410

Robert McCain kirjoitti...

Jos tarvitset ammattimaista apua varastetun bitcoinin tai kryptovaluutan palauttamiseksi ja puolison puhelimen etähakkeroinnin, ota yhteyttä extremeinfiltrators@gmail.com

LOVEDAY kirjoitti...

Daha önce herhangi bir dolandırıcılıkla ilgili davada dolandırıldıysanız, o zaman aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçmenizi rica ediyorum Bay Fahad Waleed, bu dolandırıcıları takip etmede iyidir.

Fahad-waleed64@cyber-wizard.com

garfield james kirjoitti...

We need to stop being fooled by all these brokers and account managers, they scammed me over $185,000 of my investment capital, they kept on requesting for extra funds before a withdrawal request can be accepted and processed, in the end, I lost all my money. All efforts to reach out to their customer support desk had declined, I found it very hard to move on. I was researching and find a broadcast that teaches on how scammed victims can recover their funds, I contacted the email provided for consultation, Sean_recovery@cyber-wizard.com I got feedback after some minutes and I was asked to provide all legal details concerning my investment, I did exactly what they instructed me to do without delay, to my greatest surprise I was able to recover my money back including my profit which my capital generated. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back.

email- Sean_recovery@cyber-wizard.com