tiistaina, elokuuta 12, 2008

Wincapita kokonaan kuulusteluun

STT:n haastatteleman Krp:n rikoskomisario Seppo Rautavan mukaan jokainen Wincapitaan rahojaan sijoittanut kuulustellaan jossakin vaiheessa. Tämä on poliisilta järkevä liike.

Kuulusteluissa saadaan lisätietoa Wincapitan värväystoiminnasta ja "sponsorien" esittämistä väitteistä. Samalla kukaan mukana ollut ei jätä tekemättä rikosilmoitusta poliisikuulustelun pelossa, koska tapaaminen poliisin kanssa on joka tapauksessa edessä.

Kuten aiemmin arvelin, Wincapitan jäsenet jakautuvat rikostutkinnassa ja tulevissa oikeudenkäynneissä kolmeen eri joukkoon.

Pelkästään rahoja sijoittaneet ovat jutussa asianomistajana. Samoin asianomistajan asemassa ovat ne toimintaan muita mukaan "sponsoroineet", jotka ovat toimineet hyvässä uskossa.

Mikäli sponsori on värvätessä esittänyt tieten tahtoen valheellisia väitteitä koko toimintaa tai esimerkiksi omia tulojaan koskien, häntä voidaan epäillä rahankeräysrikoksesta ja petoksesta.

Kolmas, pienin ryhmä ovat toimintaa varsinaisesti pyörittäneet jäsenet ja perustajat, jotka ovat tienneet asioiden todellisen laidan. Heidän kohdallaan rikosnimikkeet ovat todennäköisesti ainakin rahankeräysrikos ja petos. Myös muita rikoksia kuten veropetoksia voi tulla ilmi tutkinnan kuluessa.

Erityisesti asianomistajan asemassa olevien on syytä muistaa, että poliisikuulusteluissa tulee puhua totta. Ainoastaan kertomalla asioiden oikean laidan voidaan toiminnasta vastuulliset saattaa oikeuden eteen ja mahdollistaa omien menetysten saaminen takaisin.

Rautavan mukaan ensimmäiset tutkinnan perusteella nousseet rikosepäilyt on tarkoitus viedä syyteharkintaan vielä tänä vuonna.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

This is how my partner Wesley Virgin's tale begins in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get anything they want.

These are the EXACT same methods tons of celebrities (especially those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and famous.

You probably know how you utilize only 10% of your brain.

Really, that's because the majority of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

Perhaps that thought has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years ago, while riding an unregistered, garbage bucket of a car without a driver's license and $3 on his bank card.

"I'm so frustrated with living check to check! When will I finally make it?"

You've been a part of those those types of thoughts, am I right?

Your success story is going to be written. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS