keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

s2e asiakkaan silmin

Uutinen: Moven oikeusjuttu johti tuomioihin rahankeräysrikoksesta ja markkinointirikoksesta

S2E-”kauppakeskukseen” tutustuttuaan verkostomarkkinoinnista ja mielenhallinnasta ansiokkaasti kirjoittanut nimimerkki Berzerke kertoi minulle lähettämässään kirjoituksessaan omista kokemuksistaan. Tässä hänen kirjoituksensa, joka kuvaa hyvin ihmisten ällistystä tämän aivan "uuden jutun" äärellä.

1. Portaali

Asiakkaalle ensivaikutelma portaalista kaikkine omituisuuksineen on epämieluisa, sillä musta-punainen väriyhdistelmä viittaa myrkyllisyyteen, ja tutkitusti vähentää asiakkaiden ostohalukkuutta. Matomainen logo ei paranna tilannetta yhtään.

S2e-portaalia alustavasti mainostettiin - kuten me kaikki tiedämme - mahtavana 3D-kauppakeskuksena. Kaikki ennakko-odotukset petettiin surutta, sillä sisään astuessaan asiakas kohtaa animaation, jossa virtuaalisen asiakkaan silmin astutaan kauppakeskuksen "kartta-aulaan". Animaatio on turha, eikä pelkästään turha, vaan kaupantekoa käytännössä haittaava. Senkin vuoksi, että se on surkea.

Omituisen animaation jälkeen asiakas asetetaan katselemaan karttaa, siis virtuaalisen kauppakeskuksen kerrospiirrosta. Portaalin kerroskarttojenkin surkea toteutus suorastaa paiskii asiakasta kasvoille: kerrokset ovat samanlaisia, ja salaperäinen F-"liiketila" eivät anna minkäänlaisia perusteita uskoa kauppakeskuksen käytännölliseen toimintaan.

Eikä tässä kaikki! Animaatiossa ja kuvissa kauppakeskuksesta on pyörinyt jos jonkin näköistä kummajaista. Unikulman mainokset pyörivät liiketilojen ikkunoissa, tietysti vain toiminnan alkuaikoina. Nyt hennonvaaleat ikkunakaistaleet peittävät Unikulman entisiä liiketiloja. Tyhjissä liikeikkunoissa on bongattu "for rent" -kyltti - jossa ei ole tietysti mitään vikaa. Mutta eihän s2e:n johtoportaassa haluta antaa sitä kuvaa, että tyhjiä tiloja vuokrataan, ei! Kaikki yrityksethän olivat alun perin jonottamassa s2e:n liiketoimintakumppaniksi! Samoin voisi ihmetellä mitä eBookersin logo teki näyteikkunassa? Tiettävästi kyseinen yritys ei ole ollut kauppakeskuksen toiminnassa mukana, ja heti kun suomi24:n keskustelufoorumeilla bongataan eBookersin logo, se katoaa jättäen jälkeensä vain kauniin aurinkorannan.

Uskomattomasta kauppakeskuksesta iloistuneena asiakas astelee kauppaan, ja kas! Mitä hän kohtaakaan, aneemisen näköisiä ja satunnaisesti toimivia tyhjiä liiketiloja - jokainen animaatio kuljettaa asiakkaan saman nurkassa sijaitsevan liiketilan eteen, vain ikkunatarroja on vaihdettu. Niin huonosti kauppakeskus on tehty. Viis siitä, kuvitelkaamme että asiakas on roolissaan täydellisesti sopeutunut s2e:n haastavaan ostosympäristöön.

2. Yhteistyökumppanit

Puhutaanpa hieman niistä kaikista s2e:n yhteistyökumppaneista, joilta asiakas tahtoo malttamattomasti ostaa tavaraa! Kaikki alkoi siitä, kun kauppakeskuksen avautuessa siinä oli kaksi oikeaa, ulkopuolista liikettä: Cazze ja Unikulma. Yllättäen keskustelupalstoilla kiirii huhuja, ettei Unikulmalla olekaan mitään yhteistyösopimusta s2e:n kanssa!

Unikulma poistuu kauppakeskuksesta, vain muutaman myyntipäivän jälkeen. Tilalle ilmestyi Bed Store, johon asiakas ei kuitenkaan päässyt vierailulle. Bed Store ei koskaan aukaissut liiketilojaan, vaikka varmasti sijoittikin sinne valtaisat rahasummat. Nykyisin unimaailman puolelta kauppakeskuksessa palvelee Sleep Well - eli Nukkumakaivo!

Samantapaista tarinaa noudatti asiakkaan suruksi myös optiikkaliike Cazze, tosin nykyisin se on vakiinnuttanut paikkansa s2e:n uskomattomassa monitavaratalossa. Parhaimman korren veti kuitenkin pulju.net, vaikkakin se on hieman pienempi pulju. Se nimittäin onnistui selväsanaisesti ilmoittamaan kotisivuillaan, ettei ole missään tekemisissä s2e-nimisen sivuston kanssa, ja on pyytänyt poistamaan kaikki viitteet heihin.

Nyt kavereiltaan tästä uskomattomasta kauppakeskuksesta kuulleet asiakkaat ovat suruissaan! Missä on kaikki kaupat? Missä he tuhlailevina porhoina voisivat levitellä rahojaan? Onneksi sormi kolisuttelee hiiren vasenta korvaa oikealla hetkellä, ja tästä seuraavalla virtuaalisella pakomatkallaan todellisuudesta he törmäävät STOREen.

Storen etuseinämällä komeilee komea ROLEX (Sea Dweller - 4000), ja tämän johdosta kaikki asiakkaat pomppivat riemuissaan! Täytyyhän tämän olla maailman paras kauppakeskus, tai ainakin Suomen - missä muualla täällä muka rolexeja myytäisiin?! Totuus paljastuu hyvin pian: Hyllyt eivät notku kaikkien himoitsemia tarvikkeita, vaan niiden perukoilta löytyy jonkun Manun kirjoittamia motivointikirjoja, omituisia Gangsta-kenkiä (joilla koditon spurgukaan ei astelisi) ja epäilyttävän liukkaita, suomalaisille suunniteltuja Omega-3 rasvahappokapseleita, jotka on puristettu anjoviskalaöljystä. Kaikesta tästä, pikkuhiljaa, asiakkaalle tulee vahva olo pettymisestä! Onneksi kauppakeskuksessa on muitakin liikkeitä!

Paluu kauppakeskukseen on lohduton; Kaupat ovat taas vaihtaneet omituisesti nimiä ja asiakkaan olo on jälleen vähintäänkin sekava, nimittäin; hänestä tuntuu kuin vaate-, kulta-, vanne-, fillari-, porno-, kirja-, levy-, huonekalu-, eläintarvike-, peli-, mobiili- ja viinikauppias olisivat sama henkilö!

Asiakas on aina oikeassa, ja tämä asiakas tahtoo vielä vilkaista vastapäätä sijaitsevan electronics-liikkeen ennen poistumista vähäisten ostosten kanssa. Liike vaikuttaa tosi asialliselta, paitsi se sama epäilyttävä myyjä tuntuisi taas lymyilevän käsiään hieroen tiskin takana.

Jotain tilanteessa tuntuu kajahtaneelta - sitten aimo asiakas muistaakin, että Perähikiän Pentti myy navetassaan näitä samoja tavaroita ja samalla hinnalla. Muutenkin harmittaa, kun Storesta ostama videokamera olikin paljon kalliimpi, kuin täällä electronics-liikkeessä - vaikka tiskin takana on sama mies!

3. Info: Krediitit ja säännöt

Asiakkaalla on kaksi teoreettista tapaa saada yhteys kauppakeskuksen ylläpitoon: Matka Turkuun, ja lähettämällä kilokaupalla postia inva@s2e.fi-osoitteeseen. Mainittu osoite ei tietenkään ole oikea, mutta paluuposti sieltä on yhtä todennäköistä kuin oikeasta osoitteesta. Edes viikoittainen tiedote ei kerro mitään uutta: sitä ei nimittäin tule vaikka tilaisi. Ketään henkilöä ei myöskään sivuilla mainita.

Seuraavaksi asiakkaan täytyy vilkaista usein kysytyt kysymykset. Siellä puhutaan "Crediteistä", vaikka Storessa puhuttiin Krediteistä. Oikeaoppisesti nimi pisteytykselle olisi tietenkin krediitti. Muutenkin UKK:n kysymyksiin vastataan lyhyesti, ilman perusteluja.

Koko homman kantavana ideana pidetty krediittijärjestelmä suorastaan kusee: krediiteillä ei ole suoraa prosentuaalista suhdetta ostoksen hintaan, vaan vaikuttaisi, että mitä enemmän tuotteen hinnassa on ilmaa, sitä enemmän siitä saa krediittejä. Eli periaatteessa asiakas sumutetaan vaihtamaan rahansa s2e:n pisteiksi, joita ei ole mahdollista lunastaa rahaksi ja joka käyvät vain s2e:ssä itsessään - jos sielläkään. Se siitä alennuksesta. Sitä paitsi, krediittijärjestelmä ei näyttäisi toimivan ollenkaan! Missään ei ensinnäkään kerrota asiakkaalle, kuinka nämä pisteet saa lunastettua rahoiksi. Toisekseen, pisteiden rekisteröityminen toimii käytännössä erittäin epämääräisesti

S2E:n säännöt eivät jätä asiakkaille suojaa: S2e nimittäin pidättää ylipäätään oikeuden tehdä sääntöihin muutoksia. Itse säännöissä mainitaan s2e:n oikeus muuttaa toimintaformaattiaan milloin vain, ja lopettaa kanta-asiakas-krediittijärjestelmä, tai muuttaa sitä milloin vain. Säännöissä mainitaan, ettei krediiteillä ostettua voi palauttaa. Toisaalta etämyyntiin kuuluu 14 päivän palautusoikeus. Eihän tälläkään ole mitään merkitystä.

Tottahan toki asiakas haluaa tietää, mitä tietoja nyt jo ei-niin-hienoksi paljastunut kauppakeskus säilyttää hänestä. Totuus raapaisee taas karmivasti. Yli 40-sanainen virke, ja erittäin sekava kohta rekisteriselosteessa antaa s2e:lle oikeuden levittää asiakkaidensa tietoja kaikille, jotka se asianomaisiksi katsoo - mutta ei ulkopuolisille!

60 kommenttia:

Verkkomaha kirjoitti...

Huomauttaisin sellaisesta vaikutelmasta, että asiakas kävelee kuin sekavassa olotilassa.

maalaisjärki kirjoitti...

on se hyvä että on tämmöinen internet mistä saa tietoa. Meinaan kun tuttavani tuossa vähän aikaa sitten kertoi tästä mahtavasta liikkeestä ja paikalle kutsuttu minulle tuntematon heppu piirteli hienoja kaavioita vihkoon (jossa näytti niitä olevan jo entuudestaan aikas lailla raapusteltu). Siinä vaiheessa kun heppu näytti suuresti pettyneeltä kun sanoin että voin kyllä käydä netissä kurkkimassa ovatko nämä S2E:n hinnat todella 17% halvemmat kuin gigantin, mutta edustaminen ei minua kirveelläkään kiinnostanut heräsi minulla ajatuksia että kaikki ei nyt natsaa jos kauppa tarvitsee/haluaa enemmän myyjiä kuin ostajia?

Joten kiitän tätä sivustoa ja ihmisiä yleensä jotka viitsivät tänne laittaa asiasta valaisevaa tekstiä. Harmi vain että kaverini on jo mukana menossa ja kuten olen jo älynnyt että jos mainitsen hänelle asioista ja poliisitutkinnoista puheeni kuitataan "kateellisen panetteluna".

Anonyymi kirjoitti...

Pakko oikaista, että tällä hetkellä (huhtikuu 2006) meneillään oleva poliisitutkinta Move Networksiin liittyen on johtoportaan itsensä aloittama. Syy? Tällaisen paskanjauhannan lopettaminen ja todistaminen, että toiminta on laillista.
Aiemman "syytteen" ja oikeudenkäynninhän yhtiö voitti 6-0, joten kaameaa nokankoputtamista ei kait pitäisi olla.
Vielä lisää. Keskus on ollut pystyssä n. 2kk ja liikkeiden määrä on noussut jatkuvasti ---> Kauppakeskus on kehitteillä! Totta kai se on keskeneräinen.

mursis kirjoitti...

Tutkintapyynnön Moven toiminnasta Turun poliisille teki Sisäasiainministeriön poliisiosaston arpajais- ja asehallintayksikön päällikkö, hallitusneuvos Jouni Laiho, joka on rahankeräyslain varmastikin paras asiantuntija Suomessa. Tässä linkki tapahtuneesta kertovaan juttuun:

http://makaveli.nwps.ws/pics/misc/Move_Networks.jpg

Mikäli Move tuomitaan rahankeräysrikoksesta, myös jokaista (värväys)toiminnasta rahaa ansainnutta voidaan epäillä samasta rikoksesta. Movea epäillään rahankeräysrikoksen ohella markkinointirikoksesta sekä rekisterimerkintärikoksesta. Edelleen Movesta on tehty valituksia kuluttajaviranomaisille.

Move ei tietääkseni ole ollut vielä yhdestäkään rikoksesta syytteessä, sillä tutkinta on vasta helmikuussa valmistunut. Mitään aiempaa päätöstä näistä jutuista ei siis ole.

On surullista, jos uskot, että yritys itse on "pyytänyt tutkintaa" tai että "kaikkia yrityksiä tutkitaan jossakin vaiheessa" tai "Nokiasta on käynnissä 300 tutkintaa" tai muita perättömiä juttuja, joita verkostossa näyttää leviävän.

Edustajana osaat varmastikin kertoa, mihin sivuilta hävisivät Unikulma, Happydog, Universal Wellness ja Pulju.net? Voit myös varmaankin sanoa, paljonko (vaikka prosenteissa, jos et tarkkoja lukuja halua ilmoittaa) saat S2E:n tuotteiden suosittelemisesta tulevia provisioita ja kuinka paljon taas 999 euron paketin "myymisestä" syntyviä provisioita?

Anonyymi kirjoitti...

"Meinaan kun tuttavani tuossa vähän aikaa sitten kertoi tästä mahtavasta liikkeestä ja paikalle kutsuttu minulle tuntematon heppu piirteli hienoja kaavioita vihkoon (jossa näytti niitä olevan jo entuudestaan aikas lailla raapusteltu)."

Sama juttu, mä passasin tän ku oli niin epämääräst toimintaa...

Anonyymi kirjoitti...

Juu sama homma että piti katella sitä kaaviota ja muut immeiset olivat aivan "transsissa" että se on hieno homma. Harmittaa kun kaverini meni maksamaan tuosta, siksi etsiskelen netistä infoa koko ajan enemmän ja enemmän että saisin ainakin muiden päät käännettyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi sain linkin näille sivuille juuri ennen kuin olin maksamassa sitä aloituspakettia. Kun ilmoitin lopettamisesta, soitti yksi niistä pukumiehistä jotka olivat hotelli presidentissä liikeideaesittelyssä, ja alkoi tivata miksi lopetin, vaikuttiko joku siihen tai sainko jotain sellaista tietoa s2e:stä joka ei ole tietenkään totta

Anonyymi kirjoitti...

mahtava mahdollisuus kaikille! rahoiksi tässä lyödään! =) harmi teille jotka ette ymmärrä... ja kaikki vain sen vuoksi että kun lapsena tekee jotain hauskaa niin aina ollaan sanomassa EI.....

Anonyymi kirjoitti...

Jos käyttäisitte kaiken tuon energian, jota käytätte vastustamiseen, tän homman tekemiseen, olisitte varmasti jo pistäneet rahoiksi!!!! =D

Anonyymi kirjoitti...

joo itekki kävin samaisessa istunnossa. kaverini pyynnöstä joka on itse lähtenyt mukaan tähän "bisnekseen" ja maksanut sen maksun. mitä se nyt olikaan joku tuhat egee ja vastineeksi saa krääsää. harmittaa ihan hitosti kaverin puolesta. joo se tilanne ku kuuntelin sen jätkän juttuja oli outo, mun kaveri ei saanut puhua mitään sillä hän oli vielä "koulutus vaiheessa, siis oppimassa miten puhutaan shittiä ja käännetään hyväuskoisten suomalaisten päät, hyvän asian puoleen. joopa joo." se kaveri puhu suu vaahdoten koko ajan ja piirteli niitä kuvioita paperille ja ilmoitti kuinka voit tienata vaikka 10 000 euroa kuussa. niin varmaan. no annoin pojan puhella ja myöntelin koko ajan et joo hyvälle kuulostaa, ajatuksissani mietin et huhhuh mikä jätkä. ai noo asia mikä jäi harmittaa oli se ku et en kysyny et tuonko sulle mun verokortin vai lähetänkö palkanlaskijalle. ku ei niillä taida olla semmosta, raha vaan tulee jostakin, verottajan kautta, epäilen suuresti. eli ihan laillistahan se on sillo. vai mitä? ainoo vinkki minkä voin antaa on semmonen, et uskokaa jo hyvät ihmiset kaikki tai ainakin melkein kaikki verkostoitumis jutut on ihan bullshittiä. ja helppoo rahaa ei saa ku lottovoittajat...

Anonyymi kirjoitti...

kyllähän se mmove sen palkan on maksanu ja hyvin... :) siinä iloinen heppu joka tienaa hyvin...

Anonyymi kirjoitti...

kateellisten panettelua.. on joku joskus tarjonnut mahdollisuutta liittyä mutta on tainut tulla pupu pöksyyn ja nyt kaduttaa kun kaverit vetää monen tonnin tiliä kuukaudessa..

Anonyymi kirjoitti...

Olin ollut jo aikaisemmin kyseisen verkostomarkkinointi porukan aikaisemmissa huijausyrityksissä, siis nature's ownissa ja sevenissä. Nekin kaatui omaan älyttömyyteensä, mutta vieläkin kehtaavat samalla kaavalla rahastaa ja piirtää hymiöukkeleita ja euroja. Tämä esittelijä oli ainakin minun tapauksessani sietämättömän lipevä eikä käynyt kyllä mielessäkään maksaa tonttua. Ja kysymys jota kysyivät oli, että mitä sä tässä voit muka menettää? Tuli nyt ekana mieleen ainakin että rahaa ja kovasti vapaa-aikaa. Ei kiva.

Anonyymi kirjoitti...

TIEDOTE/Move Networks Oy
09.08.2006


Move Networks Oy on toukokuussa 2005 perustettu verkostomarkkinointiyritys. Yrityksen tehtävänä on luoda itsenäisistä elinkeinonharjoittajista koostuva edustajaorganisaatio, jonka tehtävä on myydä Moven sekä tämän yhteistyökumppaneiden tarjoamia tuotteita sekä palveluja.Syyskuussa 2005 sisäministeriön ase- ja arpajaishallintoyksikön johtaja hallitusneuvos Jouni Laiho jätti tutkintapyynnön Turun poliisille Move Networksin toiminnasta. Hallitusneuvos Jouni Laiho oli saanut ilmiantoja ja yhteydenottoja, joissa esitettiin valheellisia väitteitä Moven liiketoiminnasta. Näiden valheellisten väitteiden perusteella oli syytä epäillä Moven harjoittavan rahankeräystä. Ja koska Movella ei tähän toimintaan ole haettu lupaa, olisi tämä toiminta tällöin laitonta. Rahankeräyslain (255/2006) 1 §: mukaan rahankeräysten toimeenpanon yleisestä valvonnasta ja ohjauksesta sekä tilastoinnista vastaa sisäasiainministeriö. Ilmiantojen sisällön perusteella annettiin ymmärtää, että MoveNetworksilla ei olisi todellista liiketoimintaa. Eli ts. esitettiin väitteitä, että mitään myytäviä tuotteita/palveluja ei tosiasiallisesti olisi. Esitettiin myös väitteitä, että Moven verkkokauppakaan ei tosiasiallisesti olisi kuin peitetarina. Ts. väitteissä esitettiin Moven harjoittavan rahankeräystä ilma vastikkeellisuutta.

Jälkikäteen jopa sokea Reetta on pystynyt toteamaan edellämainitut väitökset täysin perusteettomiksi ja valheellisiksi. Moven liiketoiminta perustuu vain ja ainoastaan markkinaehtoisesti hinnoiteltujen tuotteiden ja palvelujen myyntiin. Näin siis on selvää, että rahankeräyslaissa tarkoitettu vastikkeettomuus ei voi toteutua.

Silti Move Networks on itse aktiivisesti pyrkinyt hakemaan todisteita/tukea liiketoimintansa lainmukaisuudelle niiltä tahoilta kuin se Suomessa on mahdollista.

Maaliskuussa 2006 Move Networks Oy sai Suomen suoramarkkinointiliiton SSML:n jäsenyyden. SSML:henkilökunta selvitti perusteellisesti yrityksemme toimintamallin ja tämän jälkeen SSML:n hallitus totesi Move Networksin toimivan suoramarkkinoinnin yritysohjeistuksen ja lakien mukaan.

Pyysimme myös kirjallisesti lausuntoa liiketoiminnastamme sisäasiainministeriön poliisiosaston arpajais- ja asehallintoyksiköltä eli samaiselta taholta joka tutkintapyynnön alun perin oli poliisille tehnyt koskien liiketoimintaamme. Teimme kattavan kirjallisen selvityksen lausuntoa varten, jossa on kuvattu Moven liiketoiminta kokonaisuudessaan, yhteistyökumppanit sekä provisiojärjestelmä.

Lausunto on päivätty 8.8.2006 SM-2006-02272/TU-523

Ote sisäasiainministeriön ase- ja arpajaishallintoyksikön lausunnosta:
Pyydettynä lausuntonaan sisäasianministeriö toteaa, että liiketoimintakuvauksen perusteella kuvatussa KYSE EI OLE rahankeräyslain 3 §:ssä tarkoitettu rahankeräystoiminta, jolla tarkoitetaan toimintaa, jossa yleisöön vetoamalla kerätään vastikkeetta rahaa.

Kyseisen lausunnon on allekirjoittanut yksikön päällikkö Hallitusneuvos Jouni Laiho sekä Ylitarkastaja Janne Kaukonen.

Lopuksi on siis todettava, että sama taho (sisäasiainministeriö), joka teki tutkintapyynnön toteaa omassa lausunnossaan, ettei toiminnassamme ole mitään laitonta.


Move Networks oy


-- Mitä tästä voimme todeta " asiakkaan silmin " ? osoittakaa minulle porsaanreikä tässä hommassa niin OK ! Ja tosiaan, kukaan ei ole luvannut helppoa rahaa että hiphei hurei homot

siltikin vastaan... kirjoitti...

Olen todella tyytyväinen siitä että teille ei langetettu syytteitä. ja sekin vain sen takia sillä minun hyvä ystävä on lähtenyt kyseiseen touhuun mukaan ja olin hänen puolesta huolissani. minkään muun takia en... en voi muuta kun toivottaa teille kaikille kyseistä työtä tekeville että onnea matkaan. ja elekää juoko niin paljon kahvia, sillä se ei ole hyväksi mahalle. juokaa välillä vaikka vettä. kiitos ja anteeks.

mursis kirjoitti...

Yllä oleva Sisäministeriöltä pyydetty lausunto todistaa ainoastaan sen, ettei Moven ministeriölle kuvaama toiminta ole rahankeräyslaissa tarkoitettua rahankeräystä. Mitään merkitystä koko lausunnolla ei ole, ellei ole tiedossa sitä, onko Move kuvannut (nykyistä tai aiempaa) toimintaansa todellisuutta vastaavalla tavalla.

Lisäksi huomattakoon, ettei epäillyssä rahankeräysrikoksessa ole suoranaisesti kyse siitä, onko Moven toiminnassa tosiasiassa kyseessä rahankeräys, vaan siitä, onko toiminta (tai 999-pakettien kauppa) pyramidipeliä, jossa värvättävät käytännössä maksavat värvääjilleen värttäväksi tulemisesta.

Syyteharkinta on yhä käynnissä eikä syyttäjä ole tehnyt syyttämis- tai syyttämättäjättämispäätöstä. Mitään merkitystä Sisäministeriön lausunnolla ei tässä suhteessa ole: syyteharkinta perustuu poliisin esitutkintaan, jossa nousi epäily kolmesta rikoksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka moni pystyy väittämään ettei homma todellisuudessa toimisi? itsestähän se kaikki on kiinni että toimiiko se? olen itse ollut nyt 3vko mukana ja tein juuri palkkakaton eli 2100€ ja kaikki se napsahti siististi tilille, yksityinen elinkeino harjoittaja maksaa verot 29% ja siitä sitten verovähennyksillä prosentit alemmas. täysin laillista ja toimivaa hommaa, itsestä koko juttu kiinni

mursis kirjoitti...

Mistä provisiosi ovat tulleet - kuinka suuri osa uusien edustajien paketeista?

Verkostomarkkinoinnin ongelma on se, ettei ihmisiä riitä niin, että jokainen saisi alalinjan tai varsinkaan jonkinlaista tuloa tuottavan alalinjan.

Kannattaa hoitaa tuo verotuspuoli jonkun asiaa tuntevan kanssa. Mitä asiasta esitit ei pidä paikkaansa.

Toiminnan laillisuus on syyteharkintavaiheessa hieman kyseenalaista - katsellaan, mitä tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

eipä enää löydy netistä osoitetta www.moverestore.fi nykyään taa paska pulju toimii www.s2e.fi
minullekinyks lipevä jamppa yritti puhua ympäri ett lähtisin "agentiksi" tähän tulevaisuuden yritykseen että iso bensa asema lähtee mukaan kun rekkaantuneita ihmisiä on 200 000 tuhatta niin se on varma ja vielä siru kortitkin ja kilin vitut niin ja aina tulisi crediitejä kun tämä iso bensa yhtiö tulee niin kaikki käyttävät tätä siru korttia tankkamiseen ja paljon muuta paskaa!!!

Tommi V. kirjoitti...

On erittäin hienoa että näitä sivustoja löytyy. Liityin 1kk sitten moven edustajaksi ja pystyin lopettamaan paska perusjorma duunini! Tämän sivun kirjoittajalla ei ilmeisesti ole tietoa asiasta ollenkaan, koska puolet tiedoista on virheellisiä. Mutta jokaisella on mielipiteet. Ja joku sanoi, että miksi enemmän myyjiä kuin ostajia. Väärin taas. Sen takia jokainen antaa kortin joka mainostaa firmaa. Jos 60 ihmistä antaa 20 korttia siitä tulee mun laskujen mukaan 1200 kanta-asiakasta joista varmasti joku ostaa jotain. Joten ottakaa selkoa ennenkuin alatte jauhamaan. Move Members käyttää team infinityn koulutusjärjestelmää, olen henkilökohtaisesti jutellut manun kanssa joka tässä jossain vaiheessa mainittiin ja se tietää mistä puhuu. Move on tehnyt kaikki mitä on minulle luvannut ja jouduin jopa vaihtamaan audi80 Hummeri h2 autoon. Ottakaa selkoa todellisesta veerkostomarkkinoinnista älkääkä kuunnelko ihmisiä jotka ei tiedä. Voin lainata halukkaille NWS (Network Sales) kirjaa jos haluatte edes tietää mistä todellisuudessa on kyse. Asiakasliikevaihtoon perustuvasta liiketoiminnasta. Mutta kukin onnellinen tavallaan. Itse en jaksanut enää 14 tuntisia työvuoroja varijana. Move members on muuten SSML:n (Suomen Suoramarkkinointi liiton jäsen) joten kun väitätte että move on kusetusta, väitätte että SSML on kusetusta. Onneksi olkoon! :D.. Ja movella on myös suomen sisäasiainministeriön myöntämä paperi, jossa todetaan liiketominta rehelliseksi. Joten jos poliisi ei teidän mielestä osaa tutkia ni muuttakaa siperiaan oikeesti. HALOO! Älkää puhuko asioista mistä ette tiedä. Tai kommentoikaa sitten edes omalla nimellä kunniakkaasti älkääkä nimimerkillä! :P

Anonyymi kirjoitti...

Tommi V.

Kyllä repesi suu suureen hymyyn kun luin noita juttujanne. Kaverinihan tuohon bisnekseen hassahti joku aika sitten ja piakkoin älysi ottaa myös omat aivot käyttöönsä ja lopetti hommat. Täällä muutama kertoo kuinka 2100e/vko tienestäjä on jo tullut mutta totuus taitaa olla aivan toisenlainen.

Kaverini siis "soluttautui" MOVE:n ja siinä hommassa se vapaa-aika hänellä aika pitkälti kului. Paljon hänelle tuli uusia kavereita joita hän vuolaasti kehui, olipahan heistä moni hyvin rikaskin (omien sanojensa mukaan). Pikkuhiljaa oli juoni kaverilleni kuitenkin alkanut aukeamaan. Hän oli ottanut hiukan selvää näistä Oulun alueen isoista tekijöistä ja yllätyksekseen huomasi että verotettavat tulot olivat onnettomat, asuntoina oli kaupungin vuokra-asuntoja ja muutamien autot olivatkin muiden omistamia. Kaverinihan puheelina miehenä otti nämä jutut puheeksi muutamina iltoina. Melkoisia selityksiä hän oli kuullut. Monella oli kuulemma tulossa paljon rahaa, kun MOVE oli kokoajan kasvamassa suomen suurten joukkoon. Muutamat olivat verranneet sitä Nokian kaltaiseen hypeen, joka yht'äkkiä olisikin maailman suurimpien firmojen joukossa, nauruun kaverini oli kuulemma purskahtanut melko makeasti.

Vielä on nuo tulot MOVE:liasten päiväunissa jota näissä herätyskokouksissa on taottu tyhmien päähän.

Antsa N. kirjoitti...

kaikki te jotka hoette kilin vittua niin vuolaasti, laittakaa korvat ja silmät päähän,unohtakaa kilit ja tukkikaa kerranki iso ruma suunne ja kuunnelkaa!

Epäilen että teistä KUKAAN paskanjauhaja ei ole missään esittelyssä käynyt kuuntelemassa, koska te puhutte kuin parhaatkin tietäjät! Kuitenkaan teillä ei ole esittää minkäänlaista faktaa, miten systeemi oikeasti toimii.

NO, samapa teille, mä mieluummin kruisailen helvetin hienolla ja kalliilla autolla kuin puhun paskaa suu vaahdossa. Sehän väsyttää leukaluitaki niin saatanasti jauhaa sellaista, mistä ei ole ikinä mitään faktaa kuullutkaan...ainaki näin uskoisin...eikö?!miten on?!

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvää mainosta koko firmalle ko jopa omat edustajat haistattaa paskat kaikille muille... hienoa markkinointia... kerta kaikkiaan =)

mursis kirjoitti...

Kommentteja muutamiin tähän tulleisiin kommentteihin:

"Tämän sivun kirjoittajalla ei ilmeisesti ole tietoa asiasta ollenkaan, koska puolet tiedoista on virheellisiä."

Voisitko kertoa, mikä tiedoista ei pidä paikkaansa? Korjaan heti.

"Epäilen että teistä KUKAAN paskanjauhaja ei ole missään esittelyssä käynyt kuuntelemassa, koska te puhutte kuin parhaatkin tietäjät! Kuitenkaan teillä ei ole esittää minkäänlaista faktaa, miten systeemi oikeasti toimii."

Olen kuunnellut useita Moven lyhkäreitä. Petteri Haipolan sivustolla on julkaistu kirjoitus Moven järjestelmästä, johon on vielä lisätty S2E-ajan tiedot:

http://www.kolumbus.fi/petteri.haipola/verkostomarkkinointi/tyypillinen/systeemi.htm

Jos joku siinä ei pidä paikkaansa, varmastikin voit kertoa, mikä.

"Ja movella on myös suomen sisäasiainministeriön myöntämä paperi, jossa todetaan liiketominta rehelliseksi. Joten jos poliisi ei teidän mielestä osaa tutkia ni muuttakaa siperiaan oikeesti."

Mitään tuollaista paperia ei ole, kuten yllä olevissa kommenteissa on jo varsin selkeästi esitetty. Move Networks Oy on elokuun 30. päivä asetettu syytteeseen rahankeräys-, markkinointi- ja rekisterimerkintärikoksesta. Syytteistä oikeudessa vastaavat yrityksen toiminnasta vastuulliset kolme miestä.

Mikäli Move tuomitaan rahankeräysrikoksesta, myös kaikkia toimintaan osallistuneita ja siitä rahaa saaneita voidaan syyttää ja tuomita samasta rikoksesta. Lisää tietoa on tämän sivuston tuoreimmissa jutuissa.

Anonyymi kirjoitti...

"NO, samapa teille, mä mieluummin kruisailen helvetin hienolla ja kalliilla autolla kuin puhun paskaa suu vaahdossa. Sehän väsyttää leukaluitaki niin saatanasti jauhaa sellaista, mistä ei ole ikinä mitään faktaa kuullutkaan...ainaki näin uskoisin...eikö?!miten on?!"

Jos et kerta puhu paskaa suu vaahdossa, miten voit olla Moven edustaja? Nehän jauhaa paskaa paikallisissa kahviloissa päivät pitkät jostain utopistisista tuloista mitä vain harvat saavuttavat ko. organisaatiossa..

Anonyymi kirjoitti...

tulipa tänään käytyä yhdellä Team infinityn luennolla ja voi jeesus. se jos mikä aukaisi silmäni että EN VARMASTI lähde mukaan tuollaiseen älyttömyyteen. ensinnäkin oksettaa kaikki pukutyypit, ja eikö nuokin kaikki "menestyneet" puhujat olleet sellaisiin pynttäytyneet. ja koko homma tuntuu olevan kuin jokin sairas kultti; kaikki siinä mukana olevat ovat ihan myytyjä, eivätkä tajua enää muusta kuin "agenttiudestaan", tiedätte varmaan millaisia kiihkouskovaiset ovat, nämä "agentit" ovat samanlaisia höyrypäitä.
alkuun kun kuulin tästä "yritysideasta" olin itsekin että wau, kuulostaa hyvälle, mutta alkaen siitä että "liittyminen" maksaa 999€ ja että pitäisi olla ihmisten kanssa tekemisissä jatkuvasti (järkätä kanta-asiakkaita, toimia oman "tiimin" apuna..) aloin ottamaan takapakkia, kunnes nyt kuin näin miten sumeita tyyppejä he kaikki ovat, päätin että juu, ei todella. ja jos et lähde mukaan, olet "viallinen", koska raha ei kelpaa. tietysti ajatus 2100€ viikkotileistä kiehtoo, mutta samalla kammoksuttaa ajatus että olet yrittäjä eikä sinulla ole MITÄÄN turvaa tulevaisuuden varalle. näistä "agenteista" ei KUKAAN tunnu ajattelevan että mitäs JOS.. heidän aivonsa on vain sumentunut näistä hunajaisista viikkotili tavoitteista. onnea vain. minä aion jatkossakin odottaa että rahat putoavat taivaasta.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa Move:n suurin ongelma olla juuri tällaiset webbisaitit joissa kaikki toiminnasta tietämättömät tyypit jauhavat olemattomista rikostutkinnoista ja kuinka moven liikeidean esittely on utopistista. Ihmiset lukevat näitä sivuja netistä ja muodostavat kuvan mielessään ja kertovat jopa kaikille kavereillekin kuinka sitä ja tätä, jolloin kaveritkin lukevat näitä puutaheinää-webbisivuja. No comment.

Anonyymi kirjoitti...

Verkostomarkkinoinnin "huonon maineen" takia kaikkia yrityksiä siis mollataan epäasiallisilla postauksilla ja tuulesta temmatuilla kommenteilla. Taisi joku HerbaLife aiheuttaa tämän toimimattomalla järjestelmällä ja netistähän tietysti löytyy nimettöminä pysyttelevien kirjoittajien sivuja levittämässä keksittyä semi-tietoa ihmisille. Verkostomarkkinointi suomessa on myös saatettu huonoon valoon suomalaisen kansallisuuskateuden takia; jos teen 50€ kaupan ja joku saa siitä euron niin se ei jokseensakin sovi.

Anonyymi kirjoitti...

ei näin.. täyttä paskaa se o. Kävin kuuntelemassa esittelyn.. ja hieman alko naurattaa.. kaks jätkää..vitun halvat puvut päällä.. ei ei ei. :D kauheesti hehkuttivat 2100€ viikko tuloja..ja jotain "helsinkiläisen" tililistoja näyttivät.. jossa oli 17sivua nimiä.. :D onnee yritykselle. ja käräjillehän se on menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tänään kuuntelemassa kyseisestä s2e:n toiminnasta. Kaveri pyysi mua kahville yhteen kuppilaan ja sanoi, että menee tapaamaan tuttuaan. Yllätyksekseni kahvilassa oli kaksi "halpoihin" dresmanin pukuihin pukeutunutta kaveria. Pääsinpä ittuilemaan kavereille. että : "ihan pukumiehiä :D " Satuin tuntemaan kysyisen kaverin, joka asiaa mulle esitteli. Siinä kahvia juotiin samalla kun kertoi asiasta minulle. Otti vihkosen esiin ja alkoi piirtelemään lukuja, kaavoja, käyriä ja ties mitä. Välillä kyselin niitä näitä, mutta suurimman osan ajasta kuuntelin kun kaverin suu vaahtosi :D

Vähän sekavainen olo jäi tosta tapaamisesta, mutta huomenna lähden kuuntelemaan lisää tämän kehutun infinityn tilaisuuteen. Homma voi toimia ihan kuin kaveri "agentti" kertoi ja rahaahan tosta voi tienata, en voi väittää vastaan. Itsestähän toi on kiinni, niinkuin moni muukin asia tässä elämässä :D Mukaan en tule lähtemään, koska tollaisia rahoja ei löydy, taisi olla 850e + 150e, eli vissiin hinta vähän noussu. Sellasen hienon salkun oisi saanu tolla 150e. " Tätä mä oon aiiiina halunnu!" :DD
Jos joku tulee menestymään tolla alalla, mikä on ainut tämän tyyppinen tällä hetkellä maailmassa, näin ainakin kaveri kertoi, niin onnea vaan ja toivottavasti menestytte. Jos ton tyyppinen markkinointi "virtuaaliostoskeskus" tulee menestymään ja se on laillista, niin tosta tulee iso juttu ja tolla voi todella tienata. Ainahan epäilijöitä riittää, asiassa kuin asiassa. Sitä en usko, että kovin montaa tuhatta ihmistä tulee Suomessa pääsemään passiivisille tuloille 1-2 vuodessa 2100e/vk. Asiakaskuntaa ei vain ole niin paljon kuin esim, ulkomailla. Johon ilmeisesti tätä hommaa ollaan viemässä?

No mutta eiköhän tää sormet vaahdossa kirjoittaminen nyt riitä :D Huomenna tutustumaan asiaan lisää ja nauramaan halvoissa puhuissa oleville miehille. Heh, pitää varmaa itsekkin pukea dressmanista ostettu puku päälle tilaisuuteen.

Syksyn/talven jatkoja kaikille agenteille ja muille :D

Ami kirjoitti...

Heh! Nauruhan tässä tulee näitä lukiessa!!!

Itse lähdin mukaan silkasta mielenkiinnosta ja kun aikaakin on, niin mikä jottei. En ole pettynyt.

Tuolla rahalla (999e) ostetaan materiaalit, koulutus ja apu. Eihän kukaan pysty aloittaa liiketoimintaa sijoittamatta mitään, vai??? Materiaalit tuli todella nopeasti, koulutukset ovat olleet mahtavia ja maksoin tuon "tontun" lainan takaisin kahdessa viikossa. Ei paha, sanoisin.

Aloittavat agentit ovat hiljaa siksi, että kuunnellessaan oppivat pitämään lyhytesitelmiä myös itse.

Ilmaista rahaa tuo ei ole, sitä ei kukaan varmasti ole väittänytkään. Työtä on tehtävä, mutta ei onneksi loputtomiin. Mitä kovemmalla tempolla aloitat, sen nopeammin voit rahaa tehdä.

Toimii, eikä meinaa!

Tuomo Siurua kirjoitti...

Kyllä tästä rahaa tulee..

Mazah kirjoitti...

Kävin alkuvuodesta kuuntelemassa yhden tällaisen värväystilaisuuden.
Myönnän heti että toki raha olisi hyvästä, ainakin aluksi, mutta tälläkään hetkellä en tarvitse yhtään sen enempää rahaa kuin taskussa on enkä ole kaipaamassa kallista autoa tai muuta vastaavaa.
Miksi maailma on menossa näin huonoon suuntaan, kaikkia kiinnostaa raha ja muu hienous et vauraus.
Sitten kun se esitelmä siinä eteni niin kylläpäs alkoi naurattamaan asia jos toinenkin ja usealle olisin saattanut haistatella pahastikin, mutta asiallinen se olla pitää (hankalaa oli olla asiallinen).
Sitten päästiin myytäviin tuotteisiin ja paskat. Tavaraa jos vaikka mitä mutta ei olleskaan sellaista jota esim. itse olisin tarvitsemassa, ainakaan niin hirveästi että sitä varten pitäisi alkuunsa tonni maksaa ja sitten lähtä puhumaan sitä samaa sontaa ihmisille, varsinkaan kun ei ole kovin puhemies. Tulkoon vaikka lisääkin myytävää, ei kiinnosta.
Jos kaikista tässä maassa / -ilmassa tulee yrittäjiä samaan kyseiseen pelleilyyn niin kuka sitten milään sitä tekee mitä myydään, kuka valmistaa mitään, kaikki ostavat tavaraa mitä ei enää mistään saa ja uusia jäseniäkään on turha kuvitella etsivänsä.
Pitäisi hieman ajatella mitä edes yrittää tehdä.
Sitten sanoisin kaikille niille jotka saapuvat tänne lukemaan kommentteja ja sitten morkkaamaan toisia omasta vapaasta tahdostaan ja mielipiteenvapauden ylläpidosta, että ei näin. Eikä mitään nimiä ole pakko laittaa, kukaan ei moiseen pakota, asia on kirjoittajan itsensä päätös.

Nyt on kaveri hairahtunut moiseen touhuun ja olin nauraa sille päin naamaa mutta enpä viitsinyt, oma on häpeänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin alkuvuodesta kuuntelemassa yhden tällaisen värväystilaisuuden.
Myönnän heti että toki raha olisi hyvästä, ainakin aluksi, mutta tälläkään hetkellä en tarvitse yhtään sen enempää rahaa kuin taskussa on enkä ole kaipaamassa kallista autoa tai muuta vastaavaa.
Miksi maailma on menossa näin huonoon suuntaan, kaikkia kiinnostaa raha ja muu hienous et vauraus.
Sitten kun se esitelmä siinä eteni niin kylläpäs alkoi naurattamaan asia jos toinenkin ja usealle olisin saattanut haistatella pahastikin, mutta asiallinen se olla pitää (hankalaa oli olla asiallinen).
Sitten päästiin myytäviin tuotteisiin ja paskat. Tavaraa jos vaikka mitä mutta ei olleskaan sellaista jota esim. itse olisin tarvitsemassa, ainakaan niin hirveästi että sitä varten pitäisi alkuunsa tonni maksaa ja sitten lähtä puhumaan sitä samaa sontaa ihmisille, varsinkaan kun ei ole kovin puhemies. Tulkoon vaikka lisääkin myytävää, ei kiinnosta.
Jos kaikista tässä maassa / -ilmassa tulee yrittäjiä samaan kyseiseen pelleilyyn niin kuka sitten milään sitä tekee mitä myydään, kuka valmistaa mitään, kaikki ostavat tavaraa mitä ei enää mistään saa ja uusia jäseniäkään on turha kuvitella etsivänsä.
Pitäisi hieman ajatella mitä edes yrittää tehdä.
Sitten sanoisin kaikille niille jotka saapuvat tänne lukemaan kommentteja ja sitten morkkaamaan toisia omasta vapaasta tahdostaan ja mielipiteenvapauden ylläpidosta, että ei näin. Eikä mitään nimiä ole pakko laittaa, kukaan ei moiseen pakota, asia on kirjoittajan itsensä päätös.
Eikä nimeä paljon laitella jos ei kirjaudu tai kirjoita nimeään tähän kommenttilaatikkoon johon se ei olleskaan edes kuulu.
Itse käytän nimimerkkiä yksityisyyden nimissä.
Nyt on kaveri hairahtunut moiseen touhuun ja olin nauraa sille päin naamaa mutta enpä viitsinyt, oma on häpeänsä.

Ja kun ei muualle saa niin pistänpä nimimerkkini loppuun:
Mazah

Mazah kirjoitti...

Ja kas, joudun pahoittelemaan samantien, tämä ohjelma herjasi mutta teki työn kuitenkin kuin pitikin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa paskaa yritettiin minullekkin tarjota, mutta jotenkin luottamus tippuu ihmiseen joka lupaa 10000€/kk ilman että tarvitsee laittaa tikkua ristiin.
Taisin sanoa pahasti tällä sliipatulle "bisnis" miehelle kun ei ole mitään kuulunut, vaikka lupasi ottaa yhteyttä :D Ja tämä kaveri leveili uudella mersullaan, joka oli ostettu saksasta ja maksoi mansikoita, mutta tapaamiseen hän tuli pummilla kaverin kyydillä LOL!
Niinhän se on, että rehellisellä työllä et rikastu.

Onneksi järjen käyttäminen kannattaa

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa eräskin kirjoitti

"Jos joku tulee menestymään tolla alalla, mikä on ainut tämän tyyppinen tällä hetkellä maailmassa, näin ainakin kaveri kertoi, niin onnea vaan ja toivottavasti menestytte. Jos ton tyyppinen markkinointi "virtuaaliostoskeskus" tulee menestymään ja se on laillista, niin tosta tulee iso juttu ja tolla voi todella tienata."

Luuleeko joku vielä että noin läpinäkyvää pyramidihuijausta ei ole keksitty muualla maailmassa? Tai että se ei olisi muka laitonta tai mitenkään moraalin vastaista?
kyllä minä nauran teille tyhmille

Anonyymi kirjoitti...

Joo.. jos liittyy s2e:n kanta-asiakkaaksi (vain), niin kohta soittavat ja pyytävät tonnia, sanoen, että "pääsee heti tienaamaan 2100e viikossa loppuelämäksi, eikä tarvi kouluttaa ketään." (eikös tämä nyt oo sitä rahankeruuta?) Ja paskat, vaikka nyt niin hyvin kävis, että sattuisikin saamaan rahaa, niin tuskin tuo pulju kahta vuotta pidempää ole pystyssä.. Eihän se raha tyhjästä tuu, ei. Vaan niiltä raukoilta, jotka maksaa sitä vitun tonnia osamaksulla, ja niitä tuskin loputtomiin riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan noita verkostoyrityksiä ainaki ollu muitakin. Muistan elävästi, kun kaverini houkutteli kahville hotelliin, niin eiköhän tullut joku pukupelle puhumaan golden productsista ja menestyksestä. (siihen ei liittymismaksu ollut kylläkään kun 1000 mk) Niin kauan suostuttelivat, että kyllästyin, löin nimet lappuun ja kun pääsin vihdoin ulos, revin ne heti :)

Anonyymi kirjoitti...

Olinpas toisen kerran kuuntelemassa saman paskan tämmöisessä tapahtumassa, jota kutsuttiin "Ei koskaan ikinä missään". Noh tapahtuma kulminoitui siihen, kun kaikki katsoivat kun "ylemmän" tason "miljonäärit" saapuivat upeissa autoissa ja puvuissa paikalle. Tässä vaiheessa moni rupesi jo kyselemään, että miten tähän liitytään, mikä ilmeisesti oli koko tapahtuman tarkoitus...

Itse näppäsin sitten kännykän käteen ja lähetin parin auton rekisterinumeron rekisterikeskukseen ja sain vastaukseksi, erään autovuokraamon nimen.

Noh, seuraavana päivä kävin Dressmanista ja yhdellä äijällä ollut valkoinen kalliilta näyttämä puku oli siellä -70 %.

Tällä tavalla ihmisille yritetään luoda mielikuvia, että nämä ihmiset tienaisivat hyvin.

Lopuksi kuulin vielä, että eräs tätä touhua täällä päin vetävä ihminen on ollut vankilassa huijauksista jo useamman kerran. Ei hirveästi luo uskottavuutta.

PS: lukekaa tämä
http://www.kolumbus.fi/petteri.haipola/verkostomarkkinointi/tyypillinen/move.htm

Anonyymi kirjoitti...

hah nauroin tätä hauskaa mailia tai ainakin sen otsikkoa kun en halunnut s2e mainoskirjettä

Otsikko: Kiitos ja näkemiin
Lähettäjä: S2E info info@s2e.fi
Vastaanottaja: ####.#######@#######.fi
Päivämäärä: 11.12.2006 13:24:04

Teidät on poistettu viikkokirjepostituslistoiltamme.

Tämä on viimeinen sähköposti, jonka saatte meiltä. Me olemme lisänneet
teidät omalle "kielto listallemme". Tämä tarkoittaa sitä, että
järjestelmämme ei lähetä teille mitään sähköpostia ilman järjestelmän
valvojan käsin tekemiä muutoksia.

Jos tässä on tapahtunut virhe, voitte rekisteröityä uudelleen. Olkaa hyvä
ja menkää http://www.s2e.fi/kirje/?p=subscribe ja seuratkaa ohjeita.

Kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Bisnestä huijaamalla.. Jos olet moraaliton persoona tai et vain ymmärrä mitä teet.. Niin kyllä tällä rahaa tekee. Henkinen hyvinvointi ei vain kulje käsikädessä. Vaatii valtavat näyttelijän lahjat!

Anonyymi kirjoitti...

Tommi V.

Kysyisin sellaista asiaa, että mahtaako tämä sinun uusi, upea Hummer H2 olla se sama keltainen, jota kyseisen "yrityksen" pari viikkoa vanhat agentit saavat lainailla päiväksi, tarkoituksena ilmeisesti ajella pikkukylissä värvätäkseen uusia agentteja? :D
Varmasti sinä, Tommi, mielelläsi kerrot vielä autosi rekisterinumeron, kun itse viestissäsi korostit avoimuutta ja vastustit nimimerkin käyttöä? Kyllähän täällä jokainen voi kehuskella olemattomilla loistoautoillaan, se on tietysti eriasia kuinka uskottavaa se on.

Yksi hauska tarina vielä s2e:sta: Kaverini olivat käyneet erään kyseisen järjestön edustajan innoittamana jossakin seminaarissa. Ukko oli ensin kehuskellut kuinka hienolla urheiluautolla hän itsekin ajelee. Noh, eräs näistä ystävistäni oli bongannut kyseisen ukon seuraavalla viikolla kehäkirppikseltä, Nissan Micralla se oli sieltä poistunut :D
(Nissan Micra ei tietääkseni lukeudeu urheiluautojen joukkoon?)

Ja mikä on syynä että s2e:ssa agentin pitäisi tehdä toiminimi? Firman mukaan tietysti se, että "sillon tienaat enemmän". Todellisuudessa näin firma välttää eläkkeiden yms maksamisen :P

Lisää kyseisen firman kusetuslauseita: "Myyjän on pakko tilata myös itselleen nämä tuotteet, pitäähän hänen tietää mitä hän myy!"
Eli keino nyhtää rahaa myyjiltä itseltään.

Ja nyt kun alettiin käsitellä paskanpuhumista, on jännä kuulla miten agenttinne mainostavat rasvahappojen toimivuutta: "Olen käyttänyt näitä jo 2 viikkoa, toimii todella hyvin!" Onko tää kaveri käynyt tutkituttamassa verisuonensa vai mistä se tietää tuotteensa toimivuuden? Toisekseen, tämä kyseinen kaveri ei edes ollut voinut käyttää näitä tuotteita kahta viikkoa, koska hänen ei ole ollut mahdollista saada tätä tuotetta niin nopeasti itselleen, ottaen huomioon kauanko hän oli toiminnassa ollut mukana (n. kaksi viikkoa).

Anonyymi kirjoitti...

Vieläpä sellainen asia, että rekisteritiedon mukaan tuon Hummerin omistaa GE Money, haltijana Manu Rekola. On se jännä miten koko Moven omistajalla on rahoitusyhtiön omistama auto, jos kerran alaistenkin luvataan tienaavan tonneja kuukaudessa. Ja toiseksi, sä Tommi V. taidat siis olla jopa omistajien yläpuolella, jos olet joutunut vaihtamaan audi80 Hummeriin, jos omistajillakaan ei siihen ole varaa ilman rahoitusta :D

Tästä toiminnasta antaa hyvän kuvan se, että tosiaan annetaan pari viikkoa mukana olleiden agenttien ajella omistajan hienolla autolla pikkukylissä, jotta asiaan perehtymättömät hyväuskoiset hölmöt saisivat kuvan että kaikki mukaan lähteneet ajelevat heti luxusautoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Aika hauska keskustelu. Olin itse Movessa mukana ensimmäisen parinkymmenen joukossa. Tein vuoden verran hommia tosissani ja otin miinusta aika lahjakkaasti. En ole todistettavasti nähnyt kenenkään tienaavan mitään kovia summia. Itsellä paras viikkotili oli 400€, joka tuli puhtaasti uusien partnereiden mukaansaamisesta.

Rahaa tulee kyllä, mutta vaatii vaan aivan pimeesti omisttautumista, aikaa ja rahaa. Eikä vuosi riitä mihinkään. Sanotaan, että 6 vuotta olisi lähempänä totuutta. Taitaa itseasiassa olla vieläkin olla toista sataa ihmistä organisaatiossa.

En voi suositella kyseistä bisnestä kenellekään. Ei pahalla niille jotka tekevät.

Anonyymi kirjoitti...

Jeah. Istutaan tässä kämpillä kaverin kanssa (Entinen A henkilöni) ja muistellaan verkostohuijauksia pahimmassa määrin:)

Hauskaa kun uudet jampat promottelee näitä juttuja. Kun me oltiin Arpiksen, Salmisen, JArrahin ja muiden gurujen kanssa jutuissa ja jätkät kehotti suoraan valehtelee uusille jäsenille. "Ylälinjaa ei voi koskaan promottaa liikaa". "Ylälinja on kuin turvaverkko jonka levität allesi". Hauskaa on kun itse maksellaan kaverin kans vieläki tätä paskaa mitä on tullu tehtyä. Pahinta on se kun noin 10 omaa kaveria mitä on promottanu sisään ei tienannutka mitään. Kiva kattoa silmiin ja todeta et se oli sillon se.

Harmittaa oma sinisilmäsyys ja se kuinka helposti lähti muiden promotuksiin mukaan. Koska tottahan on se, että ei näillä firmoilla ole mitään myytävää. Jos nettikaupan haluaa pystyyn sen saa 10 minuutissa
ja luottokorttimaksut kaupan päälle , sekä kolme kieltä. Eli ei vahvasti mene. Jos joku tulee joskus esittämään kirjanpidon siitä, että toiminta on oikeasti kannattavaa lupaan pyörtää kaikki puheeni ja pyytää anteeksi julkisesti.

Meiltä lähtis kyllä tarinoita aivan saatanasti, mutta ei haluta missään nimessä nimiämme julkisuuteen ja noista tarinoista meikäläiset kyllä varmasti tunnistais.

poika kirjoitti...

onse jumalaua että tälläistä SUOMALAISTA EDISTYSTÄ mustamaalataan siinä ei ole mitään vikaa oma äitini tekee töitä kyseisessä "firmassa". jos tämä rahan saanti teitä ihmeyttää niin se tapahtuu sillein että kun sinut kusutaan mukaan tähän "firmaan"niin sinut kusuva henkilö saa sinusta rahaa jonkun verrra en tiedä tätä mutaa jos sinä saat omia "alaisia" niin saat heistä rahaa ja jos he saavat aas alaisia niin he saavat rahaa... ei siinä niiden humereiden ja muiden autojen omistajissa ole muuta outoa kun he ovat vain tehneet tätä niin kauan... Ja näitä s2e kortteja jaettaessa jos tämä asiakas jolle tämä kortti luovutetaan käy s2e:n kaupoissa niin hän saa näitä niin sanottua plussaa elikkäs kun tarpeeksi käy ostamassa sieltä saa tarpeeksi ätä plussaa jolla voit ostaa vaikka jotain. Ja jos "pojat "oli s2e:n alku vaiheissa tehnyt jotain väärää niin ei sitä arvitse heti mennä sanomaan että tämä on RIKOLLISTA koska tämä ei ole ette vain tiedä tästä liiketoiminnasta tarpeeksi. jos esim joku hyvä kaverinne selittäisi tämän saman tosin eri sanoilla ollessaan aikuinen niin menisi ämä teksit paremmin teidän päihinne. PS anteeksi kun en ole laittannut pisteitä tuonne tarpeeksi kun en ole tottunnu kirjottamaan koneela"täydellisiä lauseita". älkää myöskään välittäkö krjoitus virheistä jos niitä on olen nimittäin itse 13 joen en oikein jaksa tarkistaa niitä. kiito jos luitte koko teksin.

Anonyymi kirjoitti...

taas ilmeisesti joku huijaus, jokin omega3 kapseleita homma. pittää hommata vaan myyjiä,eikä kuulu kapseleista mitään?monen tonnin kuukaustulot,hah =D

Anonyymi kirjoitti...

oikeesti.. luin kaikki läpi. käsissäni on tämä infinityn lehtinen ja s2e-kata-asiakaskortti, joita pidän voitonmerkkeinä siitä, etten lähteny mukaan tähän huijaukseen. kaveri, joka yritti kusettaa minuakin mukaan on nyt entinen kaveri ja se ei ole tienannut paskaakaan. jotenki tuntuu että jätkillä meni homma päähän, kun kuulivat noista autoista ja kun eivät ite tienanneet paskaakaan (epäilivät kusetusta) alkoivat sitten hysteerisesti kehua ja jaella muillekin samaa surkeutta. saatana. ja www.s2e.fi on "päivityksen" alla. jaahas. minullekin luvattiin että jos lähden mukaan, tulee sitä ja tätä, sekä s2e-korttiin LUOTTOKORTTI. oikeesti... meinasin siemaista sumpit väärään kurkkuun. totesin että jos kaikki mitä juttelet, toimii, sä oot rikas, mutta koska se ei tule toimimaan sä oot pelle. kaikki tuntemani moven agentit on ollu viimeaikoina tosi hiljaa näistä juttuista. tajuaisivat nyt pösilöt haastaa ne oikeuteen joukolla tai sakilla jututtaa perustajia. "ei tonni ole paljon". romupyörästä, nahkalaukusta ja kusetuksesta? eeeiii.

rohkeutta kirjoitti...

Toivon että tähän Moveen ja muihin vastaaviin lähteneet edustajat veisivät viestiä eteenpäin, jos huomaavat tulevansa petetyiksi.

Jos joutuu myöntämään pettymyksen niin varmasti hävettää, mutta koko homman tekijät on saatava vastuuseen teoistaan. Niele oma häpeä, on erityisen tärkeää, että muita ihmisiä hyväksikäyttäneet laitetaan vastuuseen.

Voimia vain kaikille! Kannattaa kuitenkin viedä asiat loppuun asti, ja kertoa hyväksikäyttäjistä jos on tullut petetyksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jees, laitanpa oman korteni kekoon :)
Itseänihän yritettiin saada ensimmäisen kerran mukaan, kun olin lukiossa, kaveri vaan kysyi, että "Hei, haluatko tehä rahaa?" Noh, kävinhän minä siellä juttusilla kerran pari, mutta enhän minulla tonnia ollut maksaa... Sitten myöhemmin hinta olikin vaan satasen... sillä kertaa maksoin, mutta viikonlopun yli kelailin asioita. Luin tämän NWS-vihkosen, mutta kiitos Googlelle, tajusin ottaa asioista hieman selvää ja päätin välittömästi lopettaa homman siihen. En siis kerennyt pitää ainuttakaan puhetta tai muuta vastaavaa, sain kyllä tarpeeksi hyvän kuvan eri vihjeistä. Aivopesuahan tuo on.

Eräskin kaveri ei ole ilmeisesti enää tässä mukana, onneksi olemme edelleen kavereita. Ei mennyt kovin hyvin hänellä tämän tonnin kanssa vaan, toivottavasti ei tule ongelmia, kun otti lainaa liian ajoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tälle sivulle päätyviä saattaa kiinnostaa myös Fiksuhuuto.net, koska sitäkin epäilee sisäministeriö laittomista arpajaisista:

http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/2008/02/28/rss/20086197/66

Anonyymi kirjoitti...

Kirjataan nyt tämäkin tänne:
http://wincapita-ponzi-warning.weebly.com/

Anonyymi kirjoitti...

hei tommi vee miten mennee?

Anonyymi kirjoitti...

Tommi Vee!! Millä autolla se nykyään ajelee? :)

iskari kirjoitti...

Noh miten tällä puljulla nyt pyyhkii??
Muuten olisi muistanutkaan koko s2e:tä mutta löyty vanhasta spostista vahvistus kanta-asiakkaaksi:)
Eipä kyllä oo hummeria sillä kaverilla joka suositteli :(

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kaverukset kun vastaan kadulla osuu saa maistaa luuvitosta :P Pahoinpitely syytettä tuskin tulee kun onhan tässä kyse yritysten välisestä asioden selvittelystä.. Niin joo tulee tohon luuvitoseen vielä 22% alv päälle :D

Anonyymi kirjoitti...

HAE lainasi
Oletko yrittäjä tai nainen? Oletko minkäänlaista taloudellista stressiä? Tarvitsetko rahaa aloittaa oman yrityksen? Onko sinulla pienituloisten ja vaikea saada lainaa paikallisten pankkien ja muiden rahoituslaitosten?Vastaus on täällä, Michellen Haward Laina Firm on vastaus tarjota tahansa laina yleisölle tai kenenkään Nees taloudellista tukea. Annamme lainaa 2% korolla yksityishenkilöille, yrityksille ja yritysten edellytysten mukaisesti, joka on selkeä ja helppo. Ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteessa michellenhawardloans@gmail.com

Huom: Kaikki Hakijan tulee olla yli 18-vuotiaita

บริษัท จอมสุบรรณ จํากัด kirjoitti...


Tarvitsetko rahaa nopeasti?
Et mustalle listalle / CTOS / CCRIS?
Voit myös kantaa Laina yritykset lisensoitu toisissa?
* Alhainen korko 2%
* Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
* Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
* Slip 3 kuukautta Viimeksi maksaa (Original)
* Viimeisten 3 kk tiliote
* Bill Sähkö & Water Bill

terveisin
Sir Joel Williams
Käteislaina FIRM COMPANY
toimitusjohtaja
Puh: +60182913326
Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com

บริษัท จอมสุบรรณ จํากัด kirjoitti...


Tarvitsetko rahaa nopeasti?
Et mustalle listalle / CTOS / CCRIS?
Voit myös kantaa Laina yritykset lisensoitu toisissa?
* Alhainen korko 2%
* Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
* Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
* Slip 3 kuukautta Viimeksi maksaa (Original)
* Viimeisten 3 kk tiliote
* Bill Sähkö & Water Bill

terveisin
Sir Joel Williams
Käteislaina FIRM COMPANY
toimitusjohtaja
Puh: +60182913326
Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com